Logo Uitvaartland- zonder payoff
Zoek

Rouwbloemen

Prijs

Kleur

Levertijd

Toont alle 31 resultaten

Bloemen voor een uitvaart kopen

Tijdens momenten van diep verdriet en afscheid spreken bloemen de taal van medeleven en herinnering. Omarm de troostende kracht van rouwbloemen, die u bij ons online bestelt. Bestel bloemen voor de uitvaart, als laatste eerbetoon aan uw dierbare.

  • Online uitvaart bloemist
    Bestel rouwkransen en persoonlijke bloemstukken of andere uitvaart bloemen.
  • Symboliek en betekenis
    Ontdek de symboliek en betekenis van verschillende soorten bloemen en kleuren.
  • Voor begrafenis en crematie
    Bestel verse rouwbloemen voor een waardig en langdurig afscheid tijdens en na de uitvaart.

Enkele voorbeelden van rouwbloemen die wij op Uitvaartland aanbieden zijn:

Rouwbloemen
uitvaart bloemist

Uw online uitvaart bloemist

We zijn uw uitvaart bloemist waar u eenvoudig online rouwbloemen bestelt. Daarbij is het belangrijk om rekening te houden met de betekenis en het type bloem. Witte bloemen staan vaak voor puurheid en vrede, terwijl rode rozen liefde en respect symboliseren. Denk ook aan de favoriete bloemen of kleuren van de overledene. Het is gepast om een arrangement te kiezen dat past bij uw relatie met de overledene. Gebruik een intiemer stuk voor een familielid, of een meer formele krans voor een collega of kennis.

Wij werken samen met lokale bloemisten. Daardoor kunnen we de uitvaart bloemen netjes op tijd leveren, terwijl u ze online kunt bestellen. Dus zoekt u bloemen voor een begrafenis of een crematie? Wij zorgen ervoor dat die op tijd beschikbaar zijn. 

Rouwbloemen in alle vormen en kleuren

Wij verkopen bloemen in alle vormen en kleuren, zoals bijvoorbeeld:

Enkele vormen zijn:

Bewuste keuze voor bloemen

Het is verstandig om seizoensbloemen te bestellen, omdat bloemisten die lokaal of regionaal kunnen inkopen. Dat is een meer milieubewuste en duurzame keuze, terwijl het een prachtig eerbetoon betekent voor de dierbare die u mist. Na de uitvaart kunnen de bloemen worden achtergelaten op het graf, worden gedoneerd of meegenomen worden door u en de andere familieleden of vrienden.

Zoekt u uitvaart bloemen in de mooiste kwaliteit? Die bestelt u bij ons eenvoudig online. Bekijk bijvoorbeeld de mogelijkheden voor een rouwboeket of een troostboeket. Of bestel strooibloemen, voor tijdens de uitvaart. Zoekt u een grafstuk? Ook die bestelt u bij ons, waarna wij ermee aan de slag gaan met de lokale bloemist. 

Met of zonder lint

Onze uitvaart bloemen kunt u altijd kopen met een rouwlint of een, door ons, handgeschreven kaart met de door u gewenste tekst erop. Zo hebben we naast rouwboeketten met lint ook rouwstukken met lint.

bloemen uitvaart
bloemen voor een uitvaart

Rouwbloemen kopen via Uitvaartland.nl

U kunt online rouwbloemen kopen. Bovendien kunt u daar meteen een rouwkaart en twee of meerdere linten bij bestellen. In een aantal gevallen is er een speciale steekschuimhouder met water aan de bloemen toegevoegd. Dat garandeert dat ze zo lang mogelijk mooi blijven, als een mooi eerbetoon aan uw dierbare.

Tip: benieuwd wat rouwbloemen kosten? U bepaalt zelf het budget en de kosten, omdat we in iedere categorie opties beschikbaar hebben. Bestel voor een paar tientjes rouwbloemen of een troostboeket, net als de strooibloemen. De duurdere stukken bevatten meer bloemen en duurdere bloemen.

Veelgestelde vragen over rouwbloemen

Kan ik persoonlijke items toevoegen aan het bloemstuk?

Ja, het is mogelijk om een foto of een persoonlijke tekst of iets anders toe te voegen aan de rouwbloemen. Bestel in dat geval de bloemen voor de uitvaart, om er later zelf uw persoonlijke item aan toe te voegen.

Het is aan te raden om ten minste 2-3 dagen voor de uitvaart de bloemen te bestellen om zeker te zijn van beschikbaarheid en tijdige levering. Mocht het lastig worden om de bloemen op tijd te leveren nemen we vooraf contact met u op, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Een rouwkrans is meestal een cirkelvormig bloemstuk dat op een standaard bij de uitvaart staat, terwijl een rouwboeket een arrangement is dat naar de nabestaanden gestuurd kan worden of bij de kist geplaatst wordt. 

Ja, het is gepast om bloemen te sturen naar zowel een begrafenis als een crematie, tenzij de familie specifiek heeft aangegeven dat ze dit niet op prijs stellen. In andere gevallen kunt u contact opnemen met de uitvaartorganisatie of de begrafenisondernemer om dit met elkaar af te stemmen. Wij kunnen de bloemen eventueel rechtstreeks naar de uitvaartlocatie sturen.

Ja, vaak kunnen bloemen worden meegenomen door familieleden, achtergelaten op het graf, of gedoneerd aan ziekenhuizen of verzorgingstehuizen. Bespreek de mogelijkheden met de uitvaartondernemer. Als u vooraf aangeeft dat dit een wens is lukt het vaak om daar rekening mee te houden. 

De goedkoopste rouwbloemen kosten 27 euro. Voor dat geld krijgt u een mooi rouwboeket. Een rouwstuk is duurder en begint vanaf 55 euro. De duurste rouwbloemen kosten 405 euro. Maar dan krijgt u ook een prachtig rouwstuk van maar liefst 140 cm groot.

✓ Scherpe prijzen

Een gemiddelde uitvaart kost al snel 7.500 euro. Regelt u een uitvaart via Uitvaartland.nl dan bent u duizenden euro’s goedkoper uit en krijgt u dezelfde kwaliteit. We bieden hoogwaardige uitvaartdiensten en producten tegen scherpe tarieven.

✓ 24/7 bereikbaar

We begrijpen dat families op ons vertrouwen tijdens moeilijke tijden. Daarom bieden we 24/7 telefonische ondersteuning en begeleiding via tel:072-7100093. Ons team staat altijd klaar om te helpen en ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt.

✓ Snelle gratis levering

Bij Uitvaartland.nl begrijpen we het belang van gratis verzending en snelheid tijdens een uitvaart. We zorgen ervoor dat alles volgens planning verloopt en dat alle producten en diensten op tijd worden geleverd. 

Filters