Logo Uitvaartland- zonder payoff
Zoeken

Algemene voorwaarden

Laatst bijgewerkt: 17-11-2023

Lees deze algemene voorwaarden zorgvuldig door voordat u gebruikmaakt van de diensten aangeboden door Uitvaartland.nl. Door gebruik te maken van onze website en diensten, gaat u akkoord met de volgende voorwaarden:

1. Toepasselijkheid

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle transacties, bestellingen, diensten en overeenkomsten tussen u en Uitvaartland.nl met betrekking tot de producten en diensten die wij aanbieden.

2. Productinformatie

Wij streven ernaar om nauwkeurige en actuele informatie te verstrekken over onze producten en diensten. We kunnen echter niet garanderen dat de informatie op onze website volledig en foutloos is. Eventuele fouten in product beschrijvingen, prijzen en beschikbaarheid zijn onder voorbehoud.

3. Bestellingen en betalingen

  • Door een bestelling te plaatsen op onze website, gaat u akkoord met de prijs en de voorwaarden van de producten of diensten die u heeft geselecteerd.
  • Betalingen dienen te geschieden volgens de aangegeven betalingsmethoden.
  • Uitvaartland.nl behoudt zich het recht voor om een bestelling te weigeren of te annuleren als er reden is om aan te nemen dat deze bestelling in strijd is met deze algemene voorwaarden.

4. Levering en verzending

  • Wij streven ernaar om bestellingen zo spoedig mogelijk te leveren, maar de levertijd kan variëren afhankelijk van uw locatie en de beschikbaarheid van producten.
  • De verzendkosten worden duidelijk vermeld tijdens het bestelproces.
  • Zodra uw bestelling is verzonden, ontvangt u een bevestiging per e-mail met de verzendinformatie.

5. Retourbeleid

Wij hanteren een retourbeleid dat de mogelijkheid biedt om producten te retourneren binnen een bepaalde periode na aankoop, onder voorwaarden die zijn uiteengezet in ons retourbeleid.

6. Intellectuele eigendom

Alle inhoud op onze website, inclusief teksten, afbeeldingen, logo’s en andere materialen, zijn beschermd door auteursrechten en andere intellectuele eigendomsrechten. U mag deze materialen niet kopiëren, verspreiden of op enige wijze gebruiken zonder onze uitdrukkelijke toestemming.

7. Aansprakelijkheid

Uitvaartland.nl is niet aansprakelijk voor enige directe, indirecte, incidentele, gevolg- of speciale schade die voortvloeit uit het gebruik van onze producten en diensten.

8. Wijzigingen in de algemene Voorwaarden

Wij behouden ons het recht voor om deze algemene voorwaarden op elk moment te wijzigen. Eventuele wijzigingen worden op onze website geplaatst en zijn onmiddellijk van kracht.

9. Contact

Voor vragen, opmerkingen of klachten met betrekking tot deze algemene voorwaarden kunt u contact met ons opnemen via [email protected]

Filters