Logo Uitvaartland- zonder payoff
Zoek

Assieraden hond

Assieraden voor uw hond 

Uw trouwe viervoeter moeten missen is niet niks. Afscheid nemen hakt er logischerwijs flink in. Wij van Uitvaartland.nl hopen u daarom enige troost te bieden met onze assieraden, speciaal voor uw hond. Huisdieren verdienen ten slotte een net zo waardig afscheid.

Onze ashangers

We bieden verschillende ashangers voor huisdieren aan. Deze hangers zijn afgewerkt met dierenpootjes of een klein hondenbotje, passend bij uw hond. Voor een algemenere ashanger kunt u bij ons aanbod van ashangers kijken. Deze hangers zijn ook geschikt om de as van uw viervoeter in te bewaren. Deze sieraden hebben een super snelle levertijd van slechts 2 tot 4 werkdagen!
De hangers zijn verkrijgbaar in roestvrijstaal en zilver, waardoor het sieraad lang mooi blijft. Een ander voordeel van deze materialen is dat ze een stuk goedkoper zijn dan sieraden van goud. Als u uw huisdier op een unieke manier wil herdenken is een dieren ashanger wellicht iets voor u!

Overige assieraden

Naast ashangers bieden we ook andere sieraden aan, zoals ringen en armbanden. Alle sieraden zijn geschikt om een klein deel van de as van uw hond in te bewaren. U kunt ervoor kiezen om de rest van de as op een speciale plek uit te strooien. Deze sieraden kunnen troost bieden en u helpen met het verwerken van het verlies van uw huisdier. Het is een manier om nooit gescheiden te zijn van uw hond, aangezien u de as ten alle tijden met u mee kunt dragen. 

assieraad hond
dieren ashanger

Onderhoud 

Zowel RVS als Zilver hebben soms wat aandacht nodig. Door deze sieraden met enige regelmaat te onderhouden, blijven ze het langst mooi. U wil voorkomen dat het sieraad gaat oxideren of te lijden heeft onder corrosie. Gebruik bij het schoonmaken altijd een zachte doek om krassen te voorkomen. Voor een optimaal onderhoud kunt u speciale RVS reinigers gebruiken of natuurlijk zilverpoets voor uw zilveren sieraden. 

Urnen voor honden

Indien u de rest van de as ook thuis wil bewaren kunt u eens een kijkje nemen bij ons overzicht van urnen voor honden. We bieden verschillende vormen urnen aan, met soms zelfs een mogelijkheid om er een foto aan toe te voegen. Op die manier blijft uw geliefde hond zichtbaar aanwezig in huis. De urnen die speciaal bedoeld zijn voor honden hebben een kleinere inhoud dan overige urnen. Deze zijn daarom precies goed om de as van uw hond in te bewaren.

as sieraden hond
ashanger hond zilver

Veelgestelde vragen

Zijn alle assieraden geschikt voor de as van mijn hond?

Ja, u kunt elk assieraad kiezen om de as van uw viervoeter in te bewaren. We bieden een hondencollectie aan met ontwerpen speciaal voor honden.

Hoeveel as van mijn hond kan ik bewaren in de sieraden?

De sieraden zijn geschikt om een heel klein beetje as in te bewaren. Denk aan een hoeveelheid kleiner dan een halve theelepel. Het is daarom een symbolische manier van herdenken. 

Kan ik het sieraad zelf vullen met as?

Ja, u kunt het sieraad zelf vullen met as. De ashangers worden geleverd met een handig vulsetje. Ook staat er onderaan de productpagina’s een duidelijke instructievideo om u verder te helpen. Indien u het sieraad liever niet zelf vult kunt u contact met ons opnemen. Dan zullen we samen kijken naar de mogelijkheden.

Zijn de sieraden waterdicht?

Ja, onze assieraden zijn waterdicht. Let echter wel op met chemicaliën. Deze kunnen het sieraad beschadigen. 

Hoe vaak moet het sieraad onderhouden worden?

Dit is afhankelijk van de omgevingsomstandigheden. Het veel dragen van een sieraad zorgt over het algemeen sneller voor oxidatie. Wij raden aan om het uiterlijk (de glans bijvoorbeeld) van het sieraad in de gaten te houden. Onderhoud is nodig wanneer u merkt dat het begint te oxideren of wanneer het zijn glans kwijtraakt.

✓ Scherpe prijzen

Een gemiddelde uitvaart kost al snel 7.500 euro. Regelt u een uitvaart via Uitvaartland.nl dan bent u duizenden euro’s goedkoper uit en krijgt u dezelfde kwaliteit. We bieden hoogwaardige uitvaartdiensten en producten tegen scherpe tarieven.

✓ 24/7 bereikbaar

We begrijpen dat families op ons vertrouwen tijdens moeilijke tijden. Daarom bieden we 24/7 telefonische ondersteuning en begeleiding via tel:072-7100093. Ons team staat altijd klaar om te helpen en ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt.

✓ Snelle gratis levering

Bij Uitvaartland.nl begrijpen we het belang van gratis verzending en snelheid tijdens een uitvaart. We zorgen ervoor dat alles volgens planning verloopt en dat alle producten en diensten op tijd worden geleverd. 

Filters