Logo Uitvaartland- zonder payoff
Zoeken

Urn voor honden

Prijs

Materiaal

Kleur

Toepassing

Duo urn

Afwerking

Levertijd

Toont alle 64 resultaten

Urn voor een hond

Bestel een urn voor uw hond als u afscheid heeft moeten nemen. De honden urn is speciaal geschikt voor uw geliefde huisdier. Gedenk hem of haar, met een urn om de as in te laten plaatsen. Zo krijgt uw hond een mooie plek, bijvoorbeeld bij u thuis.

  • Vergelijk verschillende soorten honden urnen:
    in keramiek, metaal of biologisch afbreekbaar. Bekijk ook de items met pootafdrukken en naamplaatjes, om te personaliseren.
  • Kies de juiste urn:
    houd rekening met het gewicht van uw hond en het gewenste deel van de as om in de urn te laten plaatsen. Kies een urn om binnen of buiten te plaatsen.
  • Bestel de urn voor uw hond:
    koop de urn online en personaliseer die zelf. Bekijk de verschillende soorten en opties of stel ons uw vragen als u meer wilt weten.
Urn hond
Honden urn

Verschillende soorten honden urnen

Hondenurnen bieden een tastbare herinnering aan uw geliefde viervoeter. De keuze is breed: van klassiek tot modern, van eenvoudig tot gepersonaliseerd. Sommige urnen weerspiegelen een specifiek hondenras, terwijl andere meer generiek zijn. 

Ontdek de verschillende stijlen en kijk daar bijvoorbeeld samen naar. Vind op die manier een soort en stijl die past bij de herinneringen die u heeft aan uw hond. Creëer op die manier een persoonlijke urn voor uw hond. Of bestel een goedkope urn voor uw hond, die u daarna personaliseert met bijvoorbeeld een naamplaatje.

De stijl die u kiest, kan passen bij het karakter van uw hond of bij de inrichting van uw huis. Of u nu zoekt naar een urn in de vorm van een beeldje, een traditionele pot, of een meer abstract ontwerp, er is altijd een urn die past bij de unieke band die u met uw hond had. Of bestel een model voor een honden urn met foto. De foto kunt u later toevoegen aan de urn, om die precies zo te personaliseren zoals u wenst. Wij helpen u graag de juiste keuze te maken.

De juiste maat voor de as

De maat van de urn is belangrijk. Bepaal de afmeting aan de hand van het gewicht van uw hond. Bij ons bestelt u zowel urnen voor een klein hondje als grotere modellen bij een hoger gewicht. Dus wilt u een urn kopen voor uw hond? De onderstaande tabel kan helpen bij het bepalen van de grootte:

Gewicht van uw hond Inhoud in liters
Tot 12 kilo 1
Tot 20 kilo 1,5
Tot 40 kilo 2
Tot 60 kilo 3


Daarnaast is de plaatsing van de urn belangrijk. Wilt u deze binnen plaatsen in uw interieur, of liever buiten in een tuin waar uw hond graag speelde? Denk na over de omgeving en het materiaal van de urn, zodat deze zowel fysiek als emotioneel een passende rustplaats biedt.

urn voor hond
urn voor een hond

Honden urn kopen

Het is verstandig om even de tijd te nemen om een urn voor uw hond te kopen. Bij ons kiest u uit een breed assortiment. Bovendien helpen we u graag met de juiste keuze. Denk na over wat u wilt: de naam van uw hond, data, een persoonlijke boodschap, of zelfs een afbeelding. Gebruik een foto of andere persoonlijke elementen, om de urn bijzonder te maken. Zo wordt het een tastbaar aandenken, om elkaar nooit te vergeten.

De kosten variëren afhankelijk van de grootte en het ontwerp. Na uw bestelling gaan we daar direct voor u mee aan de slag. Wees voorbereid op dit proces en de emotionele waarde die het met zich meebrengt.

Veelgestelde vragen over een urn voor een hond

Hoe kies ik de juiste maat urn voor mijn hond?

De maat van de urn hangt af van het gewicht van uw hond. Ga uit van 1 liter inhoud tot circa 12 kilo gewicht. Zorg bij grotere gewichten bij iedere 20 kilo extra voor een extra liter inhoud. Weeg uw hond of raadpleeg het gewicht bij de dierenarts voor een nauwkeurige maat.

Ja, veel urnen voor honden bieden mogelijkheden om een naamplaatje of zelfs een foto toe te voegen. Creëer op die manier een persoonlijke herinnering aan uw geliefde huisdier.

Hondenurnen zijn verkrijgbaar in diverse materialen, waaronder keramiek, metaal, hout en zelfs biologisch afbreekbare opties. De keuze hangt af van uw voorkeur, de plaatsing van de urn, en de duurzaamheid die u wenst.

U kunt de urn voor uw hond zelf personaliseren. Veel van de modellen bieden de mogelijkheid tot een naamplaatje of zelfs een foto. Bestel de urn online. Personaliseer de urn zodra u die van ons ontvangt.

Dit hangt af van het materiaal. Sommige urnen zijn specifiek ontworpen voor buiten, terwijl anderen beter binnen bewaard blijven. Controleer de specificaties van de urn voordat u een keuze maakt.

De verzorging hangt af van het materiaal van de urn. Over het algemeen moeten urnen schoon en droog gehouden worden. Vermijd direct zonlicht en extreme temperaturen voor het beste behoud.

De goedkoopste urn voor een hond kost 99 euro. De duurste is 799 euro.

Er zijn urnen die volledig biologisch afbreekbaar zijn, gemaakt van materialen zoals papier, zout, of zelfs compacte aarde. Deze urnen zijn ideaal voor wie de as wil teruggeven aan de natuur.

✓ Scherpe prijzen

Een gemiddelde uitvaart kost al snel 7.500 euro. Regelt u een uitvaart via Uitvaartland.nl dan bent u duizenden euro’s goedkoper uit en krijgt u dezelfde kwaliteit. We bieden hoogwaardige uitvaartdiensten en producten tegen scherpe tarieven.

✓ 24/7 bereikbaar

We begrijpen dat families op ons vertrouwen tijdens moeilijke tijden. Daarom bieden we 24/7 telefonische ondersteuning en begeleiding via tel:072-7100093. Ons team staat altijd klaar om te helpen en ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt.

✓ Snelle gratis levering

Bij Uitvaartland.nl begrijpen we het belang van gratis verzending en snelheid tijdens een uitvaart. We zorgen ervoor dat alles volgens planning verloopt en dat alle producten en diensten op tijd worden geleverd. 

Filters