Logo Uitvaartland- zonder payoff
Zoeken

Bloemstuk begrafenis

Prijs

Kleur

Levertijd

Toont alle 31 resultaten

Bloemstuk voor een begrafenis

Het bloemstuk voor een begrafenis heeft een mooie symbolische betekenis. Bestel online de begrafenis bloemen die u zoekt, dan gaan onze lokale bloemisten waarmee we samenwerken daar graag voor u mee aan de slag. Zij zorgen voor prachtige verse bloemen, die u kunt gebruiken om een mooi laatste eerbetoon te brengen. Bestel een boeket voor de begrafenis of een van de mooie bloemstukken.

  • In alle stijlen en ontwerpen
    Het bloemstuk voor een begrafenis is beschikbaar in traditionele, moderne en eigentijdse of minimalistische arrangementen.
  • Met prachtige bloemsoorten
    Zoekt u naar rozen, lelies, chrysanten of bijvoorbeeld orchideeën? Bestel de begrafenis bloemen eenvoudig online. 

Met lint en een boodschap
Voeg een lint toe aan de bloemen voor de begrafenis, om een persoonlijke boodschap of herinnering te delen.

bloemstuk begrafenis
begrafenis bloemen

Breng de symboliek van de bloemen over

Bloemen hebben een prachtige symboliek, die goed geschikt is voor een begrafenis. Zorg voor een mooi laatste eerbetoon, waarmee u op een waardige manier afscheid neemt. Kies bijvoorbeeld de bloemen die passen bij de relatie die u had met uw dierbare. Gebruik rozen voor liefde en respect, of lelies voor een boodschap van puurheid en zuiverheid.

Stem het bloemstuk dat u kiest voor de begrafenis af op de sfeer en de stijl van de uitvaart. Houd het meer ingetogen bij een uitvaart in besloten kring, of pak uit als uw dierbare enorm van bloemen hield. Kies ingetogen kleuren zoals wit en pasteltinten, of juist meer expressieve en uitgesproken kleuren inclusief rood. 

Tip: benieuwd naar de kosten voor een bloemstuk tijdens de begrafenis? De bloemstukken zijn er al vanaf enkele tientjes. De prijs loopt op als u kiest voor meer bloemen en duurdere bloemen. De grotere arrangementen hebben een hogere prijs. Zo bepaalt u zelf de kosten voor bloemen tijdens de begrafenis. 

Bloemstuk of boeket voor de begrafenis

Zoekt u naar een boeket voor de begrafenis of een mooi bloemstuk, bijvoorbeeld voor op de kist? Wij helpen u online graag inspiratie op te doen. Bekijk de verschillende arrangementen en ontwerpen, met allerlei mooie bloemen. De lokale bloemisten waarmee we samenwerken zorgen voor verse bloemen, die goed geschikt zijn om een aantal dagen tot een week te blijven staan. Tip: zoekt u bloemen voor een wake of herdenkingsdienst? Kies sterke bloemen, zoals rozen, lelies of chrysanten. 

Wat kost een bloemstuk voor een begrafenis?

Een bloemstuk voor een begrafenis kost gemiddeld 150 euro. De goedkoopste bloemstukken kunt u al kopen voor 27 euro. De meest luxe bloemstukken kosten 405 euro.

bloemen voor een begrafenis
bloemen op begrafenis

Bloemstuk voor een begrafenis kopen

U kunt online het bloemstuk voor de begrafenis kopen dat u zoekt. Dat geldt zowel voor een grafstuk op het graf als een rouwstuk dat u tijdens de uitvaart kunt laten neerleggen. Dus zoekt u bijvoorbeeld een rouwstuk met een lint, voor een persoonlijke boodschap? Of een Biedermeier rouwstuk in de klassieke vorm. Bekijk ook het rouwstuk in de vorm van een hart, om daarmee de liefde op een symbolische wijze over te brengen.

Veelgestelde vragen over bloemstukken voor een begrafenis

Hoe kies ik het juiste bloemstuk voor een begrafenis?

Kies het bloemstuk op basis van uw relatie met uw dierbare. Welke relatie hadden jullie en welke symbolische boodschap wilt u graag overbrengen? Rozen staan voor de liefde, terwijl lelies staan voor puur- en zuiverheid.

Ja, met een lint of een kaartje kunt u een persoonlijke boodschap toevoegen. Breng op die manier een laatste eerbetoon of schrijf er de namen op van jullie familie, gezin of vriendengroep.

Bestel het bloemstuk voor de begrafenis het liefst 24uur van tevoren. De lokale bloemisten met wie we samenwerken hebben dan voldoende tijd om dit netjes voor u in orde te maken.

Veelgebruikte bloemen zijn rozen, lelies, chrysanten en orchideeën. Er zijn ook andere mooie bloemen beschikbaar. Tip: zoekt u naar een goedkoop of betaalbaar bloemstuk voor de begrafenis? Maak dan zoveel mogelijk gebruik van seizoensbloemen.

Ja, het is mogelijk om het bloemstuk meteen op de begrafenislocatie te laten bezorgen. Wij zorgen er dan voor dat de bloemen er op tijd zijn, zodat de uitvaartondernemer die alvast beschikbaar heeft om ze mooi te plaatsen. 

✓ Scherpe prijzen

Een gemiddelde uitvaart kost al snel 7.500 euro. Regelt u een uitvaart via Uitvaartland.nl dan bent u duizenden euro’s goedkoper uit en krijgt u dezelfde kwaliteit. We bieden hoogwaardige uitvaartdiensten en producten tegen scherpe tarieven.

✓ 24/7 bereikbaar

We begrijpen dat families op ons vertrouwen tijdens moeilijke tijden. Daarom bieden we 24/7 telefonische ondersteuning en begeleiding via tel:072-7100093. Ons team staat altijd klaar om te helpen en ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt.

✓ Snelle gratis levering

Bij Uitvaartland.nl begrijpen we het belang van gratis verzending en snelheid tijdens een uitvaart. We zorgen ervoor dat alles volgens planning verloopt en dat alle producten en diensten op tijd worden geleverd. 

Filters