Logo Uitvaartland- zonder payoff
Zoeken

Zilveren asringen

Prijs

Materiaal

Kleur

Afwerking

Levertijd

Dikte

Toont alle 4 resultaten

Zilveren as ringen voor dames 

Assieraden worden steeds populairder. Het is een unieke manier om de as van uw dierbare met u mee te dragen. Voor sommige vrouwen is de keuze snel gemaakt om een asring in het zilver aan te schaffen. De symboliek van verbintenis maakt dat het een uiterst geschikt sieraad is om uw dierbare op een speciale manier in te herdenken.

Uitstraling zilveren asring

De ringen hebben een elegante uitstraling. Het materiaal en de vakkundigheid waarmee de ringen worden vervaardigd, maken dat u een uniek, glanzend resultaat in handen krijgt. De ontwerpen van onze ringen zijn subtiel en verfijnd, waardoor u de ring makkelijk kunt combineren met andere sieraden. De askamers van de ringen zijn gesloten, wat betekent dat ze niet zichtbaar zijn. Dit maakt dat uw ring niet opvalt als zijnde een asring. 

Onze ringen zijn beschikbaar in de maten 15mm tot en met 22mm. U kunt zelf een dikte kiezen die bij uw smaak past.

as ringen dames zilver
asring zilver

Onderhoud van een zilveren asring

Een speciaal sieraad als deze vraagt om onderhoud van tijd tot tijd. Juist door de emotionele lading is het belangrijk dat de ring in perfecte staat blijft. Houd er rekening mee dat de juiste frequentie van onderhoud afhankelijk is van hoe vaak u het sieraad draagt en in welke omgeving de ring gedragen wordt.

Zilver is een geweldig materiaal voor sieraden, onder andere door de esthetische aantrekkingskracht. Zilver kan echter oxideren. Daarom is het belangrijk om uw ring goed schoon te maken. Hier zijn speciale zilverpoetsdoekjes voor. U kunt ook de ring van tijd tot tijd schoonmaken met een zachte doek, om aanslag en oxidatie tegen te gaan. 

Hoe vaker u de ring draagt, hoe beter dit is voor de uitstraling van het materiaal. De oliën van onze huid beschermen het materiaal namelijk. Als u de ring vaak draagt, denk er dan aan om de ring af te doen wanneer u in aanraking komt met chemicaliën zoals parfum, haarlak en schoonmaakmiddelen. Dit kan namelijk schade veroorzaken aan de ring.

Alternatieven

Naast een asring in het zilver kunt u bij ons natuurlijk ook terecht voor (wit)gouden asringen. Kijk bij ons overzicht van asringen voor dames naar alle mogelijkheden.

Mogelijk zijn ringen niet voor u weggelegd door uw beroep of persoonlijke voorkeur. Dan is een asarmband of een ashanger wellicht iets voor u. Al onze assieraden zijn van hoge kwaliteit. Wij vinden het belangrijk om u te helpen bij het vinden van een speciale manier om uw dierbare te herdenken. 

Als u de as van uw dierbare liever op één vaste plek bewaart, dan kunt een kijkje nemen bij ons overzicht van urnen. We hebben een grote collectie urnen in verschillende ontwerpen, zodat er wellicht iets voor u bij zit.

ring met as zilver
as ring zilver

Veelgestelde vragen over asringen van zilver

Hoeveel kost een zilveren asring voor dames?

Onze goedkoopste zilveren as ring voor dames bedraagt 199 euro en de duurste bedraagt 219 euro.

Hoe weet ik wat mijn ringmaat is?

Er zijn verschillende manieren om te achterhalen wat uw ringmaat is. U kunt bijvoorbeeld naar de diameter van een andere passende ring kijken. Als u verder geen ringen draagt, kunt u ook een vinger naar keuze opmeten met een meetlint. Houd er rekening mee dat temperatuur meespeelt in de omvang van u vinger, aangezien deze veranderlijk is. 

Kan ik de zilveren as ring voor dames laten graveren?

Ja, de ringen zijn geschikt om te laten graveren. U kunt bijvoorbeeld de naam van uw dierbare of een speciale datum laten graveren.

Wat is de levertijd van een zilveren asring voor dames?

Deze ringen hebben een snelle levertijd van slechts 3 tot 4 werkdagen.

✓ Scherpe prijzen

Een gemiddelde uitvaart kost al snel 7.500 euro. Regelt u een uitvaart via Uitvaartland.nl dan bent u duizenden euro’s goedkoper uit en krijgt u dezelfde kwaliteit. We bieden hoogwaardige uitvaartdiensten en producten tegen scherpe tarieven.

✓ 24/7 bereikbaar

We begrijpen dat families op ons vertrouwen tijdens moeilijke tijden. Daarom bieden we 24/7 telefonische ondersteuning en begeleiding via tel:072-7100093. Ons team staat altijd klaar om te helpen en ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt.

✓ Snelle gratis levering

Bij Uitvaartland.nl begrijpen we het belang van gratis verzending en snelheid tijdens een uitvaart. We zorgen ervoor dat alles volgens planning verloopt en dat alle producten en diensten op tijd worden geleverd. 

Filters