Logo Uitvaartland- zonder payoff
Search

Rouwstuk

Prijs

Kleur

Levertijd

Toont alle 24 resultaten

Bekijk hier onze andere categorieën

Bloemstuk begrafenis

Het rouwstuk is speciaal geschikt om met de symboliek van bloemen op een waardige manier afscheid te nemen van uw dierbare. Het weerspiegelt de gevoelens van verdriet en respect, en biedt de kans om de persoonlijkheid van de overledene door te laten schemeren. Doe online inspiratie op met de verschillende bloemstukken voor een begrafenis of crematie. Daarna kunt u online uw rouwstuk bestellen.

  • In verschillende stijlen
    Bekijk de traditionele en klassieke of meer moderne en eigentijdse rouwstukken, passend bij de sfeer van de uitvaart.
  • De mooiste bloemen
    De bloemstukken voor de uitvaart zijn bijvoorbeeld beschikbaar met rozen, lelies, chrysanten en andere mooie bloemen.
  • Het kleurenpalet
    Kies een rouwstuk in een ingetogen wit kleurenpalet of in meer uitgesproken kleuren, net als in rood of pasteltinten. 
rouwstuk
Rouwstuk veldboeket

Rouwstuk veldboeket

Het rouwstuk met bloemen voor de uitvaart is beschikbaar in allerlei soorten en vormen. Bestel bijvoorbeeld een klassiek stuk voor naast de kist, een veldboeket of kistbedekking in de favoriete bloemen van uw dierbare. De bloemstukken voor de uitvaart zijn goed geschikt voor plaatsing op de kist, net als op andere plekken.

Tip: verwacht u veel bloemen tijdens de uitvaart? Overleg met de uitvaartondernemer hoe die geplaatst worden, om alle bloemen zo mooi mogelijk tot hun recht te laten komen.

Rouwstuk bestellen

De kosten van een bloemstuk voor de begrafenis of crematie hangen samen met het type en de grootte dat u kiest. Een rouwstuk is al beschikbaar vanaf een paar tientjes. De duurdere rouwstukken bevatten meer bloemen, duurdere bloemen en vormen een groter arrangement. Zo kiest u zelf uit de beschikbare mogelijkheden en bepaalt u de prijs van de bloemen. Een rouwstuk bestellen via Uitvaartland.nl is binnen 5 minuten geregeld. Wij bezorgen de bloemen indien gewenst binnen 24uur.

Met de symboliek van de bloemen

De bloemstukken voor een uitvaart brengen een prachtige symboliek over. Dus wilt u een rouwstuk bestellen dat staat voor liefde en respect? Bestel dan een stuk met veel rozen, bijvoorbeeld in rood. Lelies staan aan de andere kant voor zuiverheid. Probeer de bloemen te kiezen bij de persoonlijkheid van uw dierbare, voor een mooi laatste eerbetoon.

Online heeft u de keuze uit rouwstukken als een veldboeket en voor op de kist, in allerlei soorten en maten. Of bestel een rouwstuk met lint, om daar een persoonlijke boodschap aan toe te voegen. Zoekt u een Biedermeier rouwstuk of een rouwstuk in de vorm van een hart? Bij ons bestelt u het grafstuk dat u zoekt eenvoudig online. Wij gaan er direct mee aan de slag, zodat een lokale bloemist het bloemstuk voor de begrafenis of crematie op tijd voor u klaar heeft.

rouwstuk bestellen
bloemstuk begrafenis

Rouwstuk kopen

U kunt bij ons online het rouwstuk kopen, waarna wij er voor u mee aan de slag gaan. Wij werken samen met lokale bloemisten, die het bloemstuk voor de begrafenis of crematie voor u samenstellen. Zij gebruiken daarvoor verse bloemen, die zowel tijdens de uitvaart als daarna schitterend zijn om te zien. Bestel minimaal twee tot drie dagen voor de uitvaart, zodat de bloemist voldoende tijd heeft om het rouwstuk te maken en die op de uitvaartlocatie af te leveren. 

Wat kost een rouwstuk?

De kosten van een rouwstuk verschillen. Het goedkoopste rouwstuk is 55 euro. Gemiddeld kost een rouwstuk 150 euro, maar er zijn ook stukken van 405 euro.

 

Hoe kies ik het juiste rouwstuk?

Denk hierbij aan de relatie met de overledene en de stijl van de uitvaart. Bespreek uw voorkeur bijvoorbeeld met de familie, met uw gezin of met vrienden. Stem samen af wat uw dierbare mooi zou hebben gevonden. 

Ja, het is mogelijk om rouwlinten of een kaartje met een persoonlijke boodschap toe te voegen. Schrijf daarop uw naam of namen, of een persoonlijke boodschap die teruggaat naar een mooie herinnering die jullie samen hebben.

Wij kunnen de meeste rouwstukken leveren binnen 24 uur na bestelling. Vooral de grotere en meer complexe stukken hebben wat tijd nodig bij de lokale bloemisten. Stel ons uw vragen als u twijfelt of u nog op tijd bent om te bestellen. 

Dit hangt af van de soorten bloemen die gebruikt worden. Sommige bloemen blijven langer vers dan andere. In de meeste gevallen blijven de bloemen minimaal een week tot anderhalve week mooi. De grotere rouwstukken bevatten een speciaal systeem met water, waardoor de bloemen zo lang mogelijk vers blijven. 

Ja, het is mogelijk om het rouwstuk dat u bestelt meteen af te laten leveren op de locatie voor de uitvaart. Dan weet u zeker dat het er op tijd is.

✓ Scherpe prijzen

Een gemiddelde uitvaart kost al snel 7.500 euro. Regelt u een uitvaart via Uitvaartland.nl dan bent u duizenden euro’s goedkoper uit en krijgt u dezelfde kwaliteit. We bieden hoogwaardige uitvaartdiensten en producten tegen scherpe tarieven.

✓ 24/7 bereikbaar

We begrijpen dat families op ons vertrouwen tijdens moeilijke tijden. Daarom bieden we 24/7 telefonische ondersteuning en begeleiding via tel:072-7100093. Ons team staat altijd klaar om te helpen en ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt.

✓ Snelle gratis levering

Bij Uitvaartland.nl begrijpen we het belang van gratis verzending en snelheid tijdens een uitvaart. We zorgen ervoor dat alles volgens planning verloopt en dat alle producten en diensten op tijd worden geleverd. 

Filters

Aanmelden voor onze nieuwsbrief