Logo Uitvaartland- zonder payoff
Zoek

Katten urnen

Prijs

Materiaal

Kleur

Toepassing

Duo urn

Afwerking

Levertijd

Toont alle 50 resultaten

Urn voor katten

Bestel een urn voor uw kat. Het is een emotionele en persoonlijke beslissing, waarmee u kiest voor een mooi en tastbaar aandenken. Neem er even de tijd voor, omdat het verlies van uw geliefde huisdier waarschijnlijk zwaar valt. De urn zal een blijvend gevoel van nabijheid en troost bieden. Wij helpen u graag de juiste keuze te maken.

  • Ervaar de emotionele waarde van een urn voor uw kat:
    het verlies is een ingrijpende gebeurtenis. Gebruik de urn als blijvende herinnering die troost biedt.
  • Vergelijk verschillende soorten en maten urnen voor poezen:
    bekijk ons brede assortiment van mini-urnen tot klassieke vormen en urnen om te personaliseren.
  • De urn kiezen en kopen:
    let op de maat van de urn, het materiaal en natuurlijk de prijs. Bestel een goedkope katten urn of een mooi model om verder te personaliseren. 
urn kat
urn voor kat

Poezen urn met emotionele betekenis

Een kattenurn dient als een laatste rustplaats voor uw geliefde huisdier en symboliseert de onbreekbare band die u beiden deelde. Het kiezen van de juiste urn voelt hopelijk als een persoonlijke reis die troost en herinnering biedt.

Het is een fysieke herinnering aan de vreugde en liefde die uw kat u bracht. Veel eigenaren vinden troost in het feit dat hun geliefde huisdier een speciale plaats in huis heeft, waardoor de herinnering levend blijft. Dus zoekt u een urn voor uw kat met de naam erop? Gebruik bordjes en naamplaatjes om uw keuze verder te personaliseren.

U kunt online uw katten urn kopen. Wij gaan er meteen mee aan de slag. Het is een dieren urn speciaal voor uw kat, die daardoor bijvoorbeeld de juiste afmeting en inhoud heeft. Bovendien is het een prachtig aandenken, voor binnen of voor buiten.

Katten urn in zwart en iedere andere stijl

Kattenurnen zijn er in allerlei stijlen en materialen. Van klassiek keramiek en elegant marmer tot modern glas of duurzaam hout, elke urn vertelt een eigen verhaal.

Sommige eigenaren kiezen voor een urn die lijkt op de vacht van hun kat of die past bij het karakter van hun geliefde huisdier. Anderen hebben de voorkeur een meer subtiele of decoratieve urn die past bij het interieur. De keuze hangt af van persoonlijke voorkeur en de manier waarop u de herinnering aan uw kat wilt eren.

Bestel een model voor een katten urn met foto of kies een goedkope urn voor uw kat die u kunt personaliseren. Bij ons vindt u de verschillende soorten, stijlen en modellen. Bestel online, dan gaan wij er voor u mee aan de slag.

urn voor een kat
urn voor poezen

Katten urnen kopen

Bij het aanschaffen van een urn voor uw kat is het belangrijk om na te denken over de maat, het materiaal, de plaatsing en personalisatie. De maat moet passend zijn voor de as van uw kat. Het materiaal moet aansluiten bij uw wensen voor duurzaamheid en uitstraling. Wilt u de urn binnen plaatsen of in de tuin? Sommige materialen zijn beter geschikt voor buitengebruik.

Houd rekening met de verschillende mogelijkheden tot personalisatie. Misschien wilt u de naam van uw kat of een liefdevolle boodschap toevoegen. Dit alles helpt bij het maken van een keuze die eer doet aan uw geliefde kat. Creëer een mooi tastbaar aandenken, om een mooie plek te geven in huis of in de tuin.

Veelgestelde vragen over katten urnen

Hoe kies ik de juiste maat urn voor mijn kat?

Meet het gewicht van uw kat voor overlijden. Houd rekening met circa 1 liter inhoud bij een lichaamsgewicht tot 12 kilo. Een mini-urn biedt minder ruimte, dus is geschikt als u de as met meerdere personen wilt verdelen. Zo zorgt u voor een passende urn.

Er is een breed scala aan materialen zoals keramiek, hout, metaal, steen en zelfs biologisch afbreekbare opties. Kies een materiaal dat past bij uw voorkeuren voor uitstraling en duurzaamheid.

Ja, veel urnen bieden opties voor personalisatie. U kunt namen, datums of persoonlijke boodschappen toevoegen, evenals afbeeldingen of symbolen die iets betekenen voor u en uw kat.

Een gewone urn is bedoeld voor alle as van uw kat, terwijl een mini-urn een klein gedeelte bewaart. Mini-urnen worden vaak gebruikt als meerdere mensen een aandenken willen.

Het onderhoud hangt af van het materiaal. Houd de urn schoon en droog. Vermijd direct zonlicht en extreme temperaturen. Volg de specifieke onderhoudsinstructies voor het gekozen materiaal.

Ja, sommige urnen zijn speciaal ontworpen voor buiten. Deze zijn vaak gemaakt van duurzame materialen zoals steen of bepaalde metalen die bestand zijn tegen weersinvloeden.

De goedkoopste urn voor een kat kost 99 euro. De duurste is 799 euro.

✓ Scherpe prijzen

Een gemiddelde uitvaart kost al snel 7.500 euro. Regelt u een uitvaart via Uitvaartland.nl dan bent u duizenden euro’s goedkoper uit en krijgt u dezelfde kwaliteit. We bieden hoogwaardige uitvaartdiensten en producten tegen scherpe tarieven.

✓ 24/7 bereikbaar

We begrijpen dat families op ons vertrouwen tijdens moeilijke tijden. Daarom bieden we 24/7 telefonische ondersteuning en begeleiding via tel:072-7100093. Ons team staat altijd klaar om te helpen en ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt.

✓ Snelle gratis levering

Bij Uitvaartland.nl begrijpen we het belang van gratis verzending en snelheid tijdens een uitvaart. We zorgen ervoor dat alles volgens planning verloopt en dat alle producten en diensten op tijd worden geleverd. 

Filters