Logo Uitvaartland- zonder payoff
Zoeken

Asringen heren

Prijs

Materiaal

Kleur

Afwerking

Levertijd

Dikte

Toont alle 20 resultaten

Asringen voor heren

Wij zien het belang van een mooi afscheid in. Het is echter ook minstens zo belangrijk om uw dierbare op een unieke manier te herdenken. Op een manier die bij u past. Het is daarom niet gek dat er steeds meer smaakvolle manieren zijn om dit te realiseren. Asringen voor heren worden steeds populairder en wij snappen waarom.

Onze collectie asringen voor heren

Ringen staan symbool voor verbintenis en liefde. Ze zijn daarom uiterst geschikt om te gebruiken als assieraad. Gezien het feit dat dit niet zomaar een sieraad is, vinden wij het belangrijk om een ring van hoge kwaliteit aan te bieden. Dit sieraad is bedoeld om een leven mee te gaan en om doorgegeven te worden aan volgende generaties. 

Ook vinden we het belangrijk dat u de ring kunt combineren met overige sieraden en dat de drempel om het sieraad te dragen verlaagd wordt. Onze ontwerpen zijn daarom subtiel en stoer, zodat het past bij uw stijl. 

Wij streven ernaar om u te helpen bij het vinden van een manier van herdenken die bij u past.

as ringen heren
asring voor heren

Design heren ring met as

De asringen voor heren die wij aanbieden hebben een verborgen askamer. Dit zorgt ervoor dat de ring niet direct opvalt als zijnde een asring. 

Bij Uitvaartland.nl bieden we ringen aan in zilver, goud en witgoud. De ringen zijn verkrijgbaar in verschillende diktes en afwerkingen, zodat u een ring kunt kiezen die helemaal afgestemd is op uw voorkeur.

Onderhoud van de asring

Om er zeker van te zijn dat u zo lang mogelijk een mooie ring heeft, is het van belang om de ring van tijd tot tijd te onderhouden. Dit kan bij elk materiaal gemakkelijk met een zachte doek. Ook is het verstandig om uit te kijken met chemicaliën, zodat u schade aan de ring voorkomt. Voor de materialen zijn er ook specifieke schoonmaakmiddelen te koop.

asring voor een man
heren asring

Veelgestelde vragen over asringen voor heren

Hoeveel kost een asring voor heren?

De prijzen van onze asringen voor heren zijn uiteenlopend. De kosten hangen af van het materiaal en de dikte die u kiest. Onze goedkoopste ringen zijn gemaakt van zilver. De prijzen beginnen bij 199 euro en de duurste ring bedraagt 4233 euro. Bij Uitvaartland.nl komen er uiteraard geen verzendkosten bij. Verzending is gratis bij ons.

Wat is mijn ringmaat?

Indien dit de eerste ring is die u aanschaft kunt u met behulp van een meetlint uw vinger opmeten. Zo kunt u achterhalen welke ringmaat u nodig heeft. Als u wel reeds in het bezit bent van een passende ring, dan kunt u de diameter van deze ring opmeten. Onze ringmaten lopen van 15mm tot en met 22mm.

Wat is de levertijd van een asring voor heren?

De levertijd hangt af van welke ring u kiest. Voor onze zilveren asringen voor heren geldt een levertijd van 3 tot 4 werkdagen. De gouden en witgouden asringen kennen een levertijd van 7 weken.

Hoe vul ik de asring voor heren met as?

U kunt de ring openen met behulp van een schroevendraaier. Het bijgeleverde papiertje kunt u gebruiken om de ring zorgvuldig te vullen met as. Onderaan de productpagina vindt u een handige instructievideo om u verder te helpen. Met overige vragen kunt u natuurlijk altijd bij ons terecht.

✓ Scherpe prijzen

Een gemiddelde uitvaart kost al snel 7.500 euro. Regelt u een uitvaart via Uitvaartland.nl dan bent u duizenden euro’s goedkoper uit en krijgt u dezelfde kwaliteit. We bieden hoogwaardige uitvaartdiensten en producten tegen scherpe tarieven.

✓ 24/7 bereikbaar

We begrijpen dat families op ons vertrouwen tijdens moeilijke tijden. Daarom bieden we 24/7 telefonische ondersteuning en begeleiding via tel:072-7100093. Ons team staat altijd klaar om te helpen en ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt.

✓ Snelle gratis levering

Bij Uitvaartland.nl begrijpen we het belang van gratis verzending en snelheid tijdens een uitvaart. We zorgen ervoor dat alles volgens planning verloopt en dat alle producten en diensten op tijd worden geleverd. 

Filters