Logo Uitvaartland- zonder payoff
Zoek

RVS assieraden

Prijs

Materiaal

Kleur

Afwerking

Levertijd

Dikte

Toont alle 59 resultaten

RVS assieraden

Bij Uitvaartland.nl bieden we assieraden in verschillende materialen aan. RVS is één van deze materialen. Wij willen dat u de as van uw dierbare op een mooie en duurzame manier kunt bewaren. Daarom zorgen wij ervoor dat onze assieraden enkel worden vervaardigd uit hoogwaardige materialen. Mocht u een voorkeur hebben voor gouden assieraden of assieraden van zilver, neem dan een kijkje in het overzicht van onze assieraden.

RVS assieraden
RVS assieraad

Roestvrij staal assieraad

Roestvrij staal is een samenstelling van onder andere de volgende metalen: nikkel, ijzer en chroom. De aanwezigheid van chroom zorgt ervoor dat onze RVS assieraden corrosiebestendig zijn. Dit betekent dat u de sieraden om kunt houden bij alle dagelijkse bezigheden zoals afwassen, douchen, sporten et cetera. Roestvrij staal is daarom een weerbaarder materiaal dan bijvoorbeeld goud.

De weerbaarheid van het materiaal maakt dat u weinig aan het onderhoud hoeft te doen. De sieraden zijn niet vatbaar voor vlekjes of verkleuringen. Daarnaast voorkomt het stevige materiaal krasjes en andere beschadigingen. U kunt daarom lang genieten van de glanzende uitstraling van het sieraad. Dit is wel zo belangrijk bij een dergelijk belangrijk en betekenisvol sieraad als deze.

Specifieke voorkeuren

Als u waarde hecht aan milieuvriendelijke materialen, dan is RVS zeker een match voor u. Het materiaal kan gesmolten worden en opnieuw gebruikt worden. Onze RVS sieraden voldoen daarom aan mogelijke recycle idealen van mensen.

Onze collectie RVS assieraden is perfect voor mensen die een voorkeur hebben voor de moderne, stijlvolle en lichte uitstraling van RVS.

Tot slot is roestvrij staal hypoallergeen. Dit houdt in dat RVS minder vaak allergische reacties veroorzaakt. Mocht u gevoelig zijn voor allergische reacties door metalen, dan is RVS wellicht de uitkomst voor u. 

Sieraden als herdenkingssymbool

Het is belangrijk dat een sieraad met zoveel betekenis ook lang meegaat. Wij hopen dat u steun haalt uit het meedragen van de as van uw dierbare. Veel mensen vinden troost in het idee dat ze hun dierbare alsnog dichtbij kunnen houden. De sieraden die we aanbieden zijn daarom méér dan sieraden die as bewaren. Ze staan symbool voor liefde en verbintenis. Door een grote collectie aan assieraden aan te bieden hopen wij bij Uitvaartland.nl bij te dragen aan het tonen van de prachtige band die u heeft met uw dierbare.

We bieden RVS ashangers, kettingen, urnen en armbanden aan. Het materiaal leent zich perfect om in al deze ontwerpen gebruikt te worden. Wanneer u dus een voorkeur heeft voor roestvrij staal, zijn er genoeg opties om iets te vinden dat bij u past.

assieraad RVS
assieraad van RVS

Veelgestelde vragen

Zijn RVS sieraden zwaar?

Onze assieraden wegen maximaal 16 gram en vormen daarom geen belemmering.

Wat is de prijsklasse van RVS sieraden?

Onze collectie RVS sieraden loopt van 115 euro tot 119 euro. Roestvrij staal is over het algemeen een betaalbaarder materiaal dan sommige andere edelmetalen. Dit maakt deze sieraden toegankelijker voor een breder publiek.

Hoe worden RVS sieraden onderhouden?

U kunt de assieraden eenvoudig schoonmaken met een zachte doek. Vermijd hierbij het gebruik van chemicaliën en polijstmiddelen.

Waarom kiezen voor RVS?

De combinatie van duurzaamheid, hypoallergene eigenschappen en betaalbaarheid maakt dat RVS een aantrekkelijk materiaal is om sieraden van te maken. Het blijft lang mooi, vraagt om weinig onderhoud én is goed te betalen.

✓ Scherpe prijzen

Een gemiddelde uitvaart kost al snel 7.500 euro. Regelt u een uitvaart via Uitvaartland.nl dan bent u duizenden euro’s goedkoper uit en krijgt u dezelfde kwaliteit. We bieden hoogwaardige uitvaartdiensten en producten tegen scherpe tarieven.

✓ 24/7 bereikbaar

We begrijpen dat families op ons vertrouwen tijdens moeilijke tijden. Daarom bieden we 24/7 telefonische ondersteuning en begeleiding via tel:072-7100093. Ons team staat altijd klaar om te helpen en ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt.

✓ Snelle gratis levering

Bij Uitvaartland.nl begrijpen we het belang van gratis verzending en snelheid tijdens een uitvaart. We zorgen ervoor dat alles volgens planning verloopt en dat alle producten en diensten op tijd worden geleverd. 

Filters