Logo Uitvaartland- zonder payoff
Zoek

Dieren assieraden

Prijs

Materiaal

Kleur

Afwerking

Levertijd

Dikte

Bekijk al onze categorieën

Toont alle 19 resultaten

Bekijk hier onze andere categorieën

Assieraden voor dieren

Een unieke band met uw huisdier vraagt om een speciale manier van herdenken. Assieraden voor dieren zijn daarom dé uitkomst wanneer u uw geliefde huisdier dichtbij wilt houden en op een prachtige manier wilt herdenken.

Onze collectie ashangers voor dieren 

In onze collectie hebben we een aantal ashangers die specifiek voor een dier zijn bedoeld. Zo hebben we bijvoorbeeld assieraden met een katje daarop afgebeeld. Ook hebben we hangers met een hondenbotje erop, speciaal voor de as van uw hond. De ashangers die niet aan een specifiek dier verbonden zijn hebben een lief pootafdrukje op de hanger afgebeeld staan.

De hangers worden vervaardigd uit 925 Sterling zilver. Door de verfijnde afwerking zal het sieraad zijn glans ook langer behouden.

assieraad dieren
assieraad voor dieren

Symboliek en steun met een assieraad voor dieren

Een pootafdrukje staat natuurlijk onder andere symbool voor de afdruk die uw geliefde huisdier in uw leven achterlaat. Wij van Uitvaartland.nl snappen maar al te goed hoe dieren opgenomen worden in de familie. Dieren laten daarom eveneens een intens memorabele indruk achter.

Huisdieren zijn voor veel mensen onderdeel van de familie. Ze gaan met u mee door verschillende levensfases, brengen liefde en plezier met zich mee en ze houden u gezelschap. Wanneer u erg gehecht bent aan uw huisdier zult u daarom door een rouwproces gaan. Mogelijk haalt u steun uit de assieraden. Veel mensen vinden het fijn om iets van hun geliefde huisdier bij zich te dragen, om het gemis dragelijker te maken. Het biedt steun en vult mogelijk, al is het maar een beetje, de leegte op. 

Alternatieven voor dieren assieraden

Via Uitvaartland.nl bieden we sieraden aan die speciaal bedoelt zijn voor de as van uw overleden huisdier. Onze overige assieraden kunnen echter ook gebruikt worden om de as van uw huisdier in te bewaren. Als u bijvoorbeeld liever een ring draagt als gedenksieraad, dan is dat ook een optie. Neem dan een kijkje op de pagina van onze asringen.

Het kan ook zo zijn dat u het een fijner idee vindt om de as niet met u mee te dragen. U kunt er ook voor kiezen om de as van uw huisdier een mooi plekje te geven in uw huis. Neem dan eens een kijkje bij onze dieren urnen. Hiermee zorgt u dat uw huisdier toch altijd thuis blijft, waar hij of zij hoort.

Vindt u het nou een fijner idee om de as uit te strooien? Dan kunnen assieraden juist weer de oplossing zijn als u toch nog een klein beetje as zou willen bewaren. Zo kunt u uw huisdier uitstrooien in de natuur, mogelijk ergens waar hij of zij met veel enthousiasme naartoe ging. Tevens houdt u een stukje van uw geliefde huisdier fijn dichtbij.

assieraden voor dieren
dieren assieraad

Veelgestelde vragen

Hoeveel as wordt er in de sieraden verwerkt?

Een assieraad voor dieren wordt gevuld met een symbolische hoeveelheid as. Denk dan aan minder dan een halve theelepel.

Hoe wordt het sieraad gevuld met as?

Het sieraad kan met een schroevendraaier geopend worden. Vervolgens dient u met behulp van het bijgeleverde papiertje het sieraad te vullen met as. Het sieraad dient gesloten te worden met lijm. Voor duidelijke instructies kunt u onze handige instructievideo bekijken, onderaan de productpagina van een sieraad naar keuze.

Wat is de levertijd van de ashangers? 

De ashangers worden binnen 2 tot 4 werkdagen al geleverd.

Hoeveel kost een ashanger voor dieren?

De ashangers die we aanbieden kosten 119 euro en worden voor die prijs ook bij u thuisbezorgd, gezien de gratis levering.

✓ Scherpe prijzen

Een gemiddelde uitvaart kost al snel 7.500 euro. Regelt u een uitvaart via Uitvaartland.nl dan bent u duizenden euro’s goedkoper uit en krijgt u dezelfde kwaliteit. We bieden hoogwaardige uitvaartdiensten en producten tegen scherpe tarieven.

✓ 24/7 bereikbaar

We begrijpen dat families op ons vertrouwen tijdens moeilijke tijden. Daarom bieden we 24/7 telefonische ondersteuning en begeleiding via tel:072-7100093. Ons team staat altijd klaar om te helpen en ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt.

✓ Snelle gratis levering

Bij Uitvaartland.nl begrijpen we het belang van gratis verzending en snelheid tijdens een uitvaart. We zorgen ervoor dat alles volgens planning verloopt en dat alle producten en diensten op tijd worden geleverd. 

Filters