Logo Uitvaartland- zonder payoff
Zoek

Gouden ashangers

Prijs

Materiaal

Kleur

Afwerking

Levertijd

Dikte

Resultaat 1–90 van de 107 resultaten wordt getoond

Gouden ashanger kopen

Kies voor een tijdloos eerbetoon met onze ashangers in goud. Koester de herinneringen aan uw dierbare, met een delicate rustplaats voor een symbolische kleine hoeveelheid van de as. Ontdek onze gouden ashangers, zowel in 14 karaat goud als bijvoorbeeld in het hoogwaardige 18 karaat goud.

  • Hoogwaardig goud in 14K en 18K
    Het aantal karaat zegt iets over de puurheid van het goud: bestel ashangers van kwaliteit. We hebben hangers in geelgoud en witgoud. Ook kunt u kiezen uit glans of mat.
  • Klassiek, modern en meer
    Ontdek de verschillende ontwerpen, zowel klassiek en modern als in andere stijlen.
  • Geschikt voor graveren
    Veel van onze gouden ashangers zijn geschikt om te graveren met een naam of tekst.
Gouden ashanger
gouden ashangers

Ashanger van goud in 14K en 18K

Goud bestaat in allerlei zuiverheden, uitgedrukt in ‘karaat’. Puur goud heeft een waarde van 24 karaat, maar is ongeschikt om er sieraden van te maken. In plaats daarvan zijn 14 karaat (14K) en 18 karaat (18K) gebruikelijk.

Ontdek onze gouden ashangers in zowel 14K voor een lagere prijs, als in 18K voor een hogere zuiverheid van het goud. Bovendien is 14K een sterker materiaal, omdat er meer metaal aan het mengsel is toegevoegd. Dat maakt het goud minder ‘zacht’, dus minder kwetsbaar voor beschadigingen. 18 karaat goud levert aan de andere kant een meer zuivere gouden kleur op, voor de fijnproever.

In beide gevallen is het verstandig om de ashangers in goud goed schoon te houden en netjes te onderhouden. Poets het goud bijvoorbeeld regelmatig op met een zachte doek, om het vrij te houden van vingerafdrukken en ander vuil. Vermijd blootstelling aan chemische stoffen en extreme temperaturen.

Breed assortiment gouden ashangers

Ontdek onze gouden ashangers, net als de modellen in andere mooie materialen. Wat dacht u bijvoorbeeld van de zilveren exemplaren, net als die in RVS? Zilver is goedkoper dan goud en heeft een andere uitstraling. Het is ondertussen ook een mooi en tijdloos materiaal, dat daarom goed geschikt is om een beetje van de as in bij u te dragen. RVS ashangers hebben een lagere prijs, omdat het materiaal een stuk goedkoper is. Bovendien is het materiaal veel sterker, dus kan het tegen een stootje.

De gouden ashangers en andere materialen zijn er natuurlijk in verschillende vormen. Ontdek bijvoorbeeld het hart of de vlinder, als bekende symbolen die u hiervoor op een mooie wijze kunt gebruiken. Ook het kruis en de ster zijn populaire vormen. Bij de verschillende vormen heeft u de keuze uit meerdere soorten en stijlen, van klassiek tot meer modern of bijvoorbeeld eigentijds.

ashanger goud
ashangers van goud

Ashangers in goud kopen

Wilt u een ashanger in goud kopen? Die bestelt u bij ons eenvoudig online. Veel van de modellen zijn geschikt om er daarna een naam of een andere tekst in te graveren. Bovendien ontvangt bij de hanger in goud duidelijke instructies, om het as-compartiment zelf te vullen. Doe dat voorzichtig en met aandacht. Of kom met de familie en vrienden bij elkaar, voor een kleine ceremonie.

Uiteindelijk is een (gouden) ashanger een zeer persoonlijk sieraad. Kijk goed naar de beschikbare vormen, varianten, afwerkingen en bijvoorbeeld het type goud. Ontdek op die manier wat er allemaal beschikbaar is en kies een hanger die goed bij u past. Of die goed bij uw dierbare past, om de herinnering daaraan op een mooie manier levendig te houden. Wij helpen u graag de juiste keuze te maken, voor een sieraad dat staat voor de band die u met uw dierbare had en heeft.

Tip: benieuwd naar de kosten van een gouden ashanger? De ashangers in goud zijn al beschikbaar vanaf een paar tientjes, dankzij de afwerking met goud. Puur gouden sieraden zijn duurder, vanwege de hoge prijs van het goud.

Veelgestelde vragen over ashangers in goud

Kan ik de ashanger zelf vullen?

Ja, het is mogelijk om de ashanger zelf te vullen, maar het wordt aanbevolen dit door een professional te laten doen om respect en veiligheid te waarborgen. U ontvangt er instructies bij, die we anders eventueel kunnen toesturen als u het zelf wilt doen.

Poets het regelmatig met een zachte doek en bewaar het op een droge plek. Vermijd blootstelling aan chemicaliën zoals chloor of schoonmaakmiddelen. Berg het sieraad voorzichtig op als u het niet draagt.

Ja, veel van onze hangers kunnen worden gegraveerd met namen, data of persoonlijke boodschappen. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden bij bijvoorbeeld uw juwelier.

14K goud bevat 58.3% goud en is duurzamer, terwijl 18K goud 75% goud bevat en iets zachter is, maar met een hoger goudgehalte. Beide varianten zijn goed geschikt voor een sieraad, zoals een ashanger in goud.

Ja, de ashanger is ontworpen om een kleine hoeveelheid van elke soort as veilig te bewaren. Zorg ervoor dat de as goed verpulverd is voor het vullen.                            

De goedkoopste gouden ashanger is 37 euro. De duurste 5157 euro.

✓ Scherpe prijzen

Een gemiddelde uitvaart kost al snel 7.500 euro. Regelt u een uitvaart via Uitvaartland.nl dan bent u duizenden euro’s goedkoper uit en krijgt u dezelfde kwaliteit. We bieden hoogwaardige uitvaartdiensten en producten tegen scherpe tarieven.

✓ 24/7 bereikbaar

We begrijpen dat families op ons vertrouwen tijdens moeilijke tijden. Daarom bieden we 24/7 telefonische ondersteuning en begeleiding via tel:072-7100093. Ons team staat altijd klaar om te helpen en ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt.

✓ Snelle gratis levering

Bij Uitvaartland.nl begrijpen we het belang van gratis verzending en snelheid tijdens een uitvaart. We zorgen ervoor dat alles volgens planning verloopt en dat alle producten en diensten op tijd worden geleverd. 

Filters