Logo Uitvaartland- zonder payoff
Zoek

Over ons

Welkom bij Uitvaartland.nl! Wij zijn er om u te helpen in de moeilijke tijd rondom het verlies van een dierbare. Ons team begrijpt dat het regelen van een uitvaart emotioneel en overweldigend kan zijn. Wij staan voor u klaar om u daarbij te helpen.

Onze missie

Bij Uitvaartland hebben we één belangrijk doel voor ogen: u helpen de uitvaart te organiseren die recht doet aan uw geliefde. We begrijpen dat ieder persoon uniek is. Daarom bieden we diverse producten, zoals doodskisten, urnen, gedenk sierraden en lijkwades.

Uitvaartland team

Ons team

Ons team bestaat uit toegewijde professionals met jarenlange ervaring in de uitvaartbranche. We zijn er om u te begeleiden bij het maken van lastige keuzes rondom de uitvaart.

Leon Schouten

Leon Schouten
oprichter / directeur
Linkedin

Johan Verhofstadt
uitvaartverzorger
Linkedin

Femke Koning

Femke Koning
content specialist
Linkedin

Dionne Knooren

Dionne Knooren
Social media specialist
Linkedin

Lisa Hovens

Lisa Hovens
Content specialist
Linkedin

U kent ons van

Producten

Op Uitvaartland.nl vindt u een uitgebreid assortiment aan:

Reviews uitvaartland

Bekijk hier alle reviews van Uitvaartland.nl

Contact

We begrijpen dat u mogelijk vragen heeft of behoefte heeft aan persoonlijk advies. Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Ons team staat voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen.

Bij Uitvaartland.nl geloven we in empathie, respect en persoonlijke aandacht. Wij zijn hier om u te ondersteunen tijdens deze moeilijke tijd en om samen met u een waardig afscheid te creëren.

Filters