Logo Uitvaartland- zonder payoff
Zoek

RVS ashangers

Prijs

Materiaal

Kleur

Afwerking

Levertijd

Dikte

Toont alle 59 resultaten

Waarom een rvs ashanger kopen?

Heeft u weleens nagedacht over een rvs ashanger om de as van uw overleden dierbare te bewaren? Het overlijden van een dierbare is altijd een trieste gebeurtenis. U heeft veel verdriet, maar moet daarnaast ook nog van alles regelen. Kiest u voor een begrafenis of crematie? En welke kist of urn zoekt u uit? Indien u kiest voor een crematie, is het ook mogelijk om verder te kijken dan de standaard urnen. Zo nemen ashangers toe aan populariteit.

rvs ashanger
rvs assieraad

Wat is een rvs ashanger?

Een rvs ashanger is er in verschillende soorten en maten. Veel mensen kiezen voor een ashanger om zo hun dierbaren altijd bij zich te hebben en overal mee naartoe te dragen. Een ashanger is een urn in de vorm van een ketting, en is dus een waar sieraad. Het grootste verschil met een normale ketting is natuurlijk dat een ashanger voor een groter doel wordt gebruikt. Het design krijgt daardoor een diepere betekenis.

Een rvs ashanger kan verschillende ontwerpen hebben. Vaak is de ashanger gemaakt in de vorm van een hartje, maar er zijn ook andere vormen mogelijk. Ook qua decoratie kan er veel verschil zijn. Sommige ashangers zijn erg subtiel, terwijl andere voorzien zijn van rijke versieringen.

Is een rvs ashanger sterk?

Rvs ashangers worden gemaakt van rvs. Dit materiaal is stevig en heeft een mooie uitstraling. Rvs is goed bewerkbaar. Dit ziet u terug in de verschillende designs. Het is mogelijk om een gedetailleerde tekening in het materiaal te maken. 

Het materiaal kan lang mee zonder te beschadigen. Zelfs als u de ashanger elke dag draagt, hoeft u zich geen zorgen te maken over eventuele schade aan het materiaal. De ketting zal hierdoor lang mooi blijven.

rvs ashanger levensboom
rvs ashanger hart

Wat kost een rvs ashanger?

De kosten van een rvs ashanger lopen uiteen. De meeste rvs ashangers kosten tussen de 20 en de 40 euro, maar er zijn ook uitschieters naar boven. Sommige ashangers hebben een prijskaartje van meer dan 100 euro. De kosten van een urn hangen af van de volgende factoren:

  • Het materiaal
  • Het formaat
  • De manier van vervaardiging (handwerk of uit de fabriek)

Het materiaal is in dit geval voor alle ashangers hetzelfde. Wel speelt het formaat een grote rol. Een groter model, kost meer dan een kleiner model. Voor een groter model is namelijk meer materiaal nodig. Bovendien zijn de decoraties vaak ook groter. Een ashanger is een stuk kleiner dan een standaard urn. Dit is dan ook terug te zien in de prijs. Wel zijn ashangers slechts geschikt om een klein deel van de as in te bewaren. Om deze reden is er vaak nog een losse urn nodig, tenzij u ervoor kiest de rest van de as uit te strooien.

Ook zit er een belangrijk verschil in prijs tussen ashangers die handmatig gemaakt zijn of in de fabriek. Het handmatig vervaardigen van een ashanger kost veel tijd. Een specialist moet zorgvuldig alle decoratie tekenen. Bovendien kost het maken van de ashanger zelf ook veel tijd. 

Bovendien is er veel vakmanschap nodig. Iemand moet kundig zijn en in staat zijn om zelf een ashanger te maken. Deze vakmanschap vereist ervaring en training. Dit heeft een grote invloed op de kosten van een ashanger.

✓ Scherpe prijzen

Een gemiddelde uitvaart kost al snel 7.500 euro. Regelt u een uitvaart via Uitvaartland.nl dan bent u duizenden euro’s goedkoper uit en krijgt u dezelfde kwaliteit. We bieden hoogwaardige uitvaartdiensten en producten tegen scherpe tarieven.

✓ 24/7 bereikbaar

We begrijpen dat families op ons vertrouwen tijdens moeilijke tijden. Daarom bieden we 24/7 telefonische ondersteuning en begeleiding via tel:072-7100093. Ons team staat altijd klaar om te helpen en ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt.

✓ Snelle gratis levering

Bij Uitvaartland.nl begrijpen we het belang van gratis verzending en snelheid tijdens een uitvaart. We zorgen ervoor dat alles volgens planning verloopt en dat alle producten en diensten op tijd worden geleverd. 

Filters