Logo Uitvaartland- zonder payoff
Zoeken

Assieraden dames

Prijs

Materiaal

Kleur

Afwerking

Levertijd

Dikte

Resultaat 1–90 van de 191 resultaten wordt getoond

Assieraad voor dames

Een assieraad voor dames biedt een blijvende en tastbare herinnering aan uw dierbare. Vaak bevatten de sieraden een symbolische hoeveelheid as van de overledene. Ervaar de emotionele waarde en belangrijke betekenis van een mooi sieraad. Ontdek ons brede assortiment aan dames assieraden.

  • Breed assortiment asarmbanden, -ringen en andere sieraden:
    Ontdek de verschillende mooie dames assieraden. Bestel ze in zilver, goud en RVS in de hoogste kwaliteit.
  • Emotionele waarde en persoonlijke verbinding:
    Ervaar de emotionele waarde van een mooi sieraad. Daarmee blijft u altijd persoonlijk verbonden aan uw dierbare. 
  • Maak de beste keuze:
    Wij helpen u online de beste keuze te maken voor het materiaal, de maat en andere afwegingen. Kies het mooiste assieraad voor een dame.
Gedenksieraden
dames assieraad

Keuze uit de mooiste assieraden voor dames

Bij de zoektocht naar het perfecte assieraad voor een dame heeft u allerlei opties. Ringen, armbanden, hangers en kralen: voor iedere stijl en persoonlijkheid is er een passend sieraad beschikbaar. De materialen variëren van glanzend zilver en warm goud tot modern edelstaal, elk met een eigen karakter en uitstraling. 

Personalisatie tilt een assieraad naar een hoger, persoonlijker niveau. U laat gemakkelijk een naam, datum of zelfs een persoonlijke boodschap graveren. Of overweeg een vingerafdruk van uw dierbare te laten graveren, een intieme manier om iemand altijd dichtbij te dragen. We vertellen u graag meer over de verschillende mogelijkheden.

Asarmband dames

Dames assieraden dragen een diepe emotionele waarde. Ze symboliseren de liefde en verbinding die u voelde voor uw dierbare. Het dragen van een assieraad biedt troost, houdt herinneringen levend en helpt bij de verwerking van uw verlies. Bij Uitvaartland verkopen we verschillende sieraden, zoals bijvoorbeeld een asarmband voor dames, prachtige ringen en ashangers. 

Ontdek de mooiste sieraden speciaal voor vrouwen zoals asarmbanden, asringen en andere uitvoeringen in zilver en goud. Of bestel de andere edelstalen, voor een meer betaalbaar sieraad. Ontdek ons brede assortiment en zoek het sieraad uit dat u graag wilt bestellen.

Asarmband dames
Asring heren

Assieraden voor een vrouw

Bij het kiezen van een assieraad voor dames staat kwaliteit voorop. Overweeg zorgvuldig het materiaal: wilt u de glans van zilver, de warmte van goud of de stevigheid van edelstaal? Denk ook na over de duurzaamheid en het onderhoud van het sieraad. Is het sieraad waterdicht en kan het tegen een stootje? Vrouwen willen kwaliteit!

Overweeg verder of u het sieraad zelf wilt vullen of dit liever overlaat aan een specialist. Het vullen doen veel mensen gewoon zelf met onze meegeleverde vulsetjes, maar juweliers en andere specialisten helpen u daar natuurlijk graag bij. Kies een sieraad dat comfortabel zit en past bij uw stijl, zodat u het met liefde draagt en koestert. 

Bekijk ook ons assortiment assieraden voor heren

Wat is een assieraad precies?

Een assieraad voor dames is een sieraad speciaal ontworpen om een symbolische hoeveelheid as van een overledene te bevatten, waardoor u uw dierbare altijd dichtbij draagt.

De as wordt zorgvuldig in een kleine ruimte binnen het sieraad geplaatst, vaak via een schroefdopje. Dat kunt u zelf doen, of het vragen aan een juwelier of andere specialist

U heeft de keuze: sommige assieraden vult u zelf, terwijl anderen door een professional gevuld worden voor een naadloze afwerking. Veel van de assieraden voor dames laten zich met een trechter makkelijk zelf vullen.

Nee, assieraden bestaan in stijlen en vormen geschikt voor zowel vrouwen als mannen, ieder met een uniek design en uitstraling. Ontdek onze modellen voor dames en die voor heren.

Kies bijvoorbeeld op basis van persoonlijke stijl, het gewenste materiaal en de manier waarop u het sieraad wilt gebruiken en dragen. U bent vrij in de keuze die u maakt. Ervaar zelf wat er goed voelt, voor een tastbare en blijvende herinnering aan uw dierbare.

Ja, assieraden zijn verkrijgbaar in diverse materialen zoals zilver, goud en RVS, elk met unieke eigenschappen en uitstraling. Zilver heeft een prachtige glans, terwijl goud bijvoorbeeld warmer aanvoelt. RVS is een meer betaalbare optie. Dus zoekt u een goedkoop en mooi assieraad? Of wilt u de materialen gewoon met elkaar vergelijken? Wij maken het u online graag makkelijk.

Het is voldoende om het sieraad regelmatig te reinigen met geschikte middelen. Vermijd ruwe behandeling en overweeg eventueel periodieke professionele schoonmaak voor het behoud van glans en kwaliteit. Op die manier houdt u het sieraad zo lang mogelijk mooi en als nieuw.

U kunt uw bestelling bij ons retourneren of omruilen, zolang er geen as in het sieraad verwerkt is. Het is belangrijk dat u het product in de originele verpakking en ongebruikt terugstuurt.

✓ Scherpe prijzen

Een gemiddelde uitvaart kost al snel 7.500 euro. Regelt u een uitvaart via Uitvaartland.nl dan bent u duizenden euro’s goedkoper uit en krijgt u dezelfde kwaliteit. We bieden hoogwaardige uitvaartdiensten en producten tegen scherpe tarieven.

✓ 24/7 bereikbaar

We begrijpen dat families op ons vertrouwen tijdens moeilijke tijden. Daarom bieden we 24/7 telefonische ondersteuning en begeleiding via tel:072-7100093. Ons team staat altijd klaar om te helpen en ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt.

✓ Snelle gratis levering

Bij Uitvaartland.nl begrijpen we het belang van gratis verzending en snelheid tijdens een uitvaart. We zorgen ervoor dat alles volgens planning verloopt en dat alle producten en diensten op tijd worden geleverd. 

Filters