Logo Uitvaartland- zonder payoff
Zoek

Asarmband

Prijs

Materiaal

Kleur

Afwerking

Levertijd

Dikte

Toont alle 10 resultaten

As armband kopen

U kunt uw dierbare op verschillende manieren herdenken. Het wordt steeds populairder om de as van een overledene mee te dragen in sieraden. Door de as van uw dierbare continu bij u te dragen kan dit een positief effect hebben op het rouwproces. Men ervaart dit vaak als steun en troost.

Naast asringen en ashangers kunt u ook kiezen voor een asarmband. Dit is een armband met as erin verwerkt. Het kan een uitkomst zijn voor mensen die hun geliefde graag met zich meedragen, en niet houden van ringen of kettingen. Een asarmband is één van de mogelijke manieren om uw dierbare op een symbolische en smaakvolle manier dichtbij u te houden.

Asarmband
gedenksieraden met as

Onze asarmbanden

Als u op zoek bent naar een armband voor as van uw dierbare, dan komen daar vanzelfsprekend bepaalde wensen bij kijken. Wij proberen bij Uitvaartland.nl aan die wensen te voldoen door armbanden aan te bieden in verschillende kleuren, verschillende diktes én met verschillende afwerkingen. Daarnaast hebben we as armbanden voor heren en voor dames. Daardoor zit er vast iets voor u tussen.

De mogelijkheden

De armbanden zijn te verkrijgen in de maten small, medium, large en extra large. Er zit ook een handig verlengstukje aan, dat er gemakkelijk weer vanaf kan worden gehaald. Dit is een oplossing indien de armband u te groot zou zijn.

Onze collectie asarmbanden bestaat uit lederen armbanden met een verfijnde uitstraling. Het mooie aan leer is dat dit materiaal zich vormt naar de persoon die het draagt. Dit maakt het een comfortabel materiaal om als sieraad te dragen. Daarnaast is aan de armband niet te zien dat er as in verwerkt is. Dit maakt het voor velen toegankelijker om te dragen.

De armbanden zijn te verkrijgen in de kleuren:

  • bruin
  • cognac
  • donkerbruin
  • zwart.

Dit zijn neutrale kleuren, die daarom goed te combineren zijn met andere sieraden en kleding.

Ook wat betreft de afwerking van de armbanden kunt u kiezen. De opties zijn:

  • een matte afwerking
  • een glanzende afwerking
  • zowel een matte- als een glanzende afwerking

Alternatieven

Zijn assieraden toch niks voor u? Dan hebben wij een groot assortiment aan urnen om de as van uw dierbare in te bewaren. We bieden een groot aantal verschillende ontwerpen urnen aan, zodat er ook vast iets naar uw smaak tussen zit. 

Indien u van plan bent een groot deel van de as uit te strooien of te verdelen over familie/vrienden, dan is een mini urn wellicht iets voor u. Hier bewaart u een klein deel van de as in en heeft het overige deel van de as een andere bestemming. 

Wilt u iets een bijdrage leveren aan de natuur? Kies dan voor een van onze biologisch afbreekbare urnen. Deze urnen zijn vervaardigd uit natuurlijk organische materialen. Ze zijn daarnaast voeding voor de grond en dragen bij aan plantengroei. 

armband met as
armband voor as overledene

Veelgestelde vragen

Wat is de levertijd van de as armbanden?
De armbanden kennen een super snelle levertijd van 2 tot 4 werkdagen.

Hoeveel as wordt er in een armband verwerkt?
Het gaat om een symbolische hoeveelheid as. Denk hierbij aan nog minder dan een halve theelepel.

Hoe wordt de as beschermd in de armband?
De armbanden die we via Uitvaartland.nl aanbieden hebben een van twee soorten sluitingen. De eerste optie is een RVS sluiting met askamertje, waarbij u een sluitdopje meegeleverd krijgt. De tweede optie is een Sterling zilveren sluiting met een klein askamertje erin. Door middel van een druksysteem kan deze askamer zorgvuldig afgesloten worden. De armbanden met een Sterling zilveren sluiting worden geleverd met een sluitdopje met steen.

Is het mogelijk om de armband te laten graveren?
Voor sommige van onze lederen armbanden geldt dat de sluiting kan worden gegraveerd. Dit kunt u gemakkelijk checken bij “Eigenschappen” op de productpagina van de armband van uw keuze.

Hoeveel kost een as armband?
De prijzen van onze collectie as armbanden loopt van 119 euro tot 129 euro. De prijs hangt samen met het soort sluiting.

✓ Scherpe prijzen

Een gemiddelde uitvaart kost al snel 7.500 euro. Regelt u een uitvaart via Uitvaartland.nl dan bent u duizenden euro’s goedkoper uit en krijgt u dezelfde kwaliteit. We bieden hoogwaardige uitvaartdiensten en producten tegen scherpe tarieven.

✓ 24/7 bereikbaar

We begrijpen dat families op ons vertrouwen tijdens moeilijke tijden. Daarom bieden we 24/7 telefonische ondersteuning en begeleiding via tel:072-7100093. Ons team staat altijd klaar om te helpen en ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt.

✓ Snelle gratis levering

Bij Uitvaartland.nl begrijpen we het belang van gratis verzending en snelheid tijdens een uitvaart. We zorgen ervoor dat alles volgens planning verloopt en dat alle producten en diensten op tijd worden geleverd. 

Filters