Logo Uitvaartland- zonder payoff
Zoek

Asarmband dames

Prijs

Materiaal

Kleur

Afwerking

Levertijd

Dikte

Toont alle 10 resultaten

As armband voor dames

Het herdenken van een dierbare kan op verschillende manieren. Sommige mensen laten hun dierbare simpelweg voortleven in hun gedachten, anderen hechten waarde aan een tastbare herinnering. Onder de tastbare herinneringen zijn er verschillende opties, waaronder een as armband voor dames. Deze armband vormt een prachtige manier om de as van uw dierbare dichtbij te bewaren. 

Waarom een armband?

Veel vrouwen dragen standaard sieraden als accessoire door de esthetische waarde. Het bewaren van as in een sieraad is voor veel vrouwen daarom een manier om hun dierbare standaard dichtbij te houden. Sieraden worden gedragen omdat ze mooi zijn, maar hoe mooi is het om een sieraad te dragen met zoveel meer betekenis? 

Het soort sieraad blijft natuurlijk een kwestie van persoonlijke voorkeur. We bieden daarom ook ashangers en asringen aan, zodat u een sieraad vindt dat bij u past. Armbanden vormen geen belemmering voor uw handen en vallen vaker in het zicht voor u zelf. 

as armband dames
asarmband dames

Ontwerp asarmbanden voor dames

De designs van de as armbanden zijn subtiel. Ook de kleuren zorgen ervoor dat het sieraad makkelijk te combineren is met overige sieraden en met kleding. Het voordeel van lederen armbanden is dat het een natuurlijk, ademend materiaal is. Dit maakt het een fijn materiaal om als sieraad te dragen.

De as armbanden voor vrouwen zijn verkrijgbaar in verschillende dikten in de kleuren bruin, cognac, donkerbruin en zwart. De volgende maten zijn beschikbaar: small, medium, large en extra large.

Onze armbanden hebben een gesloten askamer. Dit betekent dat de askamer niet te zien is. De armband valt daarom niet direct op als zijnde een as armband. Dit kan de drempel om het sieraad te dragen verlagen.

De sluiting, waarin de askamer zich bevindt, is gemaakt van 925 Sterling zilver. Dit is een duurzaam materiaal dat bestand is tegen slijtage. Daarnaast is het een materiaal dat erg stijlvol en tijdloos oogt in sieraden.

Onderhoud asarmband

Leer is een geweldig materiaal om armbanden van te maken. Het materiaal hoeft bijvoorbeeld nauwelijks onderhouden te worden. Gezien het feit dat dit geen alledaags sieraad is, vinden wij het toch extra belangrijk om u goed te informeren over het onderhoud van de as armband. 

We raden daarom wel aan om van tijd tot tijd een leerconditioner te gebruiken. Dit zorgt ervoor dat het leer mooi soepel blijft. Verder is het belangrijk om water en chemicaliën te vermijden, evenals hitte en overmatig veel zonlicht. Deze factoren kunnen een negatief effect hebben op de kwaliteit en uitstraling van de armband. 

dames as armband
vrouwen as armband

Veelgestelde vragen over dames armbanden met as

Welke maat heb ik in de as armband voor dames?

De dubbele armbanden zijn verkrijgbaar in de maten small, medium, large en extra large. Small is 34,2 cm, medium is 37,2 cm, large is 41,2 cm en extra large is 44,4 cm lang. Voor de enkele armbanden geldt: small is 17,1 cm, medium is 18,6 cm, large is 20,6 cm en extra large is 22,2 cm. 

Hoeveel as kan ik bewaren in een as armband voor dames?

Het gaat om een symbolische hoeveelheid as. De overige as kunt u bijvoorbeeld bewaren in een van de prachtige urnen die we bij Uitvaartland.nl aanbieden.

Wat is de levertijd van een as armband voor dames?

De levertijd van deze armbanden is slechts 2 tot 4 werkdagen.

Zijn de as armbanden voor dames hypoallergeen?

Ja, zowel het leer als de 925 Sterling zilveren sluiting zijn hypoallergeen. De kans op allergische reacties is klein, al blijft dit natuurlijk afhankelijk van de dame die de armband draagt.

✓ Scherpe prijzen

Een gemiddelde uitvaart kost al snel 7.500 euro. Regelt u een uitvaart via Uitvaartland.nl dan bent u duizenden euro’s goedkoper uit en krijgt u dezelfde kwaliteit. We bieden hoogwaardige uitvaartdiensten en producten tegen scherpe tarieven.

✓ 24/7 bereikbaar

We begrijpen dat families op ons vertrouwen tijdens moeilijke tijden. Daarom bieden we 24/7 telefonische ondersteuning en begeleiding via tel:072-7100093. Ons team staat altijd klaar om te helpen en ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt.

✓ Snelle gratis levering

Bij Uitvaartland.nl begrijpen we het belang van gratis verzending en snelheid tijdens een uitvaart. We zorgen ervoor dat alles volgens planning verloopt en dat alle producten en diensten op tijd worden geleverd. 

Filters