Logo Uitvaartland- zonder payoff
Zoeken

Rouwmotor

Kleur

Geschikt voor

Levertijd

Merk

Enig resultaat

Rouwmotor

De laatste rit is voor vrijwel iedereen erg emotioneel. De weg afleggen naar de plek van het definitieve afscheid is niet niks. Wij hopen u te kunnen helpen om de formaliteiten te regelen. Wij denken graag out of the box om deze dag voor u bijzonder te maken. Mocht u een rouwauto bijvoorbeeld te standaard vinden, dan is een rouwmotor wellicht een perfecte match voor u.

rouwmotor
rouwmotor huren

Rouwmotor huren

Wij bieden Harley Davidson rouwmotoren aan. Dit iconische merk is erg populair onder de motorliefhebbers. De motoren produceren een uniek geluid, dat door fans erg wordt gewaardeerd. 

In principe huurt u de motor standaard voor 1,5 uur. Onze ervaring leert dat dit meestal voldoende tijd is om van uw huis of het rouwcentrum naar het crematorium of de (natuur)begraafplaats te rijden. Mocht dit nou niet het geval zijn, dan kunt u extra tijd bijboeken. De kosten hiervoor bedragen 40 euro per 15 minuten. 

Ook wanneer u last minute rouwvervoer nodig heeft, bent u bij Uitvaartland.nl aan het juiste adres. Als u bij ons een rouwmotor, rouwauto en/of volgauto bestelt, dan staat deze de volgende werkdag voor u klaar.

Overige diensten

Mocht de rouwmotor niet uw ding zijn, dan kunt u een kijkje nemen bij onze rouwauto’s. Deze bieden we in verschillende modellen en kleuren aan. 

Het vervoeren van alle nabestaanden kan ook nog een hoop werk met zich meebrengen. Mogelijk zijn er mensen bij zonder vervoer. Of misschien vindt u volgauto’s handiger om iedereen bij elkaar te houden in een rouwstoet. Onze volgauto’s kunnen vier personen vervoeren, per auto.

Wat kunt u van ons verwachten?

Wij staan voor u klaar en beantwoorden graag uw vragen. Bij Uitvaartland.nl vinden we het belangrijk om duidelijkheid te scheppen. Wij streven ernaar om uw zorgen weg te nemen.

Een van de manieren waarop we dit proberen te realiseren is door u telefonisch te contacteren wanneer u een bestelling heeft geplaatst. We nemen dit dan samen met u door, zodat u precies weet waar u op kunt rekenen. 

Daarnaast zijn wij 24/7 telefonisch bereikbaar, mocht u last minute nog een vraag te binnen schieten. 

Onze chauffeurs zijn ervaren en ze zijn er om u te helpen. Heeft u bijvoorbeeld hulp nodig met het tillen van de kist, dan springt onze chauffeur bij. Mocht u dit liever met enkel de nabestaanden doen, dan snappen wij dat vanzelfsprekend ook. 

huren rouwmotor
rouwmotor harley

Veelgestelde vragen over het huren van een rouwmotor

Kan er iemand meerijden op de rouwmotor?

Dit kan zeker. Er is plek voor één extra persoon op de motor. De rest van de nabestaanden kan met eigen vervoer of met een volgauto de motor volgen naar het crematorium of de begraafplaats.

Wanneer begint de tijd van het huren van de motor te lopen?

We bieden standaard anderhalf uur aan en u kunt eventueel extra tijd bijboeken. Deze tarieven gelden voor de tijd vanaf dat de motor de standplaats verlaat, tot het moment dat de motor weer terug is. Wij zorgen er natuurlijk voor dat de standplaats in uw omgeving is. Op die manier kunt u zoveel mogelijk tijd gebruiken. 

Zijn de kosten van een rouwmotor inclusief chauffeur?

Ja, u betaalt 649 euro om de Harley Davidson motor voor 1,5 te huren. De kosten voor een chauffeur zijn hier bij inbegrepen. 

Kunnen er bloemstukken worden vervoerd op de rouwmotor?

Ja, het is mogelijk om rouwbloemen te vervoeren op de rouwmotor. Deze stukken worden natuurlijk zorgvuldig vastgemaakt, om schade aan de bloemen tijdens het transport te voorkomen. Hier kunnen onze chauffeurs u bij helpen.

✓ Scherpe prijzen

Een gemiddelde uitvaart kost al snel 7.500 euro. Regelt u een uitvaart via Uitvaartland.nl dan bent u duizenden euro’s goedkoper uit en krijgt u dezelfde kwaliteit. We bieden hoogwaardige uitvaartdiensten en producten tegen scherpe tarieven.

✓ 24/7 bereikbaar

We begrijpen dat families op ons vertrouwen tijdens moeilijke tijden. Daarom bieden we 24/7 telefonische ondersteuning en begeleiding via tel:072-7100093. Ons team staat altijd klaar om te helpen en ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt.

✓ Snelle gratis levering

Bij Uitvaartland.nl begrijpen we het belang van gratis verzending en snelheid tijdens een uitvaart. We zorgen ervoor dat alles volgens planning verloopt en dat alle producten en diensten op tijd worden geleverd. 

Filters