Logo Uitvaartland- zonder payoff
Zoek

Urnen

Prijs

Materiaal

Kleur

Toepassing

Duo urn

Afwerking

Levertijd

Resultaat 1–90 van de 165 resultaten wordt getoond

Urn kopen

Een urn is een vaas of een container. Hij is meestal gemaakt van keramiek, metaal of hout. U bewaart er de as van een gecremeerde dierbare in en koopt hem om een geliefde te eren. Een urn is een duidelijke herinnering aan de overledene. Of het nu om uw ouders gaat of om een geliefd huisdier. Met een urn blijft herinnering tastbaar en zichtbaar. Via Uitvaartland.nl kunt u goedkoop een urn kopen. Wij kunnen zulke lage prijzen hanteren omdat wij geen fysieke winkel hebben, maar alles online doen. Uiteraard zijn wij wel goed bereikbaar via telefoon, chat of email.

Een urn als blijvende herinnering

Geen mens is gelijk. Bij de keuze van een asurn houdt u daar rekening mee. Een passende urn helpt met de rouwverwerking en het verlies rondom de overledene. Het is belangrijk dat de urn bij de overledene past. U kiest daarom zelf het materiaal, de kleur en vorm uit, zodat de urn een persoonlijke tint krijgt.

Welke soorten urnen zijn er?

U kiest zelf welke urn het best bij de overledene past. In onze online uitvaart winkel vindt u urnen in allerlei verschillende vormen, kleuren en materialen. Hieronder vindt u de meest voorkomende urnen.

Materiaal urn

Urn vormen

Gekleurde urnen

Speciale urnen
Keramische Urn beige

Urn voor binnen of buiten

U kunt een urn binnen of buiten plaatsen, afhankelijk van het gekozen materiaal. Vroeger werd de urn altijd binnen neergezet, als onderdeel van een gedenkplek. Bijvoorbeeld met een mooie kaars, foto’s en persoonlijke spullen. Tegenwoordig kiest men steeds vaker om de urn buiten neer te zetten. Bijvoorbeeld onder een mooie boom. Let erop dat u het juiste materiaal kiest voor een buiten urn. Hij moet bestand zijn tegen regen en vorst. Veel buiten urnen zijn dan ook van natuursteen, brons, keramiek of hout gemaakt. Een buiten urn staat vaak op een sokkel of een bodemplaat. 

Urn in een urnenmuur plaatsen

Een moeilijk woord voor een urnenmuur is een columbarium. Elke begraafplaats heeft hiervoor eigen regels. Een urnenmuur heeft nissen. De urn wordt in een van deze nissen geplaatst. Controleer vooraf hoe groot een dergelijke nis is, zodat u een urn koopt die hierin past.

Urn winkel

In onze online urn winkel vindt u honderden urnen. De goedkoopste urn is al te koop vanaf 79 euro inclusief verzendkosten. Wilt u liever eerst telefonisch contact voordat u een urn gaat bestellen? Geen probleem. Ons team staat 24/7 telefonisch voor u klaar via tel:055-5690226

 

Bijzondere urnen
Gouden urn

Veelgestelde vragen

Wat kost een urn gemiddeld?

Wat een urn kost, hangt af van de grootte van de urn en het gebruikte materiaal. De goedkoopste urnen koopt u al voor 80 euro. Wilt u een urn op maat of een gravering in de urn, dan betaalt u meer. Gemiddeld kost een urn 250 euro. 

Hoe groot moet een urn zijn?

Als u een urn bestelt, bedenk dan vooraf of u alle as hierin wilt doen of een deel. Voor de as van een volwassen persoon kunt u rekening houden met 3 tot 3,5 liter as. Verdeelt u de as over meerdere nabestaanden of strooit u een deel uit, dan kunt u een urn kopen met minder inhoud. 

Wat is een duo urn?

Verbinding is belangrijk, ook na de dood. In een duo urn is plaats voor de as van twee overledenen. Bijvoorbeeld een echtpaar. Een duo urn drukt uit dat de dierbaren ook bij overlijden samen zijn. Een sympathieke manier om aan te geven dat liefde de dood overwint.

✓ Scherpe prijzen

Een gemiddelde uitvaart kost al snel 7.500 euro. Regelt u een uitvaart via Uitvaartland.nl dan bent u duizenden euro’s goedkoper uit en krijgt u dezelfde kwaliteit. We bieden hoogwaardige uitvaartdiensten en producten tegen scherpe tarieven.

✓ 24/7 bereikbaar

We begrijpen dat families op ons vertrouwen tijdens moeilijke tijden. Daarom bieden we 24/7 telefonische ondersteuning en begeleiding via tel:072-7100093. Ons team staat altijd klaar om te helpen en ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt.

✓ Snelle gratis levering

Bij Uitvaartland.nl begrijpen we het belang van gratis verzending en snelheid tijdens een uitvaart. We zorgen ervoor dat alles volgens planning verloopt en dat alle producten en diensten op tijd worden geleverd. 

Filters