Logo Uitvaartland- zonder payoff
Zoeken

Bijzondere assieraden

Prijs

Materiaal

Kleur

Afwerking

Levertijd

Dikte

Resultaat 1–90 van de 97 resultaten wordt getoond

Bijzondere assieraden

Bij Uitvaartland.nl hechten we enorm veel waarde aan het bijdragen aan een mooi afscheid van uw dierbare. Wij vinden het belangrijk dat u zich in deze zware tijd gesteund voelt en enigszins troost vindt in een van onze sieraden. Onze collectie “Bijzondere assieraden” is gemaakt voor u, wanneer u op zoek bent naar een uniek herinneringssieraad.

bijzondere assieraden
bijzonder assieraad

Onze collectie

Wij hebben een grote variëteit aan ontwerpen, waardoor er wellicht iets bij zit wat aansluit op uw wensen. Wat deze collectie zo speciaal maakt is dat we sieraden aanbieden die representatief zijn voor verschillende banden die u kunt hebben met een overleden dierbare. Zo hebben we onder andere ashangers met de woorden “Mama”, “Papa”, “Opa”, “Broer” et cetera. 

Voor huisdieren hebben we speciale hangers met dierenpootjes erop, eventueel met een liefdevolle tekst erbij. 

Mogelijk gaat uw voorkeur uit naar iets dat verbonden is aan het christendom of representatief is voor het overlijden van uw dierbare. Daarom bieden we hangers in de vorm van kruisjes aan, of hangers met een kruisje erop afgebeeld. 

Verder hebben we hangers die verwijzen naar sport of liefde. Ook wanneer u van steentjes houdt bent u bij ons aan het juiste adres. Sommige van onze hangers hebben prachtige steentjes erin verwerkt. 

Het meedragen van de as van uw dierbare kan enige troost bieden. Mogelijk ervaart u extra verbondenheid en steun. Het ontwerp kan symbool staan voor uw band, of voor hoe wat uw dierbare belangrijk vond. U hoeft het sieraad natuurlijk niet elke dag te dragen. Misschien vindt u het fijn om bij u te dragen tijdens spannende momenten in uw leven of mooie avonturen. Op deze manier neemt u uw dierbare mee in de rest van uw leven. 

Specificaties 

De sieraden van deze collectie zijn te verkrijgen in de materialen RVS, zilver, goud en witgoud. Daardoor kunt u zelf kiezen wat past bij uw overige sieraden, uw budget en uw algemene smaak. Houd er rekening mee dat elk materiaal een eigen manier van onderhoud behoeft. Deze materialen kennen met het juiste onderhoud een lange levensduur, waardoor de sieraden ook als erfstukken kunnen worden doorgegeven. 

Let op! Niet elke hanger wordt geleverd met ketting. Op de productpagina van de hanger van uw voorkeur kunt u onder het kopje “Eigenschappen” terugvinden of de hanger inclusief of exclusief ketting wordt geleverd. U kunt er ook altijd voor kiezen om de hanger aan een eigen ketting te hangen, als die ketting een speciale waarde voor u heeft bijvoorbeeld. 

bijzondere ashanger
unieke ashanger

Veelgestelde vragen over bijzondere assieraden

Wat is de levertijd van de bijzondere assieraden?

De levertijd hangt bij deze categorie af van het product dat u kiest. Verreweg de meeste sieraden hebben de korte levertijd van 2 tot 4 werkdagen. Enkel de American Football ashangers in (wit)goud hebben een levertijd van 7 weken. 

Hoe wordt de as verwerkt in deze sieraden?

Onze hangers hebben een kleine askamer die u gemakkelijk zelf kunt vullen met as. De hanger wordt geleverd met een gratis vulsetje. Indien u de hanger niet zelf wil of kan vullen, kunt u contact met ons opnemen. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden. 

Hoeveel as wordt er in het sieraad verwerkt?

Het gaat om een symbolische, kleine hoeveelheid. U kunt er daarom voor kiezen om de rest van de as te bewaren in een urn, of u strooit de rest van de as uit op een speciale plek. 

Hoe onderhoud ik mijn sieraad?

Dit hangt af van het materiaal. Gelukkig zijn er voor alle materialen speciale schoonmaakmiddelen te koop. Voor alle sieraden geldt dat u voorzichtig moet zijn met chemicaliën, zodat het materiaal niet beschadigt. U kunt natuurlijk altijd een zachte doek gebruiken voor de vingerafdrukken en vlekjes. 

✓ Scherpe prijzen

Een gemiddelde uitvaart kost al snel 7.500 euro. Regelt u een uitvaart via Uitvaartland.nl dan bent u duizenden euro’s goedkoper uit en krijgt u dezelfde kwaliteit. We bieden hoogwaardige uitvaartdiensten en producten tegen scherpe tarieven.

✓ 24/7 bereikbaar

We begrijpen dat families op ons vertrouwen tijdens moeilijke tijden. Daarom bieden we 24/7 telefonische ondersteuning en begeleiding via tel:072-7100093. Ons team staat altijd klaar om te helpen en ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt.

✓ Snelle gratis levering

Bij Uitvaartland.nl begrijpen we het belang van gratis verzending en snelheid tijdens een uitvaart. We zorgen ervoor dat alles volgens planning verloopt en dat alle producten en diensten op tijd worden geleverd. 

Filters