Logo Uitvaartland- zonder payoff
Zoek

As ketting

Prijs

Materiaal

Kleur

Afwerking

Levertijd

Dikte

Toont alle 56 resultaten

As ketting

We bieden via Uitvaarland.nl een grote collectie aan ashangers aan, waarvan sommigen voorzien zijn van een bijpassende RVS ketting. Deze speciale kettingen worden steeds populairder, daar ze een bijzondere manier zijn om een overleden dierbare te herinneren. Mocht u interesse hebben in onze andere assieraden, kijk dan naar het overzicht van assieraden. Daar vindt u ook ons aanbod van bijvoorbeeld asarmbanden en asringen

as ketting
ketting voor as

Ketting voor de as van een overledene

Kettingen zijn handige sieraden wanneer u uw handen en polsen vrij wilt houden. Sommige mensen houden er niet van om ringen en armbanden te dragen door het risico op vast blijven hangen. Ook wanneer u een bepaald beroep uitoefent kan het lastig zijn, of zelfs niet toegestaan zijn om ringen of armbanden te dragen. Dan is een ketting de perfecte uitkomst. 

Onze kettingen bestaan uit prachtige hangers met een bijpassende roestvrij stalen ketting. Door te kiezen voor een hanger inclusief ketting, bent u er zeker van dat de hanger en de ketting goed bij elkaar passen. 

Het meedragen van steun

Door de as in de ketting met u mee te dragen kunt u een gevoel van steun en troost ervaren. Op deze manier voelt het nog enigszins dat de persoon die u mist toch een beetje bij u is. U kunt het zien als het meedragen van deze persoon, waar u ook gaat of staat. Zo bent u nooit alleen en neemt u uw dierbare mee in alles wat u nog gaat beleven. Het kan daarom een bevorderend effect hebben op het rouwproces om de as van een overledene mee te dragen is assieraden.

Ashangers 

Doordat wij een groot aanbod hebben van ashangers, kunt u uitzoeken wat er nou echt bij u past. U kunt kiezen voor een subtiel ontwerp, wanneer u wilt dat het niet direct opvalt als zijnde een ashanger. We bieden hangers aan met een verwijzing naar religie, sport, muziek, en ashangers in verschillende vormen zoals hartjes en ruiten. Zo zit er wellicht iets tussen wat naadloos aansluit op één van de mooie herinneringen aan uw dierbare. De ontwerpen zijn misschien anders dan verwacht wordt bij standaard sieraden, maar dat maakt de kettingen des te specialer en passender voor een bijzonder persoon.

Exclusief ketting

De hangers die exclusief ketting worden geleverd kunt u ook aan een eigen kettinkje hangen. Mogelijk heeft u een ketting die erg belangrijk of speciaal voor u is, waaraan u de hanger mee kunt dragen.

as in ketting
ketting met as

Veelgestelde vragen

Wat is de levertijd van de ashangers?

De levertijd varieert tussen 2 tot 4 werkdagen en 7 weken. De (wit)gouden hangers kennen meestal de wat langere levertijd van 7 weken, met uitzondering van bijvoorbeeld het “RVS assieraad met hart goudkleur incl ketting”.

Waarom een RVS ketting?

Roestvrij staal is een duurzaam, hypoallergeen materiaal. Dit betekent dat de kettingen die we aanbieden over het algemeen een lange levensduur hebben en minder vaak allergische reacties veroorzaken dan andere materialen. RVS blijft lang mooi, gezien het niet roest en bestand is tegen corrosie en vlekjes.

Zijn de kettingen zwaar?

De kettingen wegen inclusief ashanger maximaal 16 gram. Ze vormen daarom geen belemmering voor u.

Hoe worden de ashangers gevuld?

De hanger is te openen met een schroevendraaier. U krijgt een papiertje meegeleverd, die u kunt gebruiken om de hanger te vullen met as. Onderaan de productpagina van de hangers staat een instructievideo om u te helpen.

✓ Scherpe prijzen

Een gemiddelde uitvaart kost al snel 7.500 euro. Regelt u een uitvaart via Uitvaartland.nl dan bent u duizenden euro’s goedkoper uit en krijgt u dezelfde kwaliteit. We bieden hoogwaardige uitvaartdiensten en producten tegen scherpe tarieven.

✓ 24/7 bereikbaar

We begrijpen dat families op ons vertrouwen tijdens moeilijke tijden. Daarom bieden we 24/7 telefonische ondersteuning en begeleiding via tel:072-7100093. Ons team staat altijd klaar om te helpen en ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt.

✓ Snelle gratis levering

Bij Uitvaartland.nl begrijpen we het belang van gratis verzending en snelheid tijdens een uitvaart. We zorgen ervoor dat alles volgens planning verloopt en dat alle producten en diensten op tijd worden geleverd. 

Filters