Logo Uitvaartland- zonder payoff
Zoeken

Ashanger roos

Prijs

Materiaal

Kleur

Afwerking

Levertijd

Dikte

Roos ashangers: een mooie herinnering aan uw dierbare

Roos aanhangers zijn niet alleen mooi, ze bieden een mooie herinnering aan uw overleden dierbare die u altijd bij zich kunt dragen. 

U ziet steeds meer mensen een ashanger dragen, of dit nu in de vorm van een roos, een levensboom of kruis is, iedere ashanger heeft een verhaal. U kiest het ontwerp van uw ashanger niet zomaar. Veel mensen kiezen een symbool dat een diepe betekenis voor hen heeft of dat hen aan hun overleden dierbare doet denken. Anderen kunnen het sieraad zien en ernaar vragen. Op deze manier zult u met enige regelmaat de kans krijgen om over uw dierbare te praten. Maar de meeste mensen kopen een ashanger puur om hun dierbare dichtbij zich te houden. 

ashanger roos
roos assieraad

Waarom roos ashangers kopen?

U kunt roos ashangers kopen als uw dierbare veel van rozen hield tijdens zijn of haar leven. Maar het symbool roos het ook een bijzondere betekenis. Een roos staat voor liefde, vreugde en geluk. Deze bloem toont dus de liefde die u voor uw dierbare had.

Vooral een rode roos staat als symbool voor liefde. Er zijn roos ashangers in het rood, maar ook in andere kleuren. Bovendien kunt u kiezen voor een ashanger met één roos of een ashanger met meerdere rozen. Deze zijn zowel klein als groot.

Van welke materialen worden roos ashangers gemaakt?

Roos ashangers worden van diverse materialen gemaakt. Een van de populairste materialen is rvs. Rvs is een erg sterk materiaal en zal niet snel beschadigd worden. Bovendien heeft het een mooi uiterlijk, dat lijkt op zilver. Ook is het eenvoudig om decoratief aan te brengen op rvs.

Goud en zilver worden ook veel gebruikt voor roos ashangers. Deze materialen staan vooral bekend om hun mooie kleuren. Bovendien zijn ook deze materialen goed bewerkbaar. Goud en zilver zijn echter wel wat minder stevig dan rvs. 

assieraad roos
roos ashanger

Wat kosten ashangers in de vorm van een roos?

Overweegt u om roos ashangers te kopen? Dan is de prijs een belangrijke factor. De ashangers zijn al vanaf 20 euro te koop. Gemiddeld kosten ze tussen de 20 en 40 euro. De ashangers hoeven dus helemaal niet duur te zijn. Uiteraard zijn er altijd duurdere uitschieters. 

De prijs van ashangers hangt af van de gebruikte materialen en de grootte. Bovendien kost een ingewikkeld design meer dan een simpele ashanger. Als er gebruik wordt gemaakt van een vakspecialist, zullen er ook extra kosten in rekening worden gebracht. Het handmatig vervaardigen van ashangers neemt veel tijd in beslag en dat kost geld. Bovendien betaalt u ook voor de ervaring en opleiding van een specialist.

Had uw dierbare een uitvaartverzekering? Dan kunt u het bedrag geheel of gedeeltelijk terugvragen bij de verzekering. Afhankelijk van de hoogte van de premie en de soort verzekering, keert de verzekeraar een bepaald gedrag uit. Het doel hiervan is om alle gemaakte kosten omtrent een uitvaart te financieren. Hieronder vallen onder andere de urn en/of kist, de ceremonie en de kosten voor de begraafplaats of het crematorium. 

✓ Scherpe prijzen

Een gemiddelde uitvaart kost al snel 7.500 euro. Regelt u een uitvaart via Uitvaartland.nl dan bent u duizenden euro’s goedkoper uit en krijgt u dezelfde kwaliteit. We bieden hoogwaardige uitvaartdiensten en producten tegen scherpe tarieven.

✓ 24/7 bereikbaar

We begrijpen dat families op ons vertrouwen tijdens moeilijke tijden. Daarom bieden we 24/7 telefonische ondersteuning en begeleiding via tel:072-7100093. Ons team staat altijd klaar om te helpen en ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt.

✓ Snelle gratis levering

Bij Uitvaartland.nl begrijpen we het belang van gratis verzending en snelheid tijdens een uitvaart. We zorgen ervoor dat alles volgens planning verloopt en dat alle producten en diensten op tijd worden geleverd. 

Filters