Logo Uitvaartland- zonder payoff
Zoek

Bijzondere rouwauto

Prijs

Kleur

Geschikt voor

Levertijd

Merk

Bijzondere rouwauto

Afscheid nemen hoort op een bijzondere, passende manier gedaan te worden. Wij willen u waar we kunnen ondersteunen en u verzekeren van een afscheid dat naar uw wens is. Bijzondere mensen verdienen een bijzonder afscheid. Daar hoort voor u wellicht een bijzondere rouwauto bij.

Bijzondere rouwautos
bijzondere rouwauto tesla

Wat is een bijzondere rouwauto?

Ons streven is om bij te dragen aan een bijzondere dag waarop u op een speciale manier afscheid kunt nemen van uw dierbare. Door verschillende modellen rouwauto’s aan te bieden hopen wij te voldoen aan één van uw wensen. Mogelijk had uw dierbare een lievelingsauto, of misschien had u een specifieke auto voor ogen. Wellicht bieden wij deze auto aan. Neem een kijkje bij ons overzicht van rouwvervoer om de opties te bekijken.

We bieden verschillende modellen auto’s aan. Daarnaast creëren we opties door een aantal kleuren aan te bieden. Naast de standaard zwarte, grijze, witte en zilveren auto’s, kunt u bij ons ook terecht voor bijvoorbeeld een rode of een roze rouwauto. 

Alternatieven

Misschien heeft u zelf vervoer om de kist naar het crematorium of de begraafplaats te brengen. Dan kunnen wij u mogelijk nog helpen met een of meerdere volgauto’s. Vooral wanneer u een grote groep uitnodigt kan het handig zijn om dit goed te organiseren. 

Bent u naar iets anders op zoek dan een rouwauto? Dan is onze rouwmotor misschien iets voor u. deze Harley Davidson motor is uitgerust om de kist op te vervoeren. U kunt dan zelfs nog op de motor meerijden.

Additionele mogelijkheden

U kunt ervoor kiezen om de rouwauto vol te leggen met bloemen. Bent u op zoek naar een mooi rouwstuk? Neem dan een kijkje bij ons overzicht van rouwbloemen. Onze chauffeurs zullen u, indien gewenst, helpen met het in- en uitladen van de bloemen en eventuele andere dingen die u op de kist wil leggen. 

Bijzondere rouwauto
stijlvolle rouwauto

Veelgestelde vragen

Hoeveel kost het om een bijzondere rouwauto te boeken?

De kosten van onze rouwauto’s lopen van 399 euro tot 749 euro. De variatie in prijs hangt onder andere af van het merk en het model van de auto. Bij deze prijzen zitten de kosten voor de chauffeur inbegrepen.

Worden bijzondere rouwauto’s gedekt door mijn verzekering?

Rouwauto’s worden in principe gedekt door uitvaartverzekeringen. Het is dus van belang dat u controleert of u een uitvaartverzekering heeft, om u financieel te ontlasten bij het regelen van de uitvaart. Wij raden aan om contact op te nemen met uw uitvaartverzekering om te controleren wat wel en wat niet verzekerd wordt. Op die manier komt u nooit voor verrassingen te staan.

Is het mogelijk om mee te rijden in de rouwauto?

Ja, u kunt meerijden in de rouwauto. Houd er rekening mee dat er beperkte ruimte is. Wij vinden het echter belangrijk dat u de mogelijkheid heeft om de ‘laatste rit’ samen met uw dierbare te maken. 

Hoe rijdt u in een rouwstoet?

Mocht u ervoor kiezen om zelf achter de rouwauto aan te rijden, dan kan het helpen om op voorhand afspraken te maken. Een rouwstoet rijdt vaak ietwat langzamer en het is gebruikelijk om de lampen aan te hebben, ook op klaarlichte dag. Het maken van afspraken zorgt ervoor dat de groep makkelijker bij elkaar blijft. Voor vragen hierover kunt u altijd terecht bij de chauffeur van de rouwauto.

✓ Scherpe prijzen

Een gemiddelde uitvaart kost al snel 7.500 euro. Regelt u een uitvaart via Uitvaartland.nl dan bent u duizenden euro’s goedkoper uit en krijgt u dezelfde kwaliteit. We bieden hoogwaardige uitvaartdiensten en producten tegen scherpe tarieven.

✓ 24/7 bereikbaar

We begrijpen dat families op ons vertrouwen tijdens moeilijke tijden. Daarom bieden we 24/7 telefonische ondersteuning en begeleiding via tel:072-7100093. Ons team staat altijd klaar om te helpen en ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt.

✓ Snelle gratis levering

Bij Uitvaartland.nl begrijpen we het belang van gratis verzending en snelheid tijdens een uitvaart. We zorgen ervoor dat alles volgens planning verloopt en dat alle producten en diensten op tijd worden geleverd. 

Filters