Logo Uitvaartland- zonder payoff
Zoek

Ashanger kruis

Kruis ashangers kopen?

Kruis ashangers zijn een passende manier om uw overleden dierbare op een respectvolle manier te herdenken. Met kruis ashangers is het mogelijk om uw dierbare overal mee naartoe te nemen en dus altijd bij u te hebben. Dit voelt voor veel mensen persoonlijker dan wanneer ze de as van hun dierbare in een standaard urn zouden bewaren.

ashanger kruis
kruis ashanger

Voor wie zijn kruis ashangers?

Kruis ashangers zijn geschikt voor gelovigen, maar kunnen zeker ook gebruikt worden voor mensen die geen aanhanger van een geloof zijn. Een kruis is een teken dat vaak wordt gemaakt in combinatie met de dood. Zowel gelovigen als niet-gelovigen halen hier kracht uit. Hoewel de kruis ashangers allemaal gemaakt zijn in de vorm van een kruis, verschillen de ontwerpen erg. 

Kruis ashangers zijn groot, of juist klein. Bovendien zijn er verschillende mogelijkheden wat betreft kleur. Ook zijn enkele ashangers erg sober van stijl, terwijl andere juist veel decoratie bevatten. 

Welke materialen zijn geschikt voor kruis ashangers?

De ashangers bestaan uit verschillende materialen. Denk aan zilver, goud of rvs. Zilveren en goude ashangers zijn erg stijlvol en daarom zeer geschikt als sieraad. De materialen zijn makkelijk buigbaar. Hierdoor is het makkelijk om ze op een mooie manier te vervormen.

Een ander veelgebruikt materiaal voor kruis ashangers is rvs. Dit materiaal is – net als zilver en goud – goed bewerkbaar. Rvs is zilverkleurig en daarom ook erg stijlvol. Rvs heeft als grote voordeel dat het wat steviger is dan zilver en goud. Een rvs sieraad zal minder snel beschadigd raken en buigt minder makkelijk.

 

kruis assieraad
assieraad kruis

Hoeveel kosten kruis ashangers?

Kruis ashangers zijn over het algemeen relatief goedkoop. De meesten kosten tussen de 20 en 40 euro. Uiteraard zijn er ook uitschieters naar boven. Zo zijn er ashangers van meer dan 100 euro. Vergeleken met een standaard urn, is dit erg goedkoop. Een ashanger is echter niet genoeg om alle as in te bewaren. U zult dus nog een extra urn moeten kopen of het as moeten uitstrooien.

De prijs komt tot stand door de volgende factoren:

Het materiaal

De soort materiaal heeft een grote invloed op de prijs van een ashanger. Kruis ashangers worden vaak van zilver, goud of rvs gemaakt. Zilver en goud zijn vaak wat duurder dan rvs.

De grootte

Voor een grote ashanger is meer materiaal nodig dan voor een kleine ashanger. Dit ziet u terug in de prijs.

Het ontwerp

Kiest u voor een sober ontwerp of wilt u een decoratieve ashanger met alles erop en eraan? Een eenvoudige ashanger is goedkoper dan een erg decoratieve ashanger. De meeste kruis ashangers bevatten wel iets van decoratie. Een kleine tekening hoeft ook helemaal niet duur te zijn.

De vakkundigheid

Soms is er voor een bepaald ontwerp een gespecialiseerde vakman / -vrouw nodig die de ashangers met de hand vervaardigt. Dit kost tijd. Bovendien is het inschakelen van een specialist kostbaar. Dit alles zult u terugzien in de prijs.

✓ Scherpe prijzen

Een gemiddelde uitvaart kost al snel 7.500 euro. Regelt u een uitvaart via Uitvaartland.nl dan bent u duizenden euro’s goedkoper uit en krijgt u dezelfde kwaliteit. We bieden hoogwaardige uitvaartdiensten en producten tegen scherpe tarieven.

✓ 24/7 bereikbaar

We begrijpen dat families op ons vertrouwen tijdens moeilijke tijden. Daarom bieden we 24/7 telefonische ondersteuning en begeleiding via tel:072-7100093. Ons team staat altijd klaar om te helpen en ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt.

✓ Snelle gratis levering

Bij Uitvaartland.nl begrijpen we het belang van gratis verzending en snelheid tijdens een uitvaart. We zorgen ervoor dat alles volgens planning verloopt en dat alle producten en diensten op tijd worden geleverd. 

Filters