Logo Uitvaartland- zonder payoff
Zoek

Rouwvervoer

Rouwvervoer

Een uitvaart vergt veel voorbereiding. Nog voordat de dag van de begrafenis of crematie aanbreekt, hoort er al een hoop geregeld te zijn. Bij Uitvaartland.nl willen we u helpen om dit zo makkelijk mogelijk te laten verlopen. U heeft immers al genoeg aan uw hoofd. Één van de aspecten die geregeld dienen te worden is het rouwvervoer.

rouwvervoer
uitvaartvervoer

Ons rouwvervoer

Onder uitvaartvervoer vallen zowel rouwauto’s als volgauto’s. Voor bijzonder rouwvervoer zoals Harley Davidson rouwmotoren kunt u ook bij ons terecht. We bieden verschillende merken rouwauto’s aan, waaronder de Tesla (model 3). Deze auto is volledig elektrisch en is daarom een milieuvriendelijke keuze. Verder bestaat ons aanbod uit Mercedes, Cadillac en een klassieke Chevrolet rouwauto. Deze rouwauto’s zijn speciaal ontworpen om de uitvaartkist op een waardige manier te vervoeren. Omdat iedereen een eigen smaak en eigen wensen heeft, bieden we ook bijzondere auto´s aan. Neem bijvoorbeeld onze roze Cadillac. 

Onze chauffeurs zijn ervaren en kunnen u te allen tijde helpen met het in- en uitladen van de uitvaartkist en eventuele rouwbloemen

Handige informatie over ons rouwvervoer

Mocht u een reservering maken voor ofwel een rouwauto/motor ofwel een volgauto, dan nemen wij altijd contact met u op. Wij vinden het fijn om duidelijkheid te scheppen en eventuele vragen te beantwoorden. Zo hopen we bij te dragen aan een mooi afscheid, op een dag zonder zorgen over de organisatorische stappen. 

Onze rouwauto’s en rouwmotoren worden in eerste instantie voor 1,5 uur gereserveerd. Wij zien dat dit in bijna alle gevallen genoeg is om dierbaren te vervoeren naar het crematorium of de begraafplaats. Het is natuurlijk altijd mogelijk om voor een vast tarief per 15 minuten tijd bij te boeken. 

De volgauto’s kennen in eerste instantie een reserveringsperiode van 2,5 uur. Ook dit type rouwvervoer kan verlengd worden. Velen vinden het fijn om een volgauto in te zetten, zodat ze op de dag van de uitvaart zelf niet hoeven te rijden. Ook wanneer er een groot aantal nabestaanden uitgenodigd is, kunnen volgauto´s een uitkomst zijn. 

Er zit verschil in de prijzen van de auto’s. Dit hangt af van het merk en het model van de auto die u wil reserveren.

bijzonder rouwvervoer
rouw vervoer

Veelgestelde vragen

Wordt rouwvervoer gedekt door de verzekering?

Rouwvervoer wordt over het algemeen door een uitvaartverzekering gedekt. Deze verzekering biedt financiële zekerheid aan nabestaanden bij het regelen van een uitvaart. Het is echter wel verstandig om uw verzekeringsmaatschappij te contacteren, zodat u kunt controleren of ook het rouwvervoer gedekt wordt. Specifieke omstandigheden spelen namelijk een rol.

Zijn speciale wensen mogelijk met betrekking tot rouwvervoer?

Wij vinden het belangrijk dat u op een speciale, smaakvolle manier afscheid kunt nemen van uw dierbare. Bij Uitvaartland.nl zijn we daarom gedreven om te voldoen aan uw wensen. Bij speciale verzoeken kunt u dus altijd even contact met ons opnemen. We zullen dan samen kijken naar de mogelijkheden. 

Op welke termijn dien ik rouwvervoer geregeld te hebben?

U kunt bij ons op elk moment terecht. Ook wanneer u op zeer korte termijn uitvaartvervoer nodig heeft staan wij voor u klaar. Wij zorgen dat het vervoer naar keuze de volgende werkdag bij u is. 

Kan ik meerdere volgauto´s reserveren?

Dit kan zeker. Wanneer u een grote groep verwacht kan het handig zijn om mensen per volgauto te vervoeren. 

✓ Scherpe prijzen

Een gemiddelde uitvaart kost al snel 7.500 euro. Regelt u een uitvaart via Uitvaartland.nl dan bent u duizenden euro’s goedkoper uit en krijgt u dezelfde kwaliteit. We bieden hoogwaardige uitvaartdiensten en producten tegen scherpe tarieven.

✓ 24/7 bereikbaar

We begrijpen dat families op ons vertrouwen tijdens moeilijke tijden. Daarom bieden we 24/7 telefonische ondersteuning en begeleiding via tel:072-7100093. Ons team staat altijd klaar om te helpen en ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt.

✓ Snelle gratis levering

Bij Uitvaartland.nl begrijpen we het belang van gratis verzending en snelheid tijdens een uitvaart. We zorgen ervoor dat alles volgens planning verloopt en dat alle producten en diensten op tijd worden geleverd. 

Filters