Logo Uitvaartland- zonder payoff
Zoek

Ashanger levensboom

Prijs

Materiaal

Kleur

Afwerking

Levertijd

Dikte

Levensboom ashangers kopen

Levensboom ashangers ziet u tegenwoordig steeds meer. Een groeiend aantal mensen kiest tegenwoordig voor bijzondere vormen om de as van hun dierbare in te bewaren. Alleen een urn in huis kan wat onpersoonlijk aanvoelen, zeker als er vaak niemand thuis is. Mensen kunnen het idee hebben dat ze hun dierbare alleen achterlaten. Ashangers zien hiervoor de perfecte oplossing. U kunt uw dierbare overal mee naartoe nemen. Bovendien kunnen meerdere mensen een ashanger met daarin in wat as van de overledene dragen.

ashanger levensboom
Assieraad levensboom

Wat betekenen levensboom ashangers?

Levensbomen hebben een bijzondere betekenis als het gaat om leven en dood. Een levensboom staat voor groei, wijsheid, ontwikkeling, vruchtbaarheid en onsterfelijkheid. De boom begint als een klein boompje, maar groeit uit tot een grote en sterke boom. Dit kunt u vergelijken met de levensweg van een mens, die niet alleen fysiek groeit, maar ook steeds meer kennis en ervaring vergaart gedurende zijn of haar leven. 

Ook wordt de boom gebruikt als stamboom en verwijst het naar de familiegeschiedenis. Na de dood geldt een levensboom als een herinnering van iemand zijn of haar leven. 

Levensboom ashangers zijn niet alleen betekenisvol, maar hebben ook een mooi ontwerp. U kunt kiezen uit meerdere ontwerpen en kleuren. Of u nu voor een opvallend gekleurde, grote ashanger kiest of liever een sobere draagt, u vindt altijd een ashanger die bij u past. 

Van welke materialen worden levensboom ashangers gemaakt?

Verschillende materialen zijn geschikt voor de vervaardiging van levensboom ashangers. Goud en zilver zijn hier een voorbeeld van. Goud en zilver worden vaak gebruikt voor allerlei sieraden, dus ook voor ashangers. Ze zijn vooral geschikt vanwege hun stijlvolle uiterlijk en glanzende kleuren. Ook is het materiaal eenvoudig te buigen en zijn ze makkelijk te decoreren.

Naast goud en zilver wordt rvs vaak gebruikt. En dat is niet voor niets. Rvs lijkt qua uiterlijk op zilver. Het materiaal is echter goedkoper. Bovendien is het materiaal ook steviger en beschadigt het minder snel. Dit zorgt er ook voor dat de sieraard langer mooi blijft. Verder beschikt het over alle voordelen van goud en zilver.

levensboom assieraad
levensboom ashanger

Wat is de prijs van levensboom ashangers?

Levensboom ashangers hoeven helemaal niet duur te zijn. De goedkoopste zijn al vanaf 20 euro te koop. De gemiddelde prijs van levensboom ashangers ligt tussen de 20 en 40 euro. Uiteraard zijn er ook duurdere levensboom ashangers verkrijgbaar. Ook ashangers van meer dan 100 euro zijn beschikbaar. 

Ter vergelijking: een de gemiddelde prijs van een standaard urn ligt rond de 250 euro. Let op: ashangers zijn niet groot genoeg om alle as van een dierbare in te bewaren. Een standaard urn naast de ashanger is dus ook nodig. U kunt er ook voor kiezen om een gedeelte van de as van uw dierbare uit te strooien en een ander deel te bewaren voor een of meerdere levensboom ashangers.

✓ Scherpe prijzen

Een gemiddelde uitvaart kost al snel 7.500 euro. Regelt u een uitvaart via Uitvaartland.nl dan bent u duizenden euro’s goedkoper uit en krijgt u dezelfde kwaliteit. We bieden hoogwaardige uitvaartdiensten en producten tegen scherpe tarieven.

✓ 24/7 bereikbaar

We begrijpen dat families op ons vertrouwen tijdens moeilijke tijden. Daarom bieden we 24/7 telefonische ondersteuning en begeleiding via tel:072-7100093. Ons team staat altijd klaar om te helpen en ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt.

✓ Snelle gratis levering

Bij Uitvaartland.nl begrijpen we het belang van gratis verzending en snelheid tijdens een uitvaart. We zorgen ervoor dat alles volgens planning verloopt en dat alle producten en diensten op tijd worden geleverd. 

Filters