Ons bedrijf

Missie & Visie

Uitvaartland heeft zich ten doel gesteld de meest complete, onafhankelijke zoekmachine in de uitvaartbranche te zijn. Steeds meer mensen zijn middels internet zoekend naar een persoonlijke invulling van hun uitvaart.
Met ons motto: “Uw gids in Uitvaartland”, geven wij aan deze mensen in hun zoektocht te willen helpen.

Deze missie is onze leidraad in een uitvaartmarkt die door de toenemende individualisering en de diversiteit van de Nederlandse samenleving sterk aan verandering onderhevig is. Ondernemers die in de uitvaartbranche actief zijn, zijn indien gewenst vindbaar in de zoekmachine van Uitvaartland.

De professionaliteit van Uitvaartland is gebaseerd op onze rijke ervaring op het gebied van uitvaartverzorging en internetmarketing.


Het product:

Uitvaartland onderscheidt zich van andere zoekmachines op tal van aspecten. Op Uitvaartland vind u alle ondernemers, beoefenaars van zelfstandige beroepen, instellingen en producten die betrekking hebben op, werkzaam zijn in of affiniteit hebben met de uitvaartbranche. Uitvaartland is een zoekmachine die puur en alleen gericht is op de uitvaartbranche en alles wat daar aan gerelateerd is. Een drukker die geen rouwdrukwerk maakt of een vervoerder die geen rouwwagens heeft zal niet op Uitvaartland te vinden zijn.
Uitvaartland geeft een nieuwe invulling aan lokaal zoeken. Zo kunt u zoeken en verfijnen op provincie, op woonplaats, op postcodegebied en op netnummer. Ook is het mogelijk om te zoeken op naam of naar landelijk opererende bedrijven.
Uitvaartland is de ontmoetingsplaats voor consumenten (Business to Consumer) en ondernemers (Business to Business). Uitvaartland geeft de mogelijkheid een ruim assortiment producten en diensten aan te bieden.
Zo geeft Uitvaartland de mogelijkheid om invulling te geven aan een persoonlijke uitvaart.
Door te adverteren op Uitvaartland krijgt uw bedrijf de optimale vindbaarheid. Middels Uitvaartland komt u als ondernemer in contact met zich oriënterende mensen, oftewel potentiële klanten.
Deze kan middels de site van Uitvaartland direct contact opnemen, een route plannen en eventueel met speciale formulieren, offertes aanvragen.
Alles binnen Uitvaartland is er op gericht om het voor de gebruiker zo makkelijk mogelijk te maken met het vinden van de juiste leverancier.

Het bedrijf:

Dyset V.O.F., gevestigd te Prinsenbeek, is het bedrijf achter Uitvaartland. Uitvaartland is een product en initiatief van Dyset V.O.F.
Dyset V.O.F. is een jonge innovatieve onderneming die sinds 2008 actief is in Nederland. Het bedrijf heeft middels Uitvaartland de link gelegd tussen uitvaartbranche, internetmarketing en de ‘local search’ markt.
Dyset V.O.F. speelt met Uitvaartland constant in op nieuwe ontwikkelingen.

Uitvaartland blijft elke maand in bezoekersaantallen stijgen, waarmee wij een snel groeiende lokale internet zoekmachine in Nederland zijn.