Logo Uitvaartland- zonder payoff
Zoeken

Ashanger mama

Mama Ashangers

Bent u op zoek naar een betekenisvol eerbetoon voor uw moeder? Overweeg dan een assieraad met daarop mama. Mama ashangers zijn subtiel ontworpen sieraden die een kleine hoeveelheid as van uw moeder veilig en respectvol bewaren. Elk sieraad wordt met veel zorg gemaakt, met aandacht voor detail en vakmanschap.

ashanger mama
mama ashanger

Assieraad Mama - Een prachtig eerbetoon

Op Uitvaartland bieden we verschillende stijlen en ontwerpen aan. Zo weten we zeker dat u een sieraad vindt dat bij u past. Van klassiek tot modern, er is voor iedereen iets moois. Maak het sieraad extra persoonlijk door initialen te graveren, een speciale datum toe te voegen of een uniek edelsteenaccent te kiezen.

Troost en verbondenheid

Het dragen van een mama ashanger biedt troost en een gevoel van verbondenheid, waardoor zijn liefde altijd dichtbij is, zelfs na zijn overlijden. Wilt u de ashanger liever niet zelf vullen? Er is vast iemand in uw omgeving die dit voor u wilt doen. Wij leveren het sieraad met een handig vulsetje. Dit is een klein trechtertje waar u het assieraad mee kunt vullen.

mama assieraad
assieraad mama

Onze collectie mama assieraden

Ontdek onze zorgvuldig geselecteerde collectie met mama ashangers van topkwaliteit, ontworpen om aan uw behoeften te voldoen. Deze assieraden zijn gemaakt van RVS, waardoor de sieraden lang mee zullen gaan.

✓ Scherpe prijzen

Een gemiddelde uitvaart kost al snel 7.500 euro. Regelt u een uitvaart via Uitvaartland.nl dan bent u duizenden euro’s goedkoper uit en krijgt u dezelfde kwaliteit. We bieden hoogwaardige uitvaartdiensten en producten tegen scherpe tarieven.

✓ 24/7 bereikbaar

We begrijpen dat families op ons vertrouwen tijdens moeilijke tijden. Daarom bieden we 24/7 telefonische ondersteuning en begeleiding via tel:072-7100093. Ons team staat altijd klaar om te helpen en ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt.

✓ Snelle gratis levering

Bij Uitvaartland.nl begrijpen we het belang van gratis verzending en snelheid tijdens een uitvaart. We zorgen ervoor dat alles volgens planning verloopt en dat alle producten en diensten op tijd worden geleverd. 

Filters