Logo Uitvaartland- zonder payoff
Zoek

Bloemenband

Prijs

Materiaal

Kleur

Levertijd

Bloemenband om uitvaartkist

Een bloemenband helpt om op een unieke en elegante wijze afscheid te nemen van uw dierbare. Gebruik het als sierlijke versiering voor de kist. De band met bloemen vormt een mooi laatste eerbetoon. Wij helpen u graag inspiratie op te doen voor een bloemenband om de rouwkist. 

  • Elegant afscheid tijdens de uitvaart
    Bloemen in een bloemenband zorgen voor een elegante toevoeging tijdens de uitvaart. Gebruik de band met bloemen tijdens een crematie of begrafenis, om op een mooie manier afscheid te nemen van uw dierbare. De band bestelt u eenvoudig online, wij gaan er direct voor u mee aan de slag.
  • Bloemenband rond de kist
    De bloemenband die u bestelt loopt rond de kist. De band is in lengte en vorm aanpasbaar, zodat deze altijd precies past. Op die manier is de band met bloemen geschikt voor ieder type kist tijdens de uitvaart. De bloemisten waarmee we samenwerken weten hoe ze de band moeten vormgeven.
  • Sierlijke bloemen in ieder kleurenpalet
    U heeft voor de bloemenband voor de kist de keuze uit allerlei sierlijke bloemen, in een breed kleurenpalet. Dus heeft u een voorkeur voor bepaalde bloemen of specifieke kleuren? In de meeste gevallen kunnen we daar goed rekening mee houden. Zo stemt u de band af op het thema van de uitvaart. 
bloemenband
bloemenband kist

Symboliek van een bloemenband om een uitvaartkist

Net als bij de kistbedekking met bloemen zorgt een bloemenband voor een bijzonder elegant afscheid. Het is een mooie manier om een laatste eerbetoon te bewijzen. Bovendien kleurt het de rouwkist, bijvoorbeeld in de favoriete kleur van de overledene.

Met de bloemen kunt u verschillende symbolieken overbrengen. Wat dacht u bijvoorbeeld van witte lelies? Ze staan voor zuiverheid en vrede, dus zijn in veel gevallen goed geschikt voor een uitvaart. Rode rozen dragen liefde en respect uit, dus vormen altijd een geschikte keuze voor een band met bloemen.

Denkt u aan een bloemen band voor tijdens de uitvaart? Ontdek de symboliek van bloemen en breng uw dierbare op die manier een prachtig laatste eerbetoon.

Tip: stem de band met bloemen af op de rest van de rouwbloemen die u en de familie of vrienden bestelt. Dus zoekt u een rouwstuk, troostboeket, rouwboeket, grafstuk of andere bloemen? Wij helpen u graag dit netjes op elkaar af te stemmen voor tijdens de uitvaart.

Seizoensgebonden bloemen

Wij werken voor voor rouwbloemen samen met bloemisten. Zij geven ons aan welke bloemen er in het seizoen zijn. Op die manier houden we de prijzen betaalbaar en kiest u bovendien voor duurzame soorten. De bloemen worden zoveel mogelijk lokaal geteeld, voor een minimale belasting op het milieu. Wilt u speciale seizoensgebonden bloemen in de bloemenband? Neem dan contact met ons op. Dan kunnen wij u hierover informeren.

bloemenband kopen
goedkope bloemenband

Bloemenband kopen

Wilt u een bloemenband kopen? Bij ons bestelt u een band met bloemen voor de rouwkist. De band past altijd om de kist, onafhankelijk van het type en de uitvoering. Hier zorgen wij samen met de bloemist voor.

Als u dat prettig vindt kunt u de uitvaartondernemer aangeven welke bloemen u bestelt, zoals een band met bloemen rond de kist. Op die manier kan er alvast rekening mee worden gehouden. 

Veelgestelde vragen over een bloemenband

Hoe lang van tevoren moet ik de bloemenband bestellen?

Het is verstandig om de bloemen in ieder geval een paar dagen voor de uitvaart te bestellen. Dat geldt in het bijzonder voor de bloemenband. De bloemisten waarmee we samenwerken hebben een tijd nodig om de band vorm te geven, met de bloemen van uw voorkeur. Dus heeft u speciale wensen, bijvoorbeeld voor het type bloemen, de kleur of de samenstelling in de band? Probeer dit zo vlot mogelijk door te geven, zodat de bloemist ermee aan de slag kan.

Professionals bevestigen de bloemenband netjes en degelijk aan de kist. De band zit goed vast, dus kan niet loskomen tijdens de uitvaart. De band wordt zoveel mogelijk onzichtbaar bevestigd, aan de onderzijde van de band met de bloemen. Op die manier is de bevestiging niet te zien, maar hoeft u zich daar tijdens de uitvaart geen zorgen over te maken.

Ja, het is mogelijk om een lint, een kaartje of een andere persoonlijke boodschap toe te voegen aan de bloemen rond de kist. Neem op die manier afscheid van uw dierbare, door de overledene een laatste eerbetoon te brengen. Bloemen zijn daarvoor goed geschikt. Rond de kist komt de symboliek ervan op een heel mooie wijze naar voren. 

Er passen ongeveer tussen de 170 en de 200 losse bloemen in een bloemenband.

De goedkoopste bloemenband kost 226 euro. Daarnaast kunt u ook kiezen voor kleuren bloemen banden. De kosten hiervan liggen iets hoger.

✓ Scherpe prijzen

Een gemiddelde uitvaart kost al snel 7.500 euro. Regelt u een uitvaart via Uitvaartland.nl dan bent u duizenden euro’s goedkoper uit en krijgt u dezelfde kwaliteit. We bieden hoogwaardige uitvaartdiensten en producten tegen scherpe tarieven.

✓ 24/7 bereikbaar

We begrijpen dat families op ons vertrouwen tijdens moeilijke tijden. Daarom bieden we 24/7 telefonische ondersteuning en begeleiding via tel:072-7100093. Ons team staat altijd klaar om te helpen en ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt.

✓ Snelle gratis levering

Bij Uitvaartland.nl begrijpen we het belang van gratis verzending en snelheid tijdens een uitvaart. We zorgen ervoor dat alles volgens planning verloopt en dat alle producten en diensten op tijd worden geleverd. 

Filters