Logo Uitvaartland- zonder payoff
Zoek

Ashangers

Prijs

Materiaal

Kleur

Afwerking

Levertijd

Dikte

Resultaat 1–90 van de 202 resultaten wordt getoond

Ashanger kopen

Bestel een ashanger om de mooiste herinneringen te koesteren en geweldige momenten samen te blijven vieren. Ontdek onze brede collectie met voordelige ashangers, bijvoorbeeld voor aan een ketting. Bestel ashangertjes om uw dierbare dichtbij te houden. 

  • In zilver, RVS, goud en meer
    De ashangers zijn beschikbaar in zilver, RVS en bijvoorbeeld goud. Kies de mooiste materialen.
  • Van klassiek tot modern
    Ontdek de verschillende stijlen voor een klassieke, moderne of eigentijdse ashanger.
  • Makkelijk te vullen
    De ashanger die u online bestelt kunt u makkelijk zelf vullen met een beetje van de as.
ashangers
ashanger ketting

Tijdloos, duurzaam en andere eigenschappen

Zoekt u een ashanger om een beetje van de as van uw dierbare met u mee te dragen? Ontdek de verschillende beschikbare opties, bijvoorbeeld in zilver, RVS en goud. Zilver en goud staan bekend om hun tijdloze karakter en duurzaamheid, voor de langste levensduur. RVS is beter bestand tegen roest en verkleuring, dus kan tegen een stootje. Veel van de ashangers kunt u zonder problemen laten graveren.

Vullen van de hanger met as

Gaat u het ashangertje vullen? Volg de instructies die erbij worden geleverd. Vul de hanger met de as in een rustige en waardige omgeving, bijvoorbeeld met familieleden of vrienden tijdens een kleine ceremonie. Bewaar de ashanger vervolgens op een veilige plek, als u die niet draagt. Geef het hangertje een mooie plek in huis, om er af en toe even bij stil te staan.

Ruime keuze

De hangers die wij verkopen zijn er in vele vormen en maten. Hieronder een handig overzicht:

Vormen

Dierbare

Breed assortiment ashangers

Onze ashangers zijn er in allerlei soorten, materialen en stijlen. Ontdek bijvoorbeeld de gouden ashangers, in een exclusief edelmetaal. Het is een prachtige keuze, als mooi eerbetoon aan de dierbare die u graag met u meedraagt. Ook zilver is daarvoor heel goed geschikt, dankzij de mooie kwaliteit van het materiaal. 

Zoekt u een ashanger in een bepaalde vorm, of bent u benieuwd naar wat er allemaal beschikbaar is? Ontdek bijvoorbeeld de exemplaren in de vorm van een levensboom of die van een roos. Het zijn symbolische figuren, heel goed geschikt voor een sieraad met daarin een beetje van de as.

Tip: een ashanger heeft een klein compartiment voor wat van de as. Dit is bewust maar een klein beetje. Daardoor kunnen meerdere nabestaanden net als u een sieraad bestellen en dat (laten) vullen. Bovendien kunt u de rest van de as laten uitstrooien, als uw dierbare dat graag zo wilde. 

Ontdek naast onze ashangers bijvoorbeeld ook de asringen, waaronder de prachtige gouden asringen. Ze vormen net als de ashangers een subtiele manier om de as van uw dierbare altijd met u mee te dragen. Ondertussen is het een mooi sieraad, dat een prachtige plek bij u thuis verdient op het moment dat u het niet draagt.

ashangertjes
ashanger

Ashangers kopen via Uitvaartland

Wilt u een van de ashangers kopen? Ontdek online ons uitgebreide assortiment. Het is een mooie manier om een beetje van de as te bewaren. Het is een symbolisch sieraad, dat u bijvoorbeeld in de vorm van een hanger aan een ketting of als een ring met u meedraagt. Bekijk de verschillende opties en mooie producten, die u bij ons eenvoudig online bestelt.

Wij gaan er meteen voor u mee aan de slag. Zo zorgen we ervoor dat u de ashanger of het andere sieraad op tijd ontvangt om daar een beetje van de as in te bewaren. Draag dat voortaan altijd met u mee, als mooi symbolisch eerbetoon aan uw dierbare.

Veelgestelde vragen over ashangers

Kan ik een ashanger zelf vullen?

Ja, al onze hangers zijn ontworpen om door u zelf gevuld te worden. Ze worden geleverd met een vulset om dit proces zo eenvoudig mogelijk te maken. Heeft u daar toch vragen over? Dan horen wij het graag.

Reinig de ashanger regelmatig met een zachte doek en vermijd het gebruik van chemische reinigingsmiddelen. Bewaar het sieraad in een zachte doek of doosje wanneer u het niet draagt.

Veel modellen bieden de mogelijkheid tot graveren. Controleer de beschikbare opties of neem contact op voor persoonlijke wensen. Een juwelier kan u daar in de meeste gevallen goed mee helpen. Bij ons bestelt u de ashanger, die u daarna zelf kunt laten graveren als u dat wenst.

Wij bieden een breed aanbod aan verschillende metalen, inclusief hypoallergene opties. Controleer de productspecificaties of neem contact op voor advies op maat. We vertellen u graag meer over de ashangers in bijvoorbeeld goud, zilver, RVS en andere materialen. 

Onze ashangers zijn beschikbaar in alle prijscategorieën, dus voor ieder budget. De goedkoopste hanger met as is 22,95 euro. Zoekt u naar goud, zilver of een ander hoogwaardig materiaal? Dan liggen de kosten van het sieraad hoger.

✓ Scherpe prijzen

Een gemiddelde uitvaart kost al snel 7.500 euro. Regelt u een uitvaart via Uitvaartland.nl dan bent u duizenden euro’s goedkoper uit en krijgt u dezelfde kwaliteit. We bieden hoogwaardige uitvaartdiensten en producten tegen scherpe tarieven.

✓ 24/7 bereikbaar

We begrijpen dat families op ons vertrouwen tijdens moeilijke tijden. Daarom bieden we 24/7 telefonische ondersteuning en begeleiding via tel:072-7100093. Ons team staat altijd klaar om te helpen en ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt.

✓ Snelle gratis levering

Bij Uitvaartland.nl begrijpen we het belang van gratis verzending en snelheid tijdens een uitvaart. We zorgen ervoor dat alles volgens planning verloopt en dat alle producten en diensten op tijd worden geleverd. 

Filters