Logo Uitvaartland- zonder payoff
Zoek

Asringen dames

Prijs

Materiaal

Kleur

Afwerking

Levertijd

Dikte

Toont alle 20 resultaten

Asringen voor dames 

U heeft ervoor heeft gekozen dat u de as van uw dierbare bij u wil gaan dragen in de vorm van een sieraad. Dan liggen er nu nog enkele opties voor u open. We bieden namelijk ashangers, asarmbanden en asringen aan. Onze collectie asringen wordt veelal met de hand gemaakt en bevat enkel kwalitatief hoogwaardige sieraden.

as ringen dames
asring voor dames

Delicate asring voor vrouwen

Onze ringen hebben verborgen askamers. Dit betekent dat u de as niet kunt zien wanneer u de ring draagt. Dit maakt het voor sommige mensen minder zwaar om de ring te dragen. Ook zorgt dit ervoor dat het een sieraad is met een verhaal tussen u en uw dierbare. Wij vinden het bij Uitvaartland.nl belangrijk dat u de band die u met uw dierbare heeft op een intieme, smaakvolle manier kunt koesteren. 

De elegantie van de ringen maken dat ze erg populair zijn bij vrouwen die op zoek zijn naar een delicaat assieraad.

Specificaties asringen voor vrouwen

Onze ringen voor dames zijn te verkrijgen in zilver, goud en witgoud. Ook zit er variatie in de beschikbare diktes. Dit zijn allemaal persoonlijke afwegingen die u dient te maken bij de aankoop van een asring. Gaat u voor praktisch, esthetisch of beiden?

De materialen hebben allemaal individuele voordelen. Zilver is bijvoorbeeld de goedkoopste optie van de drie. Goud daarentegen is beter bestand tegen slijtage. Dit materiaal zal niet oxideren of corroderen. Alle materialen vragen wel onderhoud van tijd tot tijd, om een zo mooi mogelijk sieraad te behouden. 

Let op! Het is belangrijk om zeker te zijn van de ringmaat die u nodig heeft. Het is namelijk een speciale investering die bedoeld is om een lange tijd mee te gaan. Onze ringen zijn beschikbaar in de maten 15mm tot en met 22mm (met halve maten).

asring voor een vrouw
asringen voor een vrouw

Veelgestelde vragen

Hoeveel kosten de asringen voor dames?

De goedkoopste asring voor dames kost 199 euro, deze is zilver. De duurste asring voor dames kost 4233 euro, deze is witgoud.

Hoe weet ik wat mijn ringmaat is?

U kunt uw ringmaat op verschillende manieren opmeten. De eerste manier is door de diameter van de binnenkant van een reeds passende ring op te meten. Het aantal millimeter is uw ringmaat. U kunt ook de uitgekozen vinger opmeten met een meetlint. We geven als tip graag mee om dit op verschillende momenten te herhalen. Vingers zetten gedurende de dag namelijk uit. Koude handen kunnen een vertekend beeld geven van de ringmaat die u nodig heeft. 

Welke asring voor vrouwen is de beste keuze?

Dit is een compleet persoonlijke keuze. Iedereen maakt andere afwegingen. Als u de goedkopere optie wil, dan kunt u kiezen voor één van de zilveren ringen. Als u veel goud draagt en wil dat deze ring erbij past, dan is wellicht een (wit)gouden ring de juiste voor u. 

Wat als ik de ring niet zelf kan vullen met as?

Onderaan de productpagina staat een handige instructievideo om u te helpen bij het vullen van de ring met as. Mocht u er toch niet uitkomen of u bent niet in staat dit zelf te doen, dan kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder!

✓ Scherpe prijzen

Een gemiddelde uitvaart kost al snel 7.500 euro. Regelt u een uitvaart via Uitvaartland.nl dan bent u duizenden euro’s goedkoper uit en krijgt u dezelfde kwaliteit. We bieden hoogwaardige uitvaartdiensten en producten tegen scherpe tarieven.

✓ 24/7 bereikbaar

We begrijpen dat families op ons vertrouwen tijdens moeilijke tijden. Daarom bieden we 24/7 telefonische ondersteuning en begeleiding via tel:072-7100093. Ons team staat altijd klaar om te helpen en ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt.

✓ Snelle gratis levering

Bij Uitvaartland.nl begrijpen we het belang van gratis verzending en snelheid tijdens een uitvaart. We zorgen ervoor dat alles volgens planning verloopt en dat alle producten en diensten op tijd worden geleverd. 

Filters