Logo Uitvaartland- zonder payoff
Zoek

Tesla rouwauto

Kleur

Geschikt voor

Levertijd

Merk

Enig resultaat

Tesla rouwauto

Mogelijk hebben auto´s een belangrijke rol gespeeld in het leven van uw dierbare. Misschien in de vorm van een passie die u eventueel met elkaar deelt. Dit is waarom wij verschillende modellen rouwauto´s aanbieden. Voor velen is het rijden in een Tesla niet weggelegd. Deze specifieke auto kan daarom een ‘laatste rit’ extra speciaal maken.

tesla rouwauto
tesla rouwwagen

Onze service

De dag van het afscheid is vanzelfsprekend emotioneel beladen. Wij hopen met onze service de zorgen over organisatorische taken weg te nemen, of te verlichten. We zullen na uw boeking altijd telefonisch contact met u opnemen. Dit doen we om mogelijke vragen te beantwoorden, en om een zo duidelijk mogelijk beeld te schetsen van waar u op kunt rekenen bij ons. Hierdoor gaat u hopelijk de dag geruster tegemoet. 

Onze chauffeurs zijn ervaren en staan voor u klaar. Zij kunnen u helpen met het tillen van de kist. Als u dit liever met enkel de nabestaanden doet, dan begrijpen wij dit ook volledig. 

Handige informatie over ons rouwvervoer Tesla model 3

Als u een Tesla model 3 bij ons huurt, heeft u in eerste instantie de auto voor 1,5 uur gereserveerd. Het gaat dan om de tijd vanaf het moment dat de auto de standplaats verlaat, tot het moment dat de auto terug is. 

Het is mogelijk om tijd bij te boeken. Mogelijk heeft u een bepaalde route voor ogen die wat meer tijd vergt. Het kan natuurlijk ook dat u elke stap naar het crematorium of de begraafplaats in alle rust wilt doorlopen. Voor elke 15 minuten die u extra nodig heeft vragen wij 40 euro. U kunt op voorhand aangeven dat u extra tijd nodig heeft. U kunt echter ook, als de situatie er plots om vraagt, op de dag zelf langer gebruik maken van onze diensten. Deze kosten worden dan na afloop in rekening gebracht.

De Tesla is volledig elektrisch, waardoor het een milieuvriendelijke optie is om de kist in te vervoeren. Ook is de auto muisstil en is een soepele rit gegarandeerd. De auto heeft een grijze kleur en heeft daarom een elegante en tijdloze uitstraling.

tesla begrafenisauto
tesla uitvaartauto

Veelgestelde vragen

Is het huren van een Tesla duurder dan een ander merk rouwauto?

De prijzen van onze rouwauto’s lopen van 399 euro tot 749 euro voor 1,5 uur. Het huren van een Tesla bedraagt 489 euro voor 1,5 uur, waardoor het één van onze goedkoopste opties is. Bij deze prijs zijn de kosten voor een chauffeur inbegrepen.

Welke rouwauto’s zijn er beschikbaar naast de Tesla?

Naast onze Tesla rouwauto’s bieden we ook Mercedes, Cadillac en Chevrolet rouwauto’s aan. 

Wordt specifiek de Tesla als rouwauto vergoed door de verzekering?

In principe vallen rouwauto’s onder de uitvaartverzekering. Als u deze heeft afgesloten raden wij u aan om hier te informeren wat er precies gedekt wordt. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

Mag er iemand meerijden met de rouwauto?

Het is mogelijk om mee te rijden. Wij begrijpen namelijk dat u op deze dag bij uw dierbare wil blijven en samen deze ‘laatste rit’ wil maken. Natuurlijk is er beperkt ruimte. Overige naasten kunnen met een volgauto achter de rouwauto aan rijden.

✓ Scherpe prijzen

Een gemiddelde uitvaart kost al snel 7.500 euro. Regelt u een uitvaart via Uitvaartland.nl dan bent u duizenden euro’s goedkoper uit en krijgt u dezelfde kwaliteit. We bieden hoogwaardige uitvaartdiensten en producten tegen scherpe tarieven.

✓ 24/7 bereikbaar

We begrijpen dat families op ons vertrouwen tijdens moeilijke tijden. Daarom bieden we 24/7 telefonische ondersteuning en begeleiding via tel:072-7100093. Ons team staat altijd klaar om te helpen en ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt.

✓ Snelle gratis levering

Bij Uitvaartland.nl begrijpen we het belang van gratis verzending en snelheid tijdens een uitvaart. We zorgen ervoor dat alles volgens planning verloopt en dat alle producten en diensten op tijd worden geleverd. 

Filters