Logo Uitvaartland- zonder payoff
Zoek

Rouwauto

Rouwauto

Om de uitvaartkist te vervoeren heeft u speciaal vervoer nodig. Wij bieden verschillende types rouwauto’s aan om de kist naar de (natuur)begraafplaats of het crematorium te vervoeren. Een rouwauto huren kan bij ons gemakkelijk en snel. U kunt zelfs een lijkwagen reserveren voor de volgende werkdag.

Diverse merken en modellen rouwauto´s

Bij Uitvaartland.nl bieden we verschillende merken en modellen rouwauto’s aan. We hebben auto’s die gebruikt kunnen worden voor een begrafenis, crematie of natuurbegrafenis. Ook hebben we speciale elektrische begrafenis auto’s. Wilt u een elektrische rouwauto huren? Neem dan telefonisch contact met ons op via 07-7100093.

Ons streven is om voor u een rouwauto te regelen die past bij uw wensen. Daarnaast staat bij ons zekerheid hoog in het vaandel. Wij willen ervoor zorgen dat u zonder stress over dergelijke bijzaken deze dag tegemoet gaat. Dit is waarom wij klaarstaan om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen waar we kunnen. Nadat u een auto bij ons heeft gereserveerd, nemen we contact met u op om alles even door te spreken. Dit doen we zodat alles voor u duidelijk is en u dit aspect van de uitvaart los kan laten.

rouwauto
rouwauto huren

Ruim aanbod rouwauto´s

Wij vinden het belangrijk dat bij een uitvaart alles verloopt naar uw wens. We hebben daarom een variëteit aan rouwauto’s, zodat er wellicht een bij zit die voldoet aan uw wensen. 

Bijzondere rouwauto

Rouwauto’s zijn bij ons beschikbaar van de volgende merken:

  • Mercedes
  • Tesla
  • Cadillac
  • Chevrolet

U kunt daarnaast kiezen voor een kleur die bij uw smaak past, of natuurlijk bij de smaak van uw dierbare. De opties zijn: roze, zwart, rood, zilver, wit en grijs. We bieden dus enkele neutrale, sobere opties aan, maar ook enkele bijzondere rouwauto’s. Hieronder de meest bijzondere uit ons assortiment.

U kunt bij ons een rouwauto huren met chauffeur. Onze chauffeurs zijn ervaren en staan voor u klaar op de dag van het afscheid. Zij beschikken over handige hulpmiddelen om bijvoorbeeld de kist in en uit de auto te tillen. 

Bekijk hier al onze bijzondere rouwauto’s.

Overige opties

Wij bieden ook volgauto’s aan. Deze auto’s volgen de rouwauto en vormen een rouwstoet. Zo kunt u de nabestaanden achter de lijkwagen aan naar de eindbestemming vervoeren. Onze volgauto’s kunnen vier personen vervoeren. 

Bent u op zoek naar een ietwat minder alledaags rouwvoertuig? Dan is de Harley Davidson rouwmotor wellicht een uitkomst voor u. 

rouwwagen
begrafenis auto

Veelgestelde vragen

Mag ik de rouwauto naar mijn huis laten komen?

U kunt de rouwwagen reserveren om naar een locatie van uw keuze te laten komen. Als u uw dierbare thuis opbaart, dan rijdt onze chauffeur van uw huis naar het crematorium of de begraafplaats. Ook wanneer u uw dierbare opbaart in een uitvaartcentrum dan regelt onze chauffeur het vervoeren van de kist.

Wat is de rol van de chauffeur?

Onze ervaren chauffeurs zijn er vanzelfsprekend voor om de ‘laatste rit’ van uw dierbare te verzorgen. Daarnaast zullen ze u helpen bij het tillen van de kist, als u dat wenst. Dit mag u natuurlijk ook altijd doen met enkel de nabestaanden.

Wat als ik de rouwauto langer nodig heb dan 1,5 uur?

Het is mogelijk om de auto voor langere tijd te reserveren. Na 1,5 uur komt er per 15 minuten 40 euro bij aan kosten. Dit kunt u vooraf bijboeken. Ook wanneer u door omstandigheden er op de dag zelf achter komt dat u meer tijd nodig heeft, is dit te regelen.

Wordt een rouwauto gedekt door de verzekering?

Indien u een uitvaartverzekering heeft afgesloten is de kans groot dat de kosten van een rouwauto gedekt worden. Wij raden u aan om dit te checken bij uw verzekering, omdat specifieke omstandigheden mee kunnen wegen.

✓ Scherpe prijzen

Een gemiddelde uitvaart kost al snel 7.500 euro. Regelt u een uitvaart via Uitvaartland.nl dan bent u duizenden euro’s goedkoper uit en krijgt u dezelfde kwaliteit. We bieden hoogwaardige uitvaartdiensten en producten tegen scherpe tarieven.

✓ 24/7 bereikbaar

We begrijpen dat families op ons vertrouwen tijdens moeilijke tijden. Daarom bieden we 24/7 telefonische ondersteuning en begeleiding via tel:072-7100093. Ons team staat altijd klaar om te helpen en ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt.

✓ Snelle gratis levering

Bij Uitvaartland.nl begrijpen we het belang van gratis verzending en snelheid tijdens een uitvaart. We zorgen ervoor dat alles volgens planning verloopt en dat alle producten en diensten op tijd worden geleverd. 

Filters