Logo Uitvaartland- zonder payoff
Zoeken

Asringen

Prijs

Materiaal

Kleur

Afwerking

Levertijd

Dikte

Toont alle 20 resultaten

Bekijk hier onze andere categorieën

Asring kopen

Het kopen van een asring is één van de manieren om de as van een overledene te verwerken in een prachtig sieraad. Naast ringen bieden we ook andere soorten assieraden aan. Neem eens een kijkje in onze collectie wanneer uw voorkeur uit gaat naar een asarmband of een ashanger. Als u de as liever op een andere manier bewaart, bieden we natuurlijk ook een groot aantal urnen aan.

Waarom een ring met as?

Een ring is hét sieraad dat staat voor liefde en verbondenheid. Het is daarom een prachtige, smaakvolle manier om de as van de overledene met u mee te dragen. Onze ringen voor as zijn er in het (wit)goud en zilver, en zijn daarom perfect te combineren met de sieraden die u al draagt.

Daarnaast zijn ringen toegankelijke sieraden. Veel mensen dragen standaard al een ring en zijn het daarom gewend. De ringen beperken u niet in uw dagelijkse bezigheden. U kunt er gewoon mee slapen, douchen, sporten, afwassen et cetera. 

Asring
ring met as

Onze collectie ringen met as

Er zijn asringen die een duidelijke zichtbare askamer hebben. Op deze manier blijft u de as zien. De collectie asringen die wij aanbieden via Uitvaartland.nl zijn perfect afgewerkt, waardoor het as niet zichtbaar is.
Dit houdt in dat u een prachtige ring krijgt, met daarin de as van uw dierbare, zonder dat deze ring direct opvalt als zijnde een asring. Het is een subtiele manier om een speciaal iemand voor altijd dichtbij u te dragen.

Materialen en prijzen

Al onze assieraden zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, zo ook onze asringen. Wij bieden ringen aan die gemaakt zijn van 925 Sterling zilver, 14k (wit)goud en 18k (wit)goud. De goedkoopste asring is de zilveren ring die we aanbieden voor slechts 199 euro en de duurste bedraagt 219 euro. Deze verschillen zitten in de dikte van de ring.

Wat betreft de (wit)gouden ringen zit er meer variatie in de prijs. Deze ringen beginnen bij 2910 euro en lopen op tot 4233 euro. Dit hangt onder andere af van het aantal karaat en de dikte van de ring.

Overige details van de asringen

U kunt de ring compleet naar uw smaak uitkiezen. Of u nou graag een glanzende ring wilt of een matte ring, wellicht hebben wij wat u zoekt!
De ringen die we aanbieden zijn te verkrijgen in verschillende maten. Deze maten lopen van 15mm tot 22mm.

Daarnaast kunt u ook kiezen tussen een dikte van 0,6cm en 0,8cm. Deze keuzevrijheid maakt dat u een tal aan mogelijkheden heeft om een uniek aandenken aan uw geliefde te creëren.

 

Ring met as van overledene

Een ring met as van een overledene kunt u zowel kopen voor dames als heren. Een ring met as wordt steeds populairder. De meeste mensen kiezen voor een zilveren asring, maar ook gouden asringen verkopen wij regelmatig. Ondanks dat de goudprijs de afgelopen jaren hard gestegen is proberen wij onze ringen zo betaalbaar mogelijk te houden. Omdat wij een online uitvaarwinkel zijn kunnen wij scherpere tarieven hanteren dan de meeste uitvaartondernemers.

ring voor as
ring met as overledene

Veelgestelde vragen over as ringen

Hoeveel as wordt er verwerkt in een asring?
In de asring wordt slechts een klein beetje as verwerkt. Denk dan aan nog minder dan een halve theelepel. Een asring is ontworpen om een symbolische hoeveelheid as bij u te kunnen dragen.

As in ring verwerken, hoe werkt dat?
U kunt de as makkelijk zelf in de ring verwerken. Met een vulsetje giet u een symbolische hoeveelheid as in de askamer van de ring.

Waarmee moet je opletten wanneer je een asring draagt?
U kunt in principe alle dagelijkse activiteiten uitvoeren met de asring om. Dit is mogelijk doordat de materialen van topkwaliteit zijn.

Kan ik de asring zelf vullen?
Ja, u kunt de ring zelf vullen met as door het schroefdopje van de ring los te draaien. Vervolgens kunt u met behulp van een papiertje gemakkelijk het as in de askamer krijgen. Op de productpagina’s vindt u hier een handige instructievideo over.

Wat is de levertijd van asringen?
Onze zilveren asringen kennen een levertijd van 3 tot 4 werkdagen. Voor de (wit)gouden ringen geldt een levertijd van 7 weken.

✓ Scherpe prijzen

Een gemiddelde uitvaart kost al snel 7.500 euro. Regelt u een uitvaart via Uitvaartland.nl dan bent u duizenden euro’s goedkoper uit en krijgt u dezelfde kwaliteit. We bieden hoogwaardige uitvaartdiensten en producten tegen scherpe tarieven.

✓ 24/7 bereikbaar

We begrijpen dat families op ons vertrouwen tijdens moeilijke tijden. Daarom bieden we 24/7 telefonische ondersteuning en begeleiding via tel:072-7100093. Ons team staat altijd klaar om te helpen en ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt.

✓ Snelle gratis levering

Bij Uitvaartland.nl begrijpen we het belang van gratis verzending en snelheid tijdens een uitvaart. We zorgen ervoor dat alles volgens planning verloopt en dat alle producten en diensten op tijd worden geleverd. 

Filters