Logo Uitvaartland- zonder payoff
Zoek

Volgauto

Prijs

Kleur

Geschikt voor

Levertijd

Merk

Toont alle 3 resultaten

Volgauto

Bij het organiseren van de laatste rit komen meerdere aspecten kijken. Naast een rouwauto en mooie rouwbloemen, dient u er ook bij stil te staan dat alle nabestaanden bij het crematorium of bij de (natuur)begraafplaats kunnen komen. Deze dag is al beladen genoeg en wij kunnen ons daarom voorstellen dat u liever niet zelf achter het stuur kruipt. Dit is waarom wij volgauto’s aanbieden, om deze zorg bij u weg te nemen.

volgauto
volgauto huren

Volgauto huren

Het kan voorkomen dat niet alle nabestaanden beschikken over vervoer om bij de ceremonie aanwezig te kunnen zijn. Het kan dan handig zijn om volgauto’s te huren. Ook wanneer u piekert over het rijden in een rouwstoet, kunt u baat hebben bij het huren van volgauto’s. Deze zullen worden bestuurd door onze chauffeurs. Onze chauffeurs zijn ervaren en kunnen u helpen waar nodig. U hoeft daarom alleen nog maar in te stappen. De dag van het afscheid vraagt immers al genoeg van u.

Ons aanbod

Wij bieden Mercedes volgauto’s aan in de kleuren wit, zwart en zilver/grijs. Deze auto’s worden bestuurd door één van onze ervaren chauffeurs en kunnen daarnaast vier personen van A naar B vervoeren. 

Wij zullen u na uw bestelling altijd even bellen, om de details van uw bestelling door te nemen. Zo weten we zeker dat alles duidelijk is. Ook kunt u dan eventuele vragen aan ons stellen. Mocht u later nog met vragen zitten, dan kunt u ons 24/7 bereiken. 

De kosten voor een volgauto lopen van 339 euro tot 399 euro. Voor dit bedrag huurt u de auto voor 2,5 uur. Indien u extra tijd nodig heeft, hoeft u het maar te laten weten. Wilt u extra tijd bijboeken? Dan vragen wij hiervoor 40 euro per uur. Het is op elk moment mogelijk om dit te beslissen.

Uitvaartland biedt meer

Zoals gezegd dient er een hele hoop geregeld te worden voor deze emotioneel beladen dag. Het kan daarom fijn zijn om alle aspecten in één keer af te strepen. 

Bent u nog op zoek naar een doodskist of urn? Neem dan eens een kijkje in ons gevarieerde assortiment. Wij streven ernaar om u te voorzien van de onderdelen die u voor ogen had om de uitvaart naar uw wens te creëren.

We bieden rouwauto’s aan in verschillende kleuren en modellen. Met dit brede aanbod hopen wij aan uw wensen te voldoen. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor een Harley Davidson rouwmotor. Het kan namelijk ook zo zijn dat een rouwauto niet aansluit op wat u voor ogen heeft. 

Ook voor rouwbloemen kunt u bij ons terecht. Deze boeketten en rouwstukken zijn beschikbaar in verschillende kleuren, groottes en met een variatie aan bloemsoorten.

witte volgauto
zwarte volgauto

Veelgestelde vragen over een volgauto huren

Wat zit er bij de prijs van een volgauto inbegrepen?

U kunt bij ons al een volgauto huren vanaf 339 euro. Hier zitten de kosten van de chauffeur bij, en ook de kosten voor brandstof. Voor deze prijs zou u de volgende werkdag al een volgauto klaar kunnen hebben staan. 

Is het mogelijk om rouwbloemen te vervoeren in de volgauto?

De kofferbak kan worden gebruikt om rouwbloemen en andere speciale voorwerpen mee te nemen.

Wanneer begint de verhuurtijd van de volgauto te lopen?

De tijd die u uitkiest loopt vanaf het moment dat de volgauto de standplaats verlaat, tot het moment dat de volgauto weer terug is. Om te voorkomen dat er tijd verloren gaat aan het reizen van en naar de standplaats, zorgen wij dat de standplaats altijd in uw omgeving is. 

Zijn de kosten van een volgauto gedekt door de verzekering?

Het is mogelijk dat deze kosten worden gedekt als u een uitvaartverzekering heeft afgesloten. Dit is echter afhankelijk van de specifieke voorwaarden van de uitvaartverzekering. Wij raden u daarom aan om contact op te nemen met de verzekering, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

✓ Scherpe prijzen

Een gemiddelde uitvaart kost al snel 7.500 euro. Regelt u een uitvaart via Uitvaartland.nl dan bent u duizenden euro’s goedkoper uit en krijgt u dezelfde kwaliteit. We bieden hoogwaardige uitvaartdiensten en producten tegen scherpe tarieven.

✓ 24/7 bereikbaar

We begrijpen dat families op ons vertrouwen tijdens moeilijke tijden. Daarom bieden we 24/7 telefonische ondersteuning en begeleiding via tel:072-7100093. Ons team staat altijd klaar om te helpen en ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt.

✓ Snelle gratis levering

Bij Uitvaartland.nl begrijpen we het belang van gratis verzending en snelheid tijdens een uitvaart. We zorgen ervoor dat alles volgens planning verloopt en dat alle producten en diensten op tijd worden geleverd. 

Filters