Logo Uitvaartland- zonder payoff
Zoek

Assieraden kat

Prijs

Materiaal

Kleur

Afwerking

Levertijd

Dikte

Assieraden voor uw kat

Na een hopelijk lange tijd van liefde van en voor uw huisdier, begrijpen wij dat u een passende manier van herdenken wil creëren voor uw kat. Katten kunnen een prominente plek innemen in ons leven en zij verdienen daarom een speciaal en smaakvol afscheid.

Assieraad kat
Assieraad voor kat

Onze ashangers voor katten

Het gemis van uw kat kan een behoorlijke impact hebben op uw leven. Het meedragen van de as van uw viervoeter kan daarom enige troost bieden. Op die manier blijft u toch altijd samen. Bij Uitvaartland.nl hebben we een collectie ashangers, speciaal voor katten. 

De verschillende ontwerpen variëren van cilindervormig, tot hartvormig, tot de vorm van een katje. Sommige hangers hebben kleine pootafdrukjes erop en anderen hebben duidelijke kenmerken van katjes. De hangers zijn verkrijgbaar in zilver en RVS, waardoor ze erg lang meegaan en goed te betalen zijn.

Ashangers zijn natuurlijk erg handig wanneer u een beroep of hobby uitoefent waarbij uw handen en polsen vrij moeten zijn. Sommigen zien de hanger ook als iets symbolisch, aangezien hij dicht bij het hart hangt. 

Alternatieve sieraden

Mocht uw voorkeur uit gaan naar iets anders dan een ashanger, dan hebben wij nog meer opties. U kunt de as van uw kat ook bewaren en dragen in een asring of een asarmband

Katten urnen

Als u de overige as ook thuis een plekje wil geven kunt u een kijkje nemen bij onze katten urnen. We hebben een breed aanbod aan urnen voor de as van uw kat. Ook wanneer u op zoek bent naar een biologisch afbreekbare urn voor uw kat bent u bij ons aan het juiste adres. De verschillende vormen en materialen zorgen voor een variëteit van ons aanbod, waardoor er wellicht iets voor u tussen zit! 

kat ashanger
katten ashanger

Veelgestelde vragen

Wat als ik het sieraad niet zelf kan vullen met as?

Onze ashangers worden geleverd met een vulsetje om het makkelijker te maken om het sieraad te vullen met as. Mocht het om enige reden voor u alsnog niet mogelijk zijn om zelf het sieraad te vullen, dan kunt u contact met ons opnemen. We zullen dan samen kijken naar de mogelijkheden. 

Hoe onderhoud ik het sieraad?

Zowel RVS als zilver dienen van tijd tot tijd onderhouden te worden om de glans te behouden. Daarnaast wordt door onderhoud voorkomen dat het sieraad gaat oxideren of gaat lijden onder corrosie. Gebruik een zachte doek om het sieraad schoon te maken wanneer u merkt dat het dof wordt of oxidatie vertoont. De frequentie van het onderhoud hangt af van hoe vaak u het sieraad draagt. 

Worden de ashangers geleverd met ketting?

Sommige van onze ashangers worden geleverd met ketting. Echter bieden we ook hangers aan exclusief ketting. Dan kunt u er ook voor kiezen om de ashanger aan een speciale ketting van uzelf te hangen.

Is het mogelijk om het sieraad te laten personaliseren?

Voor veel hangers geldt dat er een mogelijkheid is om te personaliseren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het graveren van de (bij)naam van de overleden kat.

Hoeveel kost een ashanger voor katten?

De goedkoopste hanger kost slechts €24,95 en de duurste ashanger voor de as van uw kat kost €119.

✓ Scherpe prijzen

Een gemiddelde uitvaart kost al snel 7.500 euro. Regelt u een uitvaart via Uitvaartland.nl dan bent u duizenden euro’s goedkoper uit en krijgt u dezelfde kwaliteit. We bieden hoogwaardige uitvaartdiensten en producten tegen scherpe tarieven.

✓ 24/7 bereikbaar

We begrijpen dat families op ons vertrouwen tijdens moeilijke tijden. Daarom bieden we 24/7 telefonische ondersteuning en begeleiding via tel:072-7100093. Ons team staat altijd klaar om te helpen en ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt.

✓ Snelle gratis levering

Bij Uitvaartland.nl begrijpen we het belang van gratis verzending en snelheid tijdens een uitvaart. We zorgen ervoor dat alles volgens planning verloopt en dat alle producten en diensten op tijd worden geleverd. 

Filters