Logo Uitvaartland- zonder payoff
Zoek

Rouwboeket

Toont alle 31 resultaten

Rouwboeket bestellen

Een rouwboeket drukt liefde, respect en een mooie herinnering uit. Bij ons kunt u online uw rouwboeket bestellen. Ontdek de diverse mogelijkheden, met de verschillende uitvaart boeketten en arrangementen. We maken het u graag makkelijk, zowel voor het bezorgen als om een boeket te bestellen met of zonder lint.

  • Symboliek van bloemen
    Diverse bloemen hebben verschillende betekenissen en symboliek. Ontdek het bij de producten.
  • Seizoensbloemen zijn duurzamer
    Kies seizoensbloemen die onze bloemisten lokaal of regionaal duurzaam kunnen inkopen.
  • Met of zonder lint
    Bestel een rouwboeket met lint of een rouwstuk met lint. U kunt kiezen tussen 1, 2, 3 of 4 rouwlinten. Deze linten kunt u laten personaliseren met de door u gewenste teksten.
Rouwboeket bestellen
Goedkoop rouwboeket

Begrafenis of crematie boeket

Bekijk onze rouw bloemstukken, die u eenvoudig online bestelt. Dus wilt u een rouwboeket laten bezorgen op de uitvaart locatie of gewoon bij u thuis? Bestel online de bloemen voor het rouwboeket, dan gaan wij daar samen met de bloemisten waarmee we samenwerken mee aan de slag. U bestelt het uitvaart boeket dat u zoekt, beschikbaar in iedere prijscategorie en stijl.

Tip: benieuwd wat een rouwboeket kost? Dit is al beschikbaar vanaf een paar tientjes. De duurdere boeketten bevatten meer bloemen, vormen een groter arrangement en bevatten veelal duurdere bloemen. Op die manier maken we de boeketten voor een crematie of begrafenis graag zo breed mogelijk toegankelijk. Bekijk online de kosten van onze rouwboeketten, om uw keuze te maken.

Houd bij de keuze voor een uitvaart boeket rekening met de verschillende soorten bloemen en hun symboliek of betekenis. Rozen staan bijvoorbeeld voor liefde en respect, terwijl lelies staan voor zuiverheid en de ziel. Probeer de bloemen zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij de persoonlijkheid van uw dierbare.

Goedkoop rouwboeket

Via Uitvaartland.nl vindt u het goedkoopste rouwboeket. Omdat wij alles online regelen kunnen wij de prijs van een rouwboeket laag houden. We horen u denken, is een goedkoop rouwboeket wel mooi? Absoluut! Wij leveren de mooiste boeketten van Nederland. De kwaliteit is hetzelfde als wanneer u het besteld via uw uitvaartondernemer. Wij werken namelijk samen me dezelfde lokale bloemisten. Door onze snelle service kunnen wij rouwboeketten binnen 24 uur leveren.

Alle boeketten voor een begrafenis of crematie

Wilt u een rouwboeket sturen? Laat het bezorgen op de uitvaartlocatie of alvast bij u thuis, om het af te geven. Bij ons heeft de keuze uit een breed assortiment, omdat we samenwerken met veel lokale bloemisten.

Dus zoekt u een rouwboeket voor een man of juist voor een vrouw? Bestel een boeket met lint of zonder lint, afhankelijk van uw voorkeur. De boeketten voor een uitvaart zijn er bijvoorbeeld in wit en in roze, net als met de combinatie van meerdere kleuren bloemen. Of bekijk de rouwstukken, als ander mooi alternatief voor een boeket.

Bestel het rouwboeket in ieder geval op tijd. Houd er rekening mee dat twee tot drie dagen voor de uitvaart vaak op tijd is. We kunnen de bloemen direct bij het uitvaartcentrum laten afleveren, waardoor het niet nodig is om die eerst zelf te ontvangen en weer af te geven.

Tip: overweeg seizoensbloemen voor een frisse en passende uitstraling. Deze zijn vaak ook duurzamer en goedkoper.

begrafenis boeket
rouwboeket laten bezorgen

Rouwboeket laten bezorgen

Probeer rekening te houden met de ceremonie en met de voorkeuren van uw dierbare. Tijdens een begrafenis zijn de rouwboeketten en rouwstukken vaak groter. Tijdens een crematie kiezen veel mensen voor een meer subtiel boeket, omdat de ruimte meer beperkt is. Denk daarnaast na over uw relatie met de overledene. Het is gebruikelijk om een meer uitbundig boeket te kiezen bij naaste familie of goede vrienden. Houd het meer subtiel en neutraal bij collega’s en andere vrienden of kennissen. Rouwboeket laten bezorgen door Uitvaartland.nl? Dat kan, bestel en wij leveren binnen 24 uur.

Bestel het rouwboeket eenvoudig online, dan gaan wij er voor u mee aan de slag. Dat doen we samen met de lokale bloemisten waarmee we samenwerken. Zo zorgen we ervoor dat de verse rouwboeketten op tijd bij het uitvaartcentrum zijn, of bij u thuis als u ze zelf wilt afgeven.

Veelgestelde vragen over rouwboeketten

Kan ik een persoonlijke boodschap toevoegen aan het rouwboeket?

Ja, bestel het rouwboeket met twee of meerdere linten. Dan heeft u de mogelijkheid om daar de namen of een andere tekst op te zetten en het boeket daarmee te personaliseren.

Het is verstandig om ten minste 24-48 uur van tevoren te bestellen om de beschikbaarheid en tijdige levering te garanderen. We hebben dan voldoende tijd om de bloemen te bestellen bij de bloemist en een planning te maken voor de aflevering.

Kijk naar de symboliek van bloemen, persoonlijke voorkeur van de overledene, en het type uitvaartceremonie. Overleg eventueel met de uitvaartverzorger wat de familie hierover heeft aangegeven. Soms is het beter om dit een keer extra te controleren, dan om de verkeerde bloemen te bestellen.

Ja, we bieden de mogelijkheid om de bloemen meteen bij het uitvaartcentrum af te laten leveren. Dat scheelt tijd, waardoor u verse bloemen in het rouwboeket bestelt. Ze zien er tijdens de uitvaart prachtig uit, en zijn daarna geschikt om achter te laten, te doneren of om mee naar huis te nemen.

Het goedkoopste rouwboeket is 27 euro. De duurste 405 euro. 

✓ Scherpe prijzen

Een gemiddelde uitvaart kost al snel 7.500 euro. Regelt u een uitvaart via Uitvaartland.nl dan bent u duizenden euro’s goedkoper uit en krijgt u dezelfde kwaliteit. We bieden hoogwaardige uitvaartdiensten en producten tegen scherpe tarieven.

✓ 24/7 bereikbaar

We begrijpen dat families op ons vertrouwen tijdens moeilijke tijden. Daarom bieden we 24/7 telefonische ondersteuning en begeleiding via tel:072-7100093. Ons team staat altijd klaar om te helpen en ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt.

✓ Snelle gratis levering

Bij Uitvaartland.nl begrijpen we het belang van gratis verzending en snelheid tijdens een uitvaart. We zorgen ervoor dat alles volgens planning verloopt en dat alle producten en diensten op tijd worden geleverd. 

Filters