Logo Uitvaartland- zonder payoff
Zoek

Ashanger ster

Ashanger ster

Ashangers zijn gemaakt om een symbolische hoeveelheid as met u mee te kunnen dragen. U kunt de hanger bijvoorbeeld dragen aan een ketting of aan een armband. Wij streven ernaar een zo breed mogelijk assortiment aan te bieden, zodat we u kunnen voorzien van een sieraad naar uw wens. We bieden daarom ook ashangers aan in de vorm van een ster, of hangers met een ster erop afgebeeld.

Waarom een ashanger?

Het dragen van assieraden biedt mensen vaak steun en troost tijdens en na het rouwproces. U kunt namelijk op deze manier de as van uw dierbare te allen tijden met u meedragen. Vanzelfsprekend wilt u uw dierbare herdenken, maar hoe mooi is het om de as van uw dierbare te verwerken in een prachtig sieraad? Ashangers hebben het voordeel dat u ze kunt bevestigen aan een sieraad naar keuze. 

Wanneer u een beroep uitoefent waarbij u uw handen nodig heeft, is het misschien handiger om de hanger aan een ketting te bevestigen. Zo houdt u uw handen en polsen vrij. Sommige mensen dragen het sieraad ook liever aan een ketting, omdat het dan dichter bij het hart hangt. 

Mocht u het sieraad zelf meer willen zien, dan kunt u de hanger aan een armband verbinden. Zo valt hij voor u meer in het zicht. 

ashanger ster
ster assieraad

Symboliek stervormige ashanger

Sterren hebben veel verschillende betekenissen en iedereen kan daar een andere invulling aan geven. Als sterren u aanspreken dan zijn deze hangers wellicht voor u.

Ze kunnen worden gezien als een symbool voor eeuwigheid. Dit komt door het feit dat ze altijd aan de hemel staan. Kinderen wordt ook vaker verteld dat de overleden persoon een ster aan de hemel is geworden. De hanger kan troost bieden door u eraan te herinneren dat uw dierbare daarom altijd bij u is.

Als astrologie een belangrijke rol speelt voor u of wanneer uw dierbare zich hiermee bezig heeft gehouden, dan is een ster een mooie manier om dat te tonen. Sterren spelen namelijk een belangrijke rol in astrologie. 

Sterren staan natuurlijk ook symbool voor het licht. U kunt de ster zien als een symbool voor het licht dat uw dierbare in uw leven brengt. 

Vroeger werden sterren gebruikt om te navigeren. Daarom zien mensen ze als een soort bescherming en iets dat men door het donker leidt. Wanneer u zich in een verdrietige of onzekere tijd bevindt haalt u steun uit het symbool van de ster, met daarin de as van uw dierbare. 

Materiaal ashangers

Onze ashangers zijn gemaakt van roestvrijstaal. Dit zorgt ervoor dat het tijdloze en duurzame sieraden zijn. Het voordeel van RVS is dat het intact blijft, zelfs wanneer het wordt blootgesteld aan vocht. Het bevat chroom, wat het beschermt tegen oxidatie en corrosie. Roestvrijstaal vraagt daarom ook nog eens weinig onderhoud. Daarnaast is het een relatief goedkoop materiaal, vergeleken met bijvoorbeeld zilver en goud. 

ster ashanger
rvs ashanger ster

Veelgestelde vragen

Hoe onderhoud ik RVS?

RVS heeft gelukkig weinig onderhoud nodig. Het kan echter geen kwaad om het sieraad eens in de zoveel tijd schoon te maken. Vingerafdrukken en vlekken kunt u gemakkelijk met een zachte doek verwijderen. Er zijn ook speciale RVS schoonmaakproducten te verkrijgen voor een perfect onderhoud.

Welke soorten ashangers zijn er nog meer?

Naast sterren ashangers, hebben we bijvoorbeeld ook ashangers in de vorm van een hart, ashangers met een roos erop afgebeeld en ashangers in de vorm van een kruisje. Voor ons totale aanbod kunt u een kijkje nemen bij ons overzicht van ashangers.

Wat is de levertijd van deze ashangers?

Onze sterren ashangers hebben een levertijd van slechts 2 tot 4 werkdagen.

Hoeveel kosten deze ashangers? 

De goedkoopste sterren ashanger kost €23,75 en de duurste kost €27,95 euro. Een mooi herdenkingssymbool voor uw dierbare hoeft dus niet duur te zijn!

✓ Scherpe prijzen

Een gemiddelde uitvaart kost al snel 7.500 euro. Regelt u een uitvaart via Uitvaartland.nl dan bent u duizenden euro’s goedkoper uit en krijgt u dezelfde kwaliteit. We bieden hoogwaardige uitvaartdiensten en producten tegen scherpe tarieven.

✓ 24/7 bereikbaar

We begrijpen dat families op ons vertrouwen tijdens moeilijke tijden. Daarom bieden we 24/7 telefonische ondersteuning en begeleiding via tel:072-7100093. Ons team staat altijd klaar om te helpen en ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt.

✓ Snelle gratis levering

Bij Uitvaartland.nl begrijpen we het belang van gratis verzending en snelheid tijdens een uitvaart. We zorgen ervoor dat alles volgens planning verloopt en dat alle producten en diensten op tijd worden geleverd. 

Filters