Logo Uitvaartland- zonder payoff
Zoek

Gouden asringen

Prijs

Materiaal

Kleur

Afwerking

Levertijd

Dikte

Toont alle 16 resultaten

Gouden asringen

Ringen zijn symbolische sieraden die verbondenheid en liefde vertegenwoordigen. Het is daarom niet vreemd dat asringen steeds populairder worden. De cirkelvormige vorm van een ring symboliseert een oneindige verbintenis. Zelfs wanneer uw dierbare er niet meer is, blijft u de verbintenis voelen. Het dragen van een asring kan daarom een manier zijn om uw dierbare op een smaakvolle en liefdevolle manier te herdenken.

gouden asring
gouden ring met as van overledene

Onze asringen van goud

Goud is een perfect materiaal om de as van uw dierbare in te bewaren. De ringen die wij aanbieden via Uitvaartland.nl zijn veelal met de hand gemaakt. Wij doen ons best om een zo uniek mogelijke, duurzame en prachtige ring voor u te maken. Het is daarom méér dan een ring met de as van een overledene. Het is een prachtige weergave van de band die u samen deelt en de liefde die u voor deze persoon voelt.

De ringen hebben een verborgen compartiment voor de as. Het is daarom een subtiele manier om de as van uw dierbare mee te dragen. Dit maakt het mogelijk minder zwaar om de ring vaak om te doen. Doordat de functie van asring niet overduidelijk te zien is, is de ring makkelijk te combineren met andere sieraden.

Onze ringen worden vervaardigd uit hoogwaardig 14-karaats of 18-karaats (wit)goud. Het is daarom gegarandeerd een ring van hoge kwaliteit die nog lang mee zal gaan. U kunt kiezen voor een ring van 0,6cm dik of een ring van 0,8cm dik.

Zilver versus goud

De afweging tussen goud en zilver hangt natuurlijk geheel af van uw persoonlijke voorkeur. Sommige mensen hebben een voorkeur voor de warme kleur van goud. Anderen hebben een voorkeur voor de koelere kleur van zilver. We bieden daarom ook zilveren asringen aan, mocht dat meer uw smaak zijn. 

De zilveren asringen bevinden zich in een lagere prijsklasse dan de (wit)gouden) asringen. Tevens kennen de zilveren ringen een kortere levertijd. 

Allergische reacties worden minder vaak veroorzaakt door het dragen van zilveren sieraden dan door gouden sieraden. Als u gevoelig bent voor metalen allergieën raden wij aan om hier rekening mee te houden.

Zilver kan nog eens oxideren na verloop van tijd. Bij goud is dit niet het geval. Onze gouden ringen verkleuren daarom ook niet en ze behouden (indien goed onderhouden) de mooie glans.

Onderhoud

Onze gouden ringen zijn van uitstekende kwaliteit en zijn daarom erg duurzaam. Natuurlijk blijft het van belang dat u de ring van tijd tot tijd goed onderhoudt, om de schoonheid van het sieraad te behouden. Het regelmatig schoonmaken van de ring is een vereiste om zo lang mogelijk te kunnen genieten van de mooie asring.

as ring goud
asringen goud

Veelgestelde vragen

Van welk materiaal zijn de ringen gemaakt?

Onze (wit)gouden ringen worden veelal met de hand vervaardigd uit ofwel 14-karaats (wit)goud of 18-karaats (wit)goud. Beiden soorten goud worden gemengd met materialen zoals zilver, nikkel, zink en koper. Dit wordt gedaan omdat (wit)goud op zichzelf niet sterk genoeg is om een ring van te maken. 

Hoe moeten de ringen onderhouden worden?

De hoogwaardige kwaliteit van de ringen zorgt ervoor dat de ring tegen een stootje kan. Om er zo lang mogelijk van te kunnen genieten hebben we de volgende tips voor u: 

  • Maak uw ring regelmatig schoon met warm water en een zachte doek.
  • Vermijd chemicaliën zoveel mogelijk om de afwerking van de ring niet aan te tasten. Wees dus voorzichtig met bijvoorbeeld chloor en bleekmiddel.
  • Vermijd krassen en beschadigingen door de ring af te doen wanneer u bijvoorbeeld klust, tuiniert of andere zware fysieke arbeid verricht.
  • Polijst de ring van tijd tot tijd met een droge, zachte doek

Hoe wordt de ring gevuld met as?

De ring kan geopend worden met een schroevendraaier. Vervolgens kunt u met behulp van een papiertje de ring vullen met as. Kijk naar onze handige instructievideo onderaan de productpagina, voor een duidelijk visueel stappenplan.

Hoeveel kost een gouden asring?

U koopt bij ons al een asring van goud voor 2910 euro. De duurste witgouden ring die we aanbieden kost 4233 euro. De prijzen variëren afhankelijk van het aantal karaat en het speelt ook mee of het gaat om goud of witgoud.

✓ Scherpe prijzen

Een gemiddelde uitvaart kost al snel 7.500 euro. Regelt u een uitvaart via Uitvaartland.nl dan bent u duizenden euro’s goedkoper uit en krijgt u dezelfde kwaliteit. We bieden hoogwaardige uitvaartdiensten en producten tegen scherpe tarieven.

✓ 24/7 bereikbaar

We begrijpen dat families op ons vertrouwen tijdens moeilijke tijden. Daarom bieden we 24/7 telefonische ondersteuning en begeleiding via tel:072-7100093. Ons team staat altijd klaar om te helpen en ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt.

✓ Snelle gratis levering

Bij Uitvaartland.nl begrijpen we het belang van gratis verzending en snelheid tijdens een uitvaart. We zorgen ervoor dat alles volgens planning verloopt en dat alle producten en diensten op tijd worden geleverd. 

Filters