Logo Uitvaartland- zonder payoff
Zoek

Gedenksieraden

Prijs

Materiaal

Kleur

Afwerking

Levertijd

Dikte

Bekijk al onze categorieën

Toont alle 39 resultaten

Bekijk hier onze andere categorieën

Gedenksieraad kopen

Gebruik een gedenksieraad om op een unieke en persoonlijke manier aan uw dierbare te blijven denken. De symbolische waarde is prachtig, als liefdevolle herinnering die u dicht bij uw hart draagt. Ontdek ons brede assortiment en vind troost in de schoonheid van de herinnering aan uw dierbare.

  • Gedenksieraden en herinneringssieraden
    Ontdek ons brede assortiment in klassieke, modern en eigentijdse ontwerpen. 
  • Geschikt om te graveren
    Laat de sieraden graveren met een naam of andere tekst, bijvoorbeeld bij een juwelier.
  • Sieraden in de mooiste materialen
    Bestel een gedenksieraad in zilver, goud, RVS of andere mooie materialen.
Gedenksieraden
Herinneringssieraden

Gedenksieraad met as van uw dierbare

Gebruik een gedenksieraad of een herinneringsjuweel om de herinneringen aan uw dierbare levendig te houden. Vul de sieraden met een klein beetje van de as, om de ander op een symbolische wijze altijd met u mee te dragen. Zo houdt u de ander dichtbij, terwijl u bovendien een mooi sieraad draagt.

Bekijk de verschillende soorten sieraden om inspiratie op te doen. Dankzij het brede assortiment bestelt u een juweel of sieraad dat goed past bij waar u zich prettig en comfortabel bij voelt. Een hanger draagt u bijvoorbeeld dicht bij het hart, terwijl een ring of een armband voor veel mensen geldt als een dagelijkse herinnering.

Bekijk de bijzondere herinneringssieraden en de specifieke modellen, zoals een herinneringssieraad voor een man, een ring of een armband voor dames. De gedenksieraden met as zijn er in allerlei vormen en stijlen, zodat u precies vindt wat u zoekt.

Herinneringssieraden in alle vormen en maten

De armbanden, ringen, hangers en andere gedenksieraden en herinneringsjuwelen zijn er groot en klein, zowel voor herinneringen aan uw dierbaren als aan de hond of kat. Draag uw geliefde huisdier voortaan altijd met u mee, of geef het sieraad een mooie plek in huis.

Er wordt altijd een klein beetje van de as genomen, om het sieraad te vullen. Op die manier is het compartiment in het sieraad of juweel daarvoor goed geschikt. Bovendien biedt het ook anderen de mogelijkheid om een sieraad te laten maken, en kunt u de as laten uitstrooien als uw dierbare dat wenste. Vanzelfsprekend is het mogelijk om de gedenksieraden en herinneringssieraden later te laten graveren. Dat maakt ze geschikt om de naam, een andere tekst of bijvoorbeeld de datum in het materiaal te laten graveren. 

Gedenksieraad
gedenksieraden met as

Gedenksieraden kopen via Uitvaartland

Wilt u een van de gedenksieraden kopen voor een man of vrouw? Bijvoorbeeld een armband, ring of hanger als herinneringssieraad met een beetje van de as? Bij ons bestelt u ze eenvoudig online. Bekijk de verschillende modellen en maak op uw gemak uw keuze.

Tip: bent u benieuwd wat een gedenksieraad kost? De sieraden en juwelen zijn al beschikbaar vanaf iets meer dan 100 euro. De prijs is hoger als u kiest voor de meer dure materialen, zoals zilver en goud. Dat komt door de hoeveelheid van de kostbare edelmetalen, die in het sieraad verwerkt zitten. Zo hebben we sieraden om te gedenken voor ieder budget, dus ook goedkoper of juist met meer waardevolle materialen. 

Veelgestelde vragen over gedenksieraden

Kan ik meerdere namen of data graveren op een gedenksieraad?

Ja, afhankelijk van de grootte en het ontwerp van het sieraad kunnen meerdere namen of data gegraveerd worden. Een juwelier kan u daar in de meeste gevallen goed mee helpen.

Met de juiste zorg kunnen gedenksieraden een leven lang meegaan, net als andere kwaliteitssieraden. Dat geldt voor onze herinneringssieraden in goud en zilver, net als voor de andere materialen. Houd ze mooi schoon, om de levensduur daarvan te verlengen.

Ja, veel sieraden kunnen later aangepast worden qua grootte of zelfs ontwerp, maar dit hangt af van het specifieke sieraad. Vraag uw juwelier naar de mogelijkheden om dit te doen, die kan u daar vaak goed bij helpen. 

Gedenksieraden zijn speciaal ontworpen om as veilig te bewaren met schroefbare compartimenten en veilige sluitingen. Volg de instructies om de as te plaatsen, en sluit het compartiment daarna weer netjes af.

Neem voorzorgsmaatregelen zoals het noteren van de kenmerken en eventueel het registreren van het sieraad. Controleer regelmatig de sluiting van bijvoorbeeld een ketting of een armband, om het risico op verlies zo klein mogelijk te maken.

De goedkoopste herinneringssieraden kosten 22 euro. De duurste zijn 5157 euro. Bekijk hier alle assieraden.

✓ Scherpe prijzen

Een gemiddelde uitvaart kost al snel 7.500 euro. Regelt u een uitvaart via Uitvaartland.nl dan bent u duizenden euro’s goedkoper uit en krijgt u dezelfde kwaliteit. We bieden hoogwaardige uitvaartdiensten en producten tegen scherpe tarieven.

✓ 24/7 bereikbaar

We begrijpen dat families op ons vertrouwen tijdens moeilijke tijden. Daarom bieden we 24/7 telefonische ondersteuning en begeleiding via tel:072-7100093. Ons team staat altijd klaar om te helpen en ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt.

✓ Snelle gratis levering

Bij Uitvaartland.nl begrijpen we het belang van gratis verzending en snelheid tijdens een uitvaart. We zorgen ervoor dat alles volgens planning verloopt en dat alle producten en diensten op tijd worden geleverd. 

Filters