Logo Uitvaartland- zonder payoff
Zoek

Rouwboeket hart

Prijs

Kleur

Levertijd

Toont alle 3 resultaten

Rouwboeket in de vorm van een hart

Het rouwboeket in een hart is misschien wel de meest liefdevolle en bijzondere manier om afscheid te nemen van uw dierbare. De rouwstukken in een hart symboliseren de liefde en de warme herinneringen die u aan de ander koestert. Bestel een grafstuk in een hart. Doe online inspiratie op met de mooie arrangementen, die u eenvoudig bij ons in de webshop bestelt.

  • Vorm en grootte
    Bestel het rouwhart in een passende vorm en grootte. Houd rekening met de intimiteit van de uitvaart en het aantal genodigden. 
  • Keuze voor de kleur en bloemen
    Kies het hart rouwstuk in klassiek rood, bijvoorbeeld met rozen, gerbera’s of andere bloemen die uw dierbare mooi vond. 

Ontwerp van het hart in het rouwboeket
Er zijn volledig bedekte harten en hartvormen met een rand van bloemen beschikbaar, net als andere ontwerpen.

rouwboeket hart
rouwstuk hart

Rouwbloemen in een hart

Door de rouwbloemen in een hartvorm te plaatsen ontstaat er een dubbele symbolische en liefdevolle betekenis. Het is een prachtige manier om de relatie die u had met uw dierbare terug te laten komen in de keuze voor bloemen, de kleur en de vorm.

Het rouwhart met bijvoorbeeld rozen is beschikbaar in verschillende afmetingen, van klein en fijn tot veel groter voor een indrukwekkende boodschap. Bestel een rouwhart met bloemen en kies bijvoorbeeld voor de bloemen die het langst vers blijven om het rouwboeket daarna nog een tijd thuis neer te leggen.

Tip: veel uitvaartcentra bieden de mogelijkheid om bloemen mee te nemen, omdat ze vaak nog lang mooi blijven.

Wat kost een rouwboeket in hart vorm?

Een hartvormig rouwboeket is al te koop vanaf 154 euro. Het duurste boeket in deze vorm is 405 euro.

 

Rouwhart met rode rozen

De rouwstukken in een hart zijn natuurlijk beschikbaar met rode rozen. Het is de meest traditionele en populaire keuze. De bloemen staan voor de liefde, net als de hartvorm zelf. Bovendien zijn rozen in rood goed geschikt voor een liefdevol afscheid, zelfs in combinatie met andere kleuren zoals wit en pasteltinten.

Dus zoekt u naar een bijzonder rouwboeket? Zowel voor de man als voor de vrouw is de vorm van het hart heel goed geschikt. Het is de vorm van de liefde, voor een waardig afscheid met een persoonlijke ondertoon. Bestel het rouwboeket met lint om er een persoonlijke tekst een toe te voegen. Of houd het boeket bewust klein, bijvoorbeeld tijdens een crematie in besloten kring.

rouwboeket in hartvorm
Rouwhart

Rouwboeket in een hart kopen

Bent u benieuwd naar de kosten van een rouwboeket in een hart? De hartvorm is er zowel klein als groter en met rode rozen en andere bloemen. Daardoor bestelt u het hart als rouwboeket al vanaf een paar tientjes. De prijs loopt op als u kiest voor meer en duurdere bloemen, in een grotere hartvorm. 

Veelgestelde vragen over rouwboeketten in een hart

Hoe lang van tevoren moet ik het rouwboeket in hartvorm bestellen?

Bestel het boeket in hartvorm voor tijdens de crematie of begrafenis 2 tot 3 dagen van tevoren. Dan heeft de lokale bloemist genoeg tijd om dit voor u in orde te maken.

Kan ik een persoonlijke boodschap toevoegen aan het rouwboeket?

Ja, u kunt een lint of kaartje met een persoonlijke boodschap toevoegen aan het rouwboeket. Kies een boeket met lint of voeg zelf een lint of een kaartje toe om daar de tekst op te schrijven. 

Welke bloemen zijn het meest geschikt voor een rouwboeket in hartvorm?

Rozen zijn een populaire keuze vanwege hun symboliek van liefde en respect. Daarnaast kunt u kiezen voor andere bloemen die een speciale betekenis hadden voor de overledene. 

Kan het rouwboeket direct naar de uitvaartlocatie worden gestuurd?

Ja, het is mogelijk om het hart rouwboeket direct bij het uitvaartcentrum te laten bezorgen. Dan weet u zeker dat het er op tijd is.

Is het mogelijk om de kleur van het rouwboeket aan te passen?

De rouwboeketten in hartvorm zijn beschikbaar in meerdere kleuren, naast rood en wit. Maak online uw keuze, dan gaan de lokale bloemisten waarmee we samenwerken er voor u mee aan de slag. 

✓ Scherpe prijzen

Een gemiddelde uitvaart kost al snel 7.500 euro. Regelt u een uitvaart via Uitvaartland.nl dan bent u duizenden euro’s goedkoper uit en krijgt u dezelfde kwaliteit. We bieden hoogwaardige uitvaartdiensten en producten tegen scherpe tarieven.

✓ 24/7 bereikbaar

We begrijpen dat families op ons vertrouwen tijdens moeilijke tijden. Daarom bieden we 24/7 telefonische ondersteuning en begeleiding via tel:072-7100093. Ons team staat altijd klaar om te helpen en ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt.

✓ Snelle gratis levering

Bij Uitvaartland.nl begrijpen we het belang van gratis verzending en snelheid tijdens een uitvaart. We zorgen ervoor dat alles volgens planning verloopt en dat alle producten en diensten op tijd worden geleverd. 

Filters