Logo Uitvaartland- zonder payoff
Zoek

Ashanger hart

Prijs

Materiaal

Kleur

Afwerking

Levertijd

Dikte

Toont alle 50 resultaten

As ketting hartje

Een ashanger met hart is een mooi sieraad om de as van een overleden dierbare dichtbij u te dragen. Op deze manier kunt u zich meer verbonden met uw dierbare. Veel mensen vinden het fijn om een stukje van een overleden dierbare mee te nemen, waar ze ook naar toe gaan. Op deze manier is een overledene er altijd nog een beetje bij. Dit vinden veel mensen een fijner idee dan wanneer de as altijd op dezelfde plek in huis staat. Een ashanger met hart is bovendien een mooi sieraad. Het verhaal erachter maakt het extra bijzonder.

Ashanger hart

Een ashanger met hart is een bijzonder sieraad. De gedachte dat u uw dierbare overal mee naartoe neemt kan fijn zijn. Bovendien staat het hart symbool voor de liefde en verbinding die u met uw dierbare voelde. Of u nu kiest voor een gebroken hart, als teken voor het verdriet dat u heeft, of juist voor een volledig hart, dat aangeeft dat de liefde noot zal verdwijnen, een ashanger met een hartje is altijd een teken van liefde.

as ketting hartje
ashanger hart

Assieraad hart ontwerp

Een ashanger met hart is in veel verschillende ontwerpen te krijgen. U kunt het sieraad zo persoonlijk maken als u zelf wilt. U kunt kiezen voor een ashanger met hart met daarin de naam van uw overleden dierbare of bijvoorbeeld een hondenpootje. Maar ook een neutrale ashanger is mogelijk.

Een ashanger met hart is vaak heel gedetailleerd afgewerkt. Het is een mooi sieraad. Het is de bedoeling dat u zich comfortabel voelt bij het dragen van een ashanger met hartje. Daarom valt het in eerste instantie ook niet op dat het om een ashanger gaat.

De grootte kan erg variëren. U kunt kiezen voor een kleine ashanger, die meer lijkt op een standaard sieraad, maar het is ook mogelijk om een wat grotere te kiezen. In de wat grotere ashangers kan wat meer as bewaard worden.

Het materiaal

Een ashanger hart kan van verschillende materialen gemaakt worden. Enkele veel voorkomende materialen zijn goud en zilver. Deze materialen zijn sierlijk en elegant en worden gemakkelijk bewerkt. Deze materialen maken het mogelijk om de kleinste details in aan te brengen.

Ook is het mogelijk om een ashanger hart te kopen van rvs. Dit materiaal is vaak wat steviger dan goud of zilver. Bovendien lijkt de kleur erg op die van zilver. 

Wat kost een ashanger hart?

De prijs van een ashanger hart bepaalt u grotendeels zelf. De goedkoopste zijn al vanaf zo’n 20 euro te koop, maar er zijn er ook van meer dan 2000 euro, of zelfs meer dan 5000 euro. Dit zijn wel echt de uitzonderingen. De meeste adhangers zijn tussen de 20 en 40 euro, met enkele uitschieters naar 100 tot 300 euro. 

Hoe komt de prijs tot stand?

De enorme verschillen in prijs hebben te maken met verschillende aspecten:

De grootte

Grote ashangers kosten meestal meer dan kleine ashangers. Hier is meer materiaal voor nodig en dat kost geld. 

De afwerking

Een simpele afwerking wordt over het algemeen sneller gemaakt dan een enorm gedetailleerde ashanger met hart. Hoe meer vakmanschap eraan te pas komt en hoe meer tijd hij of zij hierin moet steken, hoe hoger de kosten zullen bedragen.

Het materiaal 

Er bestaan grote prijsverschillen tussen de materialen. RVS is over het algemeen goedkoper dan goud of zilver.

assieraad hart
gouden ashanger hartje

Wordt een ashanger hart verzekerd?

De totale kosten van een uitvaart lopen in Nederland al snel op tot tussen de 7000 en 11000 euro. Dit is een enorm bedrag. Gelukkig hoeven de meeste Nederlanders niet zelf de volledige prijs te betalen. Als een overledene zich voor zijn of haar overlijden had aangesloten bij een uitvaartverzekering, worden de kosten van een uitvaart geheel of gedeeltelijk vergoed.

De hoogte van het bedrag dat de verzekering uitkeert, heeft te maken met de soort verzekering die uw dierbare heeft afgesloten en de betaalde premie. 

Alle kosten die met de uitvaart te maken hebben, vallen onder deze verzekering. Dit geldt dus ook voor de urn. Ook een urn in de vorm van een ashanger wordt verzekerd door de uitvaartverzekering.

Waarom een ashanger hart kopen?

Een ashanger hartje is ideaal voor mensen die de as van hun overleden dierbare graag altijd met zich mee willen dragen. Een hart staat voor liefde, een betekenisvol symbool.

Een ashanger hart is in verschillende ontwerpen te verkrijgen en er zijn verschillende materialen beschikbaar. De keuze van het materiaal heeft ook invloed op de prijs. Indien uw dierbare een uitvaartverzekering heeft afgesloten, valt een ashanger met hart ook onder deze verzekering.

✓ Scherpe prijzen

Een gemiddelde uitvaart kost al snel 7.500 euro. Regelt u een uitvaart via Uitvaartland.nl dan bent u duizenden euro’s goedkoper uit en krijgt u dezelfde kwaliteit. We bieden hoogwaardige uitvaartdiensten en producten tegen scherpe tarieven.

✓ 24/7 bereikbaar

We begrijpen dat families op ons vertrouwen tijdens moeilijke tijden. Daarom bieden we 24/7 telefonische ondersteuning en begeleiding via tel:072-7100093. Ons team staat altijd klaar om te helpen en ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt.

✓ Snelle gratis levering

Bij Uitvaartland.nl begrijpen we het belang van gratis verzending en snelheid tijdens een uitvaart. We zorgen ervoor dat alles volgens planning verloopt en dat alle producten en diensten op tijd worden geleverd. 

Filters