Logo Uitvaartland- zonder payoff
Search

Condoleance boeken

Kleur

Levertijd

Toont alle 4 resultaten

Condoleanceboeken

Bij een crematie of begrafenis is het vaak mogelijk voor de bezoekers om een condoleanceboek te tekenen. Bij een grote uitvaart liggen er meestal meerdere condoleanceboeken en bij een klein afscheid is het vaak een enkele. Omdat de dag van de uitvaart voor de nabestaanden erg druk is hebben ze geen tijd om alle aanwezigen te spreken. Het condoleanceboek zorgt ervoor dat nabestaanden op een later moment kunnen inzien wie er allemaal op de uitvaart aanwezig is geweest. Uitvaartland biedt condoleance boeken aan in verschillende stijlen en vormen.

Condolanceboek
condoleance boeken

Wat is een condoleanceboek?

Een condoleanceboek, ook wel condoleanceregister genoemd, ligt vaak bij de ingang van de uitvaartlocatie of de condoleanceplek. Nabestaanden gebruiken dit register om na de uitvaart bedankkaarten te sturen aan aanwezige bezoekers. Hierin kunnen zij steun betuigen en persoonlijke boodschappen achterlaten. Het condoleanceboek biedt ook de mogelijkheid om jaren later herinneringen op te halen.

Een herinnering voor altijd

Tegenwoordig wordt er steeds vaker een online condoleanceregister of condoleanceboeken geopend bij het overlijden van mensen. Hier kunt u uw medeleven uiten door een bericht achter te laten. Als dat te afstandelijk voelt, kunt u kiezen voor een condoleancemap waarmee u werkelijk iets tastbaars in handen krijgt. Bent u op zoek naar een condoleanceboek? Wij bieden diverse opties aan. Van standaard condoleanceboeken in zwart tot handgemaakte boeken in allerlei prachtige kleuren. U kunt het boek naar wens vullen met blanco inlegvellen of vellen waar ruimte is voor NAW-gegevens. Plaats de vellen op verschillende plekken in de condoleanceruimte en voeg ze later samen in het condoleanceboek.

Condoleance boek open
Condoleanceboek open

Condoleanceboek kopen

Natuurlijk kunt u een condoleance boek bij de HEMA, Primera of Bruna kopen. Echter verkopen deze winkels standaard condoleance boeken. Uitvaartland verkoopt mappen van hoge kwaliteit. Wij vinden dat het boek een sieraad moet zijn waar u op een later moment nog graag in kijkt.

✓ Scherpe prijzen

Een gemiddelde uitvaart kost al snel 7.500 euro. Regelt u een uitvaart via Uitvaartland.nl dan bent u duizenden euro’s goedkoper uit en krijgt u dezelfde kwaliteit. We bieden hoogwaardige uitvaartdiensten en producten tegen scherpe tarieven.

✓ 24/7 bereikbaar

We begrijpen dat families op ons vertrouwen tijdens moeilijke tijden. Daarom bieden we 24/7 telefonische ondersteuning en begeleiding via tel:072-7100093. Ons team staat altijd klaar om te helpen en ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt.

✓ Snelle gratis levering

Bij Uitvaartland.nl begrijpen we het belang van gratis verzending en snelheid tijdens een uitvaart. We zorgen ervoor dat alles volgens planning verloopt en dat alle producten en diensten op tijd worden geleverd. 

Filters

Aanmelden voor onze nieuwsbrief