Logo Uitvaartland- zonder payoff
Zoek

Gouden assieraden

Prijs

Materiaal

Kleur

Afwerking

Levertijd

Dikte

Resultaat 1–90 van de 107 resultaten wordt getoond

Gouden assieraad kopen

Koester de herinnering met elegante gouden assieraden. Ze zijn prachtig om te zien en bieden een bijzondere symboliek. Ontdek onze ashangers in goud en de andere assieraden in dit prachtige materiaal. Ze zijn speciaal gemaakt om uw dierbare dichtbij te houden. 

 • Goud als meest hoogwaardige materiaal
  Bestel een prachtig gouden assieraad en kies voor de hoogste kwaliteit en duurzaamheid.
 • Discreet en respectvol
  Draag een ashanger of een van de asringen in goud voor een discreet sieraad.
 • Met zorg en aandacht gemaakt
  Kwaliteit en vakmanschap staan voorop in de prachtige gouden assieraden.
Gouden assieraden
assieraden goud

Gouden ashangers en andere sieraden

Ontdek onze brede collectie met gouden assieraden. Ze zijn prachtig om te zien en zijn speciaal gemaakt om uw dierbare dichtbij te houden. Bekijk de ashangers in goud en de asringen, als prachtige opties om een beetje van de as in te doen.

Tip: wilt u een ashanger in goud goedkoop bestellen? Kies voor een ashanger die goudkleurig is, maar niet gemaakt is van puur goud. Houd er wel rekening mee dat dit een minder duurzame en mooie optie is, omdat het goud uiteindelijk kan vervagen of zelfs verdwijnen.

Bij ons bestelt u een asketting, asring of ashanger in goud vanaf minder dan €500. De kwaliteit van het goud en het gewicht daarvan bepalen voor het grootste deel de prijs, op basis van de actuele goudkoers.

As in sieraden van goud

Voor een assieraad van goud heeft u maar een klein beetje van de as nodig. Dat betekent dat u samen met andere familie of vrienden de as kunt verdelen. Of laat de as uitstrooien zoals uw dierbare dat graag wilde, terwijl u een klein beetje reserveert voor in het sieraad.

Op een vergelijkbare manier zijn er ook assieraden in zilver en in RVS beschikbaar. Ontdek daarnaast andere bijzondere materialen of ons complete assortiment met sieraden om een beetje van de as in te bewaren.

Bovendien zijn er assieraden voor dames en voor heren, zoals askettingen en ashangers.

Welke soorten goud zijn er?

Via Uitvaartland kunt u assieraden in verschillende soorten goud kopen. Zie de mogelijkheden hieronder:

 • Witgoud
 • Geelgoud
 • 14 karaats
 • 18 karaats
gouden assieraad
Gedenksieraad

Gouden assieraden kopen via Uitvaartland.nl

Wilt u een van de gouden assieraden kopen via onze website? Bestel ze eenvoudig online. Wij gaan er direct voor u mee aan de slag en binnen een paar dagen heeft u het sieraad al in huis.

Zodra u het sieraad heeft ontvangen kunt u het vullen met een symbolische hoeveelheid as. Zorg dat het compartiment waarin u de as bewaart goed afsluit. Reinig het sieraad bovendien regelmatig met de juiste middelen. Pas aan de andere kant op met extreme temperaturen en met chemicaliën. Dan houdt u het sieraad in goud met de as zo lang mogelijk mooi.

Veelgestelde vragen over gouden assieraden

Kan ik het sieraad zelf vullen met as?

Ja, veel assieraden zijn ontworpen om zelf gevuld te worden. U ontvangt duidelijke instructies en het benodigde gereedschap.

Dit hangt af van het materiaal en hoe goed u het sieraad onderhoudt. Bij juist onderhoud kunnen assieraden een leven lang meegaan. Gouden assieraden zijn daarvoor goed geschikt.

Ja, ze zijn veilig. De compartimenten voor de as zijn stevig afgesloten en de materialen zijn huidvriendelijk.

Ja, veel juweliers of de leverancier zelf kunnen aanpassingen of reparaties uitvoeren. Neem contact op met uw juwelier of de leverancier voor de mogelijkheden.

Overweeg wat voor soort sieraad u graag draagt, het materiaal dat uw voorkeur heeft, en welk ontwerp of welke stijl het beste past bij uw persoonlijke smaak en de herinnering aan uw dierbare.

✓ Scherpe prijzen

Een gemiddelde uitvaart kost al snel 7.500 euro. Regelt u een uitvaart via Uitvaartland.nl dan bent u duizenden euro’s goedkoper uit en krijgt u dezelfde kwaliteit. We bieden hoogwaardige uitvaartdiensten en producten tegen scherpe tarieven.

✓ 24/7 bereikbaar

We begrijpen dat families op ons vertrouwen tijdens moeilijke tijden. Daarom bieden we 24/7 telefonische ondersteuning en begeleiding via tel:072-7100093. Ons team staat altijd klaar om te helpen en ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt.

✓ Snelle gratis levering

Bij Uitvaartland.nl begrijpen we het belang van gratis verzending en snelheid tijdens een uitvaart. We zorgen ervoor dat alles volgens planning verloopt en dat alle producten en diensten op tijd worden geleverd. 

Filters