Logo Uitvaartland- zonder payoff
Zoek

Rouwboeket met lint

Prijs

Kleur

Levertijd

Toont alle 31 resultaten

Rouwboeket bestellen met lint

Het rouwboeket met lint biedt een mooie manier om uw persoonlijke gevoelens en herinneringen te uiten tijdens het afscheid. Bestel een lint rouwboeket om de symboliek van de bloemen te combineren met een laatste boodschap of groet. Wij helpen u graag online inspiratie op te doen. Bestel het boeket met lint online, gewoon bij ons in de webshop.

 • Keuze voor de bloemen
  Wilt u een rouwboeket bestellen met lint? Kies bijvoorbeeld voor serene bloemen zoals rozen, lelies of chrysanten.
 • Het type lint en de lengte
  Het lint voor een rouwboeket is vaak gemaakt van satijn. Kies uit verschillende kleuren, met voldoende lengte voor uw tekst.
 • Kleurenpalet voor de bloemen en het lint
  Houd rekening met een mooi kleurenpalet. Kies bijvoorbeeld voor wit en pastel, tot aan diepere tinten voor het afscheid.
rouwboeket met lint
rouwboeket bestellen met lint

Rouwlint met persoonlijke boodschap

U wilt een rouwboeket bestellen met lint. Kies voor een mooi boeket met een prachtig lint, bijvoorbeeld in het gebruikelijke satijn. Dit geeft een luxe uitstraling, geschikt voor een mooi en waardig afscheid. Het lint voor het rouwboeket biedt voldoende ruimte, bijvoorbeeld om uw namen, een persoonlijke groet of een bijzondere herinnering te delen.

De rouwbloemen met lint bieden de kans om een laatste herinnering te delen of een persoonlijke boodschap mee te geven tijdens de uitvaart. Door de tekst op het lint te laten drukken doet u dat op een subtiele wijze. Bestel een boeket met lint met de familie, met een groep vrienden of bijvoorbeeld met het gezin.

Rouwboeket met lint

Het rouwboeket met lint is er in verschillende soorten en stijlen. Houd bijvoorbeeld rekening met de kleur van het lint, zodat dit past bij de bloemen die u kiest. De linten zijn er in wit voor puurheid en rust, en bijvoorbeeld in zwart voor meer traditioneel. Dus zoekt u een klassiek boeket? Of juist een meer moderne en frisse look? Doe online inspiratie op met de verschillende rouwstukken met lint die er beschikbaar zijn.

Ontdek bijvoorbeeld onze kleine rouwboeketten, die bijvoorbeeld goed geschikt zijn tijdens een intieme uitvaart in besloten kring. Of tijdens een crematie, omdat daar vaak iets minder ruimte is dan bij een begrafenis. Bekijk daarnaast ook het rouwboeket in een hart of de andere rouwstukken die u kunt bestellen. Zowel het rouwboeket als het rouwstuk kunt u met lint bestellen, om een persoonlijke boodschap toe te voegen. 

lint rouwboeket
rouwboeket met lint bestellen

Rouwboeket met lint kopen

Zorg voor een lint rouwboeket dat past bij de uitvaart, bijvoorbeeld als er sprake is van een thema. Vraag het de familie of de uitvaartverzorger, zodat u de bloemen erop kunt afstemmen.

Let op: houd er rekening mee dat het lint lang genoeg is, maar toch beperkt de ruimte biedt. U kunt daar bijvoorbeeld een van de volgende teksten op zetten:

 • ‘Rust in vrede’ – Een klassieke en respectvolle manier om afscheid te nemen, vaak gebruikt om vrede en sereniteit te wensen aan de overledene.
 • ‘Voor altijd in ons hart’ – Een liefdevolle herinnering die uitdrukt dat de overledene altijd een speciale plaats zal blijven innemen in de harten van de nabestaanden.
 • ‘Met liefde en dankbaarheid’ – Een uitdrukking van zowel liefde als dankbaarheid voor wat de overledene betekend heeft in het leven van de nabestaanden.
 • ‘Tot weerziens’ – Een minder definitief afscheid, dat een gevoel van hoop en de gedachte aan een weerzien in de toekomst uitdrukt.
 • ‘In liefdevolle herinnering’ – Deze tekst benadrukt de blijvende herinneringen en liefde die de nabestaanden koesteren voor de overledene.

Tip: benieuwd naar de kosten van een rouwboeket met lint? De rouwboeketten zijn er al vanaf een paar tientjes, tot aan duurdere arrangementen. Dan bevatten ze meer bloemen en duurdere bloemen. Zo bepaalt u zelf de prijs van het lint rouwboeket, en wat u daaraan wilt besteden.

Veelgestelde vragen over rouwboeketten met lint

Hoe lang van tevoren moet ik het rouwboeket met lint bestellen?

Bestel het rouwboeket met lint ten minste 24 uur van tevoren. Er is dan voldoende tijd om alles te regelen, inclusief de bedrukking van het lint. Twijfelt u of u nog op tijd bent? Neem dan contact met ons op.

Veelgebruikte teksten zijn persoonlijke laatste groeten, namen, data, of een korte herinnering. Het moet iets betekenisvols zijn voor zowel u als de overledene. Bespreek dit met de familie of met uw gezin, om samen tot een mooie keuze te komen.

Ja, er zijn verschillende kleuren lint beschikbaar. Gebruikelijk zijn wit en pasteltinten, of zwart voor een meer klassieke uitstraling.

Ja, vanwege de beperkte ruimte is er een maximum aantal woorden of karakters. Houd de boodschap bij voorkeur zo kort mogelijk, zodat dit geen problemen oplevert.

Ja, het is mogelijk om het lint rouwboeket meteen bij de uitvaartlocatie af te laten leveren. Dan weet u zeker dat het er op tijd is.

✓ Scherpe prijzen

Een gemiddelde uitvaart kost al snel 7.500 euro. Regelt u een uitvaart via Uitvaartland.nl dan bent u duizenden euro’s goedkoper uit en krijgt u dezelfde kwaliteit. We bieden hoogwaardige uitvaartdiensten en producten tegen scherpe tarieven.

✓ 24/7 bereikbaar

We begrijpen dat families op ons vertrouwen tijdens moeilijke tijden. Daarom bieden we 24/7 telefonische ondersteuning en begeleiding via tel:072-7100093. Ons team staat altijd klaar om te helpen en ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt.

✓ Snelle gratis levering

Bij Uitvaartland.nl begrijpen we het belang van gratis verzending en snelheid tijdens een uitvaart. We zorgen ervoor dat alles volgens planning verloopt en dat alle producten en diensten op tijd worden geleverd. 

Filters