Logo Uitvaartland- zonder payoff
Zoek

Rouwboeket man

Prijs

Kleur

Levertijd

Toont alle 31 resultaten

Rouwboeket voor een man

Bestel een rouwboeket voor een man. Het is een mooi eerbetoon, dat bijvoorbeeld de persoonlijkheid of levensstijl van uw dierbare kan reflecteren. Ontdek een aantal praktische tips om een goede keuze te maken. Bestel de juiste bloemen, waarvoor we samenwerken met lokale bloemisten door het hele land.

  • Kies de juiste kleuren
    Bestel bloemen in een rouwboeket voor een man in bijvoorbeeld wit, blauw, groen en diepe tinten zoals bordeauxrood.
  • Bestel mooie bloemsoorten
    Zoekt u sterke en stoere bloemen? Gebruik bijvoorbeeld lelies, chrysanten en rozen in het mannelijke rouwboeket.
  • Denk aan de vormgeving
    Veel mannen waarderen een boeket of rouwstuk met eenvoudige en strakke lijnen. Kies voor een natuurlijk arrangement. 
Rouwboeket man
Rouwboeket voor een man

Een persoonlijk rouwboeket voor mannen

Het mooiste rouwboeket voor een man is dat met een persoonlijke boodschap of een leuke verwijzing. Dus kunt u rekening houden met de hobby’s of interesses van uw dierbare? Dan kan dat alleen maar een mooi boeket opleveren.

Was de overledene bijvoorbeeld een natuurliefhebber? Kies voor een boeket met wilde bloemen. Of stem het boeket voor de man af op het type uitvaart. Een intieme dienst vraagt om een meer subtiel boeket dan een grote ceremonie, tijdens een begrafenis met veel genodigden.

Bij ons bestelt u online een rouwboeket voor een man. Wij hebben een speciale selectie met boeketten en bloemen die mannen over het algemeen goed waarderen. Daarvoor werken we samen met lokale bloemisten. Zij hebben bovendien kijk op de bloemen van het seizoen. Zo garanderen we verse bloemen, voor een mooi eerbetoon en een waardig afscheid.

Online specialist in rouwboeketten

We zijn uw webshop en online specialist voor rouwboeketten. Dat geldt voor boeketten speciaal voor een man, net als voor een vrouw als u die zoekt. Vanzelfsprekend heeft u de keuze uit mooie boeketten met een lint of juist zonder een lint, zodat u daar zelf iets aan vast kunt maken.

Bestel een klein boeket voor een intieme uitvaart. Of gebruik een klein arrangement voor een crematie, waarbij het gebruikelijker is om het niet te groot te maken dan bij een begrafenis. 

Bovendien heeft u de keuze uit verschillende mooie kleuren. Dat wil zeggen, het vormt de basiskleur van het boeket, dat er in belangrijke mate in terugkomt. Ontdek de verschillende mooie items, bijvoorbeeld in wit, roze, rood, paars en oranje

Rouwboeket heren
Rouwboeket voor heren

Rouwboeket voor een man kopen

U wilt een rouwboeket voor een man kopen. Die bestelt u bij ons eenvoudig online, omdat u waarschijnlijk al genoeg aan uw hoofd heeft. Bij ons kiest u uit boeketten in alle prijscategorieën, zodat u zelf controle heeft over de kosten. Bestel een boeket dat een paar tientjes kost, of kies de boeketten en arrangementen met meer en meer bijzondere bloemen. Zo heeft u de prijs van de rouwbloemen voor een man zelf in de hand. 

Veelgestelde vragen over rouwboeketten voor een man

Wat zijn gepaste kleuren voor een rouwboeket voor een man?

Kies voor neutrale of donkere kleuren zoals wit, blauw, groen of bordeauxrood. Deze kleuren worden vaak geassocieerd met mannelijkheid en respect. Ze zijn bovendien goed beschikbaar door de verschillende seizoenen heen. Dat betekent dat u altijd de keuze heeft uit mooie boeketten in deze kleuren, geschikt voor de crematie of de begrafenis van een man.

Kan ik het boeket personaliseren met een specifieke hobby of interesse van de overledene?

Ja, wij bieden de mogelijkheid om het boeket te personaliseren met elementen die refereren aan de hobby’s of interesses van de overledene. Kies een boeket met bijvoorbeeld wilde bloemen uit de natuur, met strakke lijnen of met specifieke bloemen die iemand aanspraken. Zoekt u bijvoorbeeld een boeket met lelies of rozen?

Hoe kies ik de juiste grootte voor het rouwboeket?

Dit hangt af van de aard en de schaal van de uitvaart. Overleg met de uitvaartverzorger of bloemist voor advies over een geschikte grootte. Het is gebruikelijk om een kleiner boeket te kiezen voor een crematie, terwijl een groter boeket goed past tijdens een begrafenis. Houd ook rekening met de mate van intimiteit van de uitvaart.

Hoe zorg ik ervoor dat het boeket tijdig bij de uitvaart is?

Bestel het boeket minimaal 24 tot 48 uur van tevoren. Wij zorgen er dan voor dat de bloemen er op tijd zijn. We kunnen de bloemen direct bij het uitvaartcentrum af laten leveren. Dan weet u zeker dat ze er op tijd zijn.

Zijn er bloemen die ik beter kan vermijden in een rouwboeket voor een man?

Hoewel dit afhangt van persoonlijke voorkeuren, worden over het algemeen zeer felle kleuren en overdadig versierde boeketten vaak als minder gepast beschouwd. Alle bloemen die u online kunt bestellen zijn goed geschikt als rouwboeket, en binnen deze categorie zelfs speciaal voor de man.

✓ Scherpe prijzen

Een gemiddelde uitvaart kost al snel 7.500 euro. Regelt u een uitvaart via Uitvaartland.nl dan bent u duizenden euro’s goedkoper uit en krijgt u dezelfde kwaliteit. We bieden hoogwaardige uitvaartdiensten en producten tegen scherpe tarieven.

✓ 24/7 bereikbaar

We begrijpen dat families op ons vertrouwen tijdens moeilijke tijden. Daarom bieden we 24/7 telefonische ondersteuning en begeleiding via tel:072-7100093. Ons team staat altijd klaar om te helpen en ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt.

✓ Snelle gratis levering

Bij Uitvaartland.nl begrijpen we het belang van gratis verzending en snelheid tijdens een uitvaart. We zorgen ervoor dat alles volgens planning verloopt en dat alle producten en diensten op tijd worden geleverd. 

Filters