Logo Uitvaartland- zonder payoff
Zoek

Assieraden

Prijs

Materiaal

Kleur

Afwerking

Levertijd

Dikte

Resultaat 1–90 van de 232 resultaten wordt getoond

Assieraden winkel

Het verlies van een dierbare is een diep persoonlijk en ontroerend moment. U zoekt naar manieren om uw geliefde dichtbij te houden. Een assieraad biedt deze mogelijkheid. Uitvaartland.nl begeleidt u graag door de wereld van assieraden. Bekijk alle mogelijkheden in onze online assieraden winkel.

  • Diverse soorten en materialen:
    Bekijk en vergelijk asringen, asarmbanden, ashangers en andere assieraden. Ze zijn gemaakt van bijvoorbeeld zilver, goud en RVS.
  • As in een sieraad laten verwerken:
    De as wordt in de askamer van een sieraad verwerkt. Dat kan op meerdere manieren, maar gebeurt altijd met de meeste en zorgvuldige aandacht. U kunt de as zelf gemakkelijk in het sieraad verwerken met de meegeleverde vulset.
  • Assieraad kopen:
    U kunt via onze website zelf een assieraad bestellen. Wilt u graag advies? Geen probleem. Ons team is 24/7 telefonisch bereikbaar. Wij adviseren u graag over het materiaal, de grootte, stijl en hoe u een mooi aandenken aanschaft.
heren assieraad
Assieraad

Assieraden in allerlei materialen

Assieraden zijn er in vele soorten, vormen en materialen. De meest voorkomende vormen zijn ashangers, asringen en asbeeldjes. Elk type vertegenwoordigt een manier om de herinnering aan uw dierbare dichtbij te houden. 

Ashangers zijn populair vanwege hun discrete manier om as te bewaren. Asringen bieden een dagelijkse herinnering, gedragen op de hand. Asbeeldjes dienen als een decoratief herinneringsobject. Bekijk de verschillende mogelijkheden, die u eenvoudig online kunt bestellen.

Materialen variëren van zilver en goud tot edelstaal. Zilveren assieraden blinken uit in glans en elegantie, terwijl gouden assieraden warmte en duurzaamheid uitstralen. Edelstaal staat bekend om de stevigheid en is vaak betaalbaarder.

De askamer in het sieraad

Elk assieraad bevat een kleine, discrete ruimte voor de askamer. Hierin bewaart u de as van uw dierbare. Er zijn twee hoofdtypen askamers: open en gesloten. Open askamers tonen de as, terwijl gesloten kamers deze discreet verbergen. Sommige sieraden bieden de mogelijkheid om zelf de as toe te voegen via een schroefdopje, wat een persoonlijk en intiem moment creëert.

Goedkope assieraden

Vergelijk de verschillende opties, zowel bij de goedkope assieraden als de andere bijzondere modellen. Zowel de voordelige en betaalbare assieraden als duurdere exemplaren bieden de mogelijkheid om de as in de speciale askamer te verwerken. Dat kan zichtbaar of onzichtbaar, dus precies op de wijze die u het mooist vindt. Wij zijn uw assieraden winkel waar u eenvoudig online uw bestelling plaatst. 

Assieraad kopen
Assieraden bestellen

Assieraad kopen

Bij het kiezen van een assieraad gelden er enkele belangrijke afwegingen. Denk bijvoorbeeld na over de duurzaamheid en het materiaal van het sieraad. U wilt dat het sieraad niet alleen nu, maar ook in de toekomst mooi blijft. De stijl en vorm moeten uw persoonlijke voorkeur reflecteren en passen bij uw dagelijks leven.

Assieraden bestellen voor dames en heren

Een assieraad bestellen doet u niet zomaar. Het is een persoonlijke en betekenisvolle keuze. Zo hebben dames en heren verschillende wensen. Daarom hebben wij speciale assieraden voor dames en assieraden voor heren.

Wat zijn assieraden?

Assieraden zijn sieraden die een kleine hoeveelheid as van een overledene bevatten, als een tastbare herinnering en eerbetoon.

Het goedkoopste assieraad is al te koop voor 29,95. Het duurste sieraad is 5.157 euro.

Veelvoorkomende materialen zijn zilver, goud en RVS, elk met unieke eigenschappen en voordelen.

De as wordt bewaard in een kleine ruimte binnen het sieraad, bekend als de askamer. Deze kan open of gesloten zijn.

Nee, naast hangers, ringen en armbanden zijn er ook speciale vormen zoals asbeeldjes en ashangers.

Overweeg uw persoonlijke stijl, de duurzaamheid van het materiaal, en de emotionele verbinding met het sieraad.

Ja, veel assieraden bieden opties voor personalisatie zoals inscripties of het toevoegen van een vingerafdruk.

U kunt uw bestelling bij ons retourneren of omruilen, zolang er geen as in het sieraad verwerkt is. Het is belangrijk dat u het product in de originele verpakking en ongebruikt terugstuurt.

Ja, wij hebben verschillende dieren assieraden voor honden en katten.

✓ Scherpe prijzen

Een gemiddelde uitvaart kost al snel 7.500 euro. Regelt u een uitvaart via Uitvaartland.nl dan bent u duizenden euro’s goedkoper uit en krijgt u dezelfde kwaliteit. We bieden hoogwaardige uitvaartdiensten en producten tegen scherpe tarieven.

✓ 24/7 bereikbaar

We begrijpen dat families op ons vertrouwen tijdens moeilijke tijden. Daarom bieden we 24/7 telefonische ondersteuning en begeleiding via tel:072-7100093. Ons team staat altijd klaar om te helpen en ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt.

✓ Snelle gratis levering

Bij Uitvaartland.nl begrijpen we het belang van gratis verzending en snelheid tijdens een uitvaart. We zorgen ervoor dat alles volgens planning verloopt en dat alle producten en diensten op tijd worden geleverd. 

Filters