Logo Uitvaartland- zonder payoff
Zoek

Grafstuk

Prijs

Kleur

Levertijd

Toont alle 28 resultaten

Grafstuk

Een grafstuk is een prachtige blijk van liefde en herinnering. Bestel een grafstuk met bloemen als stille getuige van de band die u had met uw dierbare. Er zijn zowel kleine grafstukken als grote grafstukken beschikbaar, om de overledene een laatste eer te bewijzen. Bestel de bloemen voor het graf eenvoudig online, gewoon bij ons in de webshop.

  • In moderne en klassieke stijlen
    Het grafstuk kunt u bestellen in een modern en eigentijdse of juist een meer klassieke en traditionele stijl.
  • Met verschillende soorten bloemen
    Een klein of groot grafstuk is beschikbaar met bijvoorbeeld rozen, lelies en chrysanten. Of kies voor gerbera’s, als uw dierbare daarvan hield.
  • Met lint voor een persoonlijke boodschap
    Voeg een lint toe aan de bloemen van het grafstuk. Gebruik het voor uw naam, namen of een persoonlijke boodschap.
grafstuk
grafstuk bestellen

Grafstuk met mooie bloemen

Wij werken samen met een groot aantal lokale bloemisten. Zij maken de grafstukken, met verse bloemen. Het type bloemen dat u kiest zegt iets over de boodschap en daardoor over uw relatie met de overledene. Gebruik de bloemen om een mooie symboliek over te brengen, zoals liefde en respect met (rode) rozen. Lelies staan bijvoorbeeld voor zuiverheid.

Tip: zoekt u een goedkoop of betaalbaar grafstuk? De grafstukken met bloemen zijn al beschikbaar vanaf een paar tientjes. Vooral een bloemstuk met seizoensbloemen voor het graf is over het algemeen niet te duur. De prijs loopt op als u kiest voor een groter grafstuk of een stuk met meer en duurdere bloemen.

Probeer de bloemen en het grafstuk af te stemmen op het graf. Een klein stuk bij een groots graf valt misschien in het niet, terwijl een groot stuk bij een kleiner graf uit de toon kan ogen. Stem dit af op het graf, op eventuele andere bloemen en op de persoonlijkheid en voorkeuren van uw dierbare. Dan brengt u een symbolische boodschap over, zowel met de bloemen als met de vorm en grootte die u kiest. 

Klein of groot grafstuk

De grafstukken zijn er zowel groot als klein, in allerlei verschillende stijlen. Doe online inspiratie op, waarmee we u graag helpen te kiezen. Bekijk de verschillende bloemen, die u kunt kiezen voor een bloemstuk voor de begrafenis of een crematie. Het zijn de lokale bloemisten met wie we samenwerken die de bloemen verwerken tot het grafstuk. Zij doen daar in een aantal gevallen een speciaal systeem bij, dat zorgt voor water. Daardoor blijven de bloemen langer vers.

Naast de grafstukken kunt u bij ons ook rouwstukken bestellen. Die kunt u gebruiken tijdens de uitvaart, om op een waardige en mooie manier afscheid te nemen van uw dierbare. Bestel bijvoorbeeld een rouwstuk met lint, om daar ook een persoonlijke boodschap aan toe te voegen. Of kies voor een Biedermeier rouwstuk of een rouwstuk in de vorm van een hart. Er valt op die manier veel te kiezen, dus doe online bijvoorbeeld alvast inspiratie op.

Grafstuk bloemen
klein grafstuk

Grafstuk kopen

U kunt online het rouwstuk kopen dat u aanspreekt, bijvoorbeeld omdat het uw relatie met uw dierbare symboliseert. Vergelijk de verschillende soorten bloemen, de kleuren en natuurlijk de vorm en uitstraling van de stukken. Wij helpen u graag inspiratie op te doen, zodat u online het bloemstuk voor het graf kunt bestellen dat u zoekt.

Wat kost een grafstuk?

Het goedkoopste grafstuk is 35 euro. Wilt u liever een groter grafstuk? Dan betaalt u gemiddeld ongeveer 150 euro.

Veelgestelde vragen over grafstukken

Hoelang blijft een grafstuk mooi?
Dit hangt af van de gekozen bloemen en de weersomstandigheden. Over het algemeen blijven grafstukken enkele dagen tot een week mooi. De lokale bloemisten waarmee we samenwerken gebruiken verse bloemen, soms zelfs met een speciaal systeem om ze van water te voorzien.

Kan ik een persoonlijke boodschap toevoegen aan het grafstuk?
Ja, bij de meeste grafstukken kunt u kiezen voor een lint of kaartje met een persoonlijke boodschap. Gebruik het voor uw namen of om een mooie herinnering te delen.

Welke bloemen zijn het meest geschikt voor een grafstuk?
Stevige bloemen zoals rozen, lelies en chrysanten zijn populaire keuzes. Deze zijn beter bestand tegen weersinvloeden. Ze blijven daardoor langer mooi. Bovendien zijn de bloemen jaarrond goed beschikbaar, in verschillende kleuren. 

Hoe kies ik de juiste grootte voor een grafstuk?
Houd rekening met de grootte van het graf. Het grafstuk moet passen bij het graf en dit sieren zonder het te overweldigen. Kies het stuk niet te klein, maar pas ook op met te grote stukken die uit de toon vallen. 

Is het mogelijk om het grafstuk direct naar de begraafplaats te laten versturen?
Ja, het is in een aantal gevallen mogelijk om het grafstuk direct bij de begraafplaats af te laten leveren. Stel ons hierover uw vragen, als u benieuwd bent naar de mogelijkheden.

✓ Scherpe prijzen

Een gemiddelde uitvaart kost al snel 7.500 euro. Regelt u een uitvaart via Uitvaartland.nl dan bent u duizenden euro’s goedkoper uit en krijgt u dezelfde kwaliteit. We bieden hoogwaardige uitvaartdiensten en producten tegen scherpe tarieven.

✓ 24/7 bereikbaar

We begrijpen dat families op ons vertrouwen tijdens moeilijke tijden. Daarom bieden we 24/7 telefonische ondersteuning en begeleiding via tel:072-7100093. Ons team staat altijd klaar om te helpen en ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt.

✓ Snelle gratis levering

Bij Uitvaartland.nl begrijpen we het belang van gratis verzending en snelheid tijdens een uitvaart. We zorgen ervoor dat alles volgens planning verloopt en dat alle producten en diensten op tijd worden geleverd. 

Filters