Logo Uitvaartland- zonder payoff
Zoek

Assieraden heren

Prijs

Materiaal

Kleur

Afwerking

Levertijd

Dikte

Resultaat 1–90 van de 138 resultaten wordt getoond

Assieraden voor heren

Kies een mooi assieraad als blijvende en tastbare herinnering aan uw dierbare. Zoekt u bijvoorbeeld een heren asring of een asarmband voor heren? Het zijn mooie sieraden, bijvoorbeeld beschikbaar in goud of zilver. Ontdek de verschillende soorten en stijlen, voor deze symbolische wijze om een beetje van de as met u mee te dragen.

  • Assieraden met een betekenis:
    Het sieraad heeft een bijzondere betekenis, dankzij de symbolische as die erin verwerkt zit. Kies bijvoorbeeld een ring, hanger of armband.
  • Keuze uit allerlei materialen:
    Zoekt u naar zilver, goud of een ander edelstaal? Er zijn ook sieraden met bijvoorbeeld leer en andere mooie materialen beschikbaar.
  • Sieraden met een askamer:
    De sieraden voor heren bevatten een speciale askamer. Daarin plaatst u de as, of laat u de as plaatsen door een juwelier of andere specialist.
assieraden heren
assieraad man

Tastbare herinnering aan dierbaren

Assieraden vormen een tastbare herinnering aan overleden dierbaren. In een klein compartiment binnen het sieraad bewaart u een symbolische hoeveelheid as van uw geliefde, vriend of huisdier. Dit kleine gebaar biedt een enorme troost, door de aanwezigheid van de overledene dicht bij u te dragen. Dankzij onze uitgebreide collectie voor mannen heeft u de vrije keuze om een uniek eerbetoon te creëren.

Het assieraad voor heren dient als een tijdloos symbool van liefde en herinnering. Het vertegenwoordigt de emotionele waarde en diepe verbinding die u voelt met de overledene. Het dragen van een assieraad biedt niet alleen troost maar houdt ook de herinnering levend. Voor veel mensen reflecteert een assieraad het unieke leven en de liefde die zij deelden met de persoon of het huisdier die zij herdenken. Laat de keuze voor een specifiek sieraad bijvoorbeeld de persoonlijkheid of uw relatie met de overledene weerspiegelen.

Herdenkingssieraad voor een man in allerlei soorten en stijlen

Kies bij ons uit een breed assortiment met herdenkingssieraden voor mannen. Van ingetogen zilveren asringen tot rvs ashangers en gouden armbanden: elk sieraad biedt een unieke manier om de herinnering aan uw dierbare dichtbij te houden. 

Een assieraad voor heren onderscheid zich vaak van assieraden voor dames doordat het wat grovere en stoerdere sieraden zijn. Daarnaast is het ook mogelijk om onze sieraden te personaliseren. Dit kunt u doen door een naam of tekst te graveren of een vingerafdruk te laten plaatsen. Dat verhoogt de persoonlijke waarde van het sieraad. Elk stuk weerspiegelt een specifieke stijl en voorkeur, van elegant en subtiel tot modern en opvallend.

Asring heren
heren assieraad

Asring of andere sieraden kopen voor heren

Dus zoekt u een ashanger, een asring of een asarmband voor heren? In zilver of goud? Denk bij de keuze voor een assieraad na over de duurzaamheid en levensduur, het comfort en de esthetiek. Kwaliteit en vakmanschap verzekeren dat het sieraad de tand des tijds doorstaat. 

Overweeg de grootte, vorm, en het type materiaal dat het beste past bij uw stijl en behoeften. Bij ons bestelt u heren assieraden in de hoogste kwaliteit. We vertellen u er graag meer over, om u te helpen de juiste keuze te maken.

Veelgestelde vragen over assieraden voor heren

Hoeveel as past in een assieraad?

Er past een symbolische hoeveelheid as in assieraden, wat varieert afhankelijk van het type sieraad. Draag de as symbolisch met u mee, om de persoonlijke verbondenheid te blijven voelen.

Ja, sommige assieraden beschikken over een schroefdopje waarmee u zelf het sieraad kunt vullen. Gebruik een trechter om de as in het sieraad te plaatsen. Of vraag het een juwelier of andere specialist om dit te doen.

Veel assieraden bieden de mogelijkheid tot personalisatie, zoals gravering van namen of vingerafdrukken. Creëer op die manier een persoonlijk en tastbaar aandenken.

Zilver, goud en RVS zijn populaire keuzes voor heren vanwege hun duurzaamheid en esthetische aantrekkingskracht. Edelstaal is de meest betaalbare optie, die er ondertussen schitterend uitziet

Over het algemeen gaan mannen iets minder zuinig om met hun spullen dan vrouwen. Om ervoor te zorgen dat uw sieraad mooi blijft is het belangrijk om hem regelmatig schoon te maken met een zachte doek. Ook het vermijden van blootstelling aan chemicaliën helpt het sieraad mooi te houden.

De goedkoopste assieraden voor heren beginnen vanaf 22,95. Ze zijn er in diverse prijsklassen, zodat er voor elk budget een passende keuze is. Goud is vaak de duurste optie, daarna zilver. RVS is goedkoper, dus biedt meer mogelijkheden voor een betaalbaar sieraad.

Goed vervaardigde assieraden bieden een veilige sluiting om de as te bewaren. Bij ons bestelt u modellen die veilig sluiten, waardoor de as er veilig in opgeborgen zit. We vertellen u daar graag meer over, bij uw voorkeur voor een sieraad voor heren.

✓ Scherpe prijzen

Een gemiddelde uitvaart kost al snel 7.500 euro. Regelt u een uitvaart via Uitvaartland.nl dan bent u duizenden euro’s goedkoper uit en krijgt u dezelfde kwaliteit. We bieden hoogwaardige uitvaartdiensten en producten tegen scherpe tarieven.

✓ 24/7 bereikbaar

We begrijpen dat families op ons vertrouwen tijdens moeilijke tijden. Daarom bieden we 24/7 telefonische ondersteuning en begeleiding via tel:072-7100093. Ons team staat altijd klaar om te helpen en ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt.

✓ Snelle gratis levering

Bij Uitvaartland.nl begrijpen we het belang van gratis verzending en snelheid tijdens een uitvaart. We zorgen ervoor dat alles volgens planning verloopt en dat alle producten en diensten op tijd worden geleverd. 

Filters