Logo Uitvaartland- zonder payoff
Zoek

Asarmband heren

Prijs

Materiaal

Kleur

Afwerking

Levertijd

Dikte

Toont alle 10 resultaten

As armband voor heren

Een as armband is een speciale manier om de herinnering aan uw dierbare levendig te houden. Sterker nog, u draagt de as van deze bijzondere persoon met u mee, waar u ook gaat. As armbanden voor mannen worden daarom steeds populairder. Ze zijn ideaal wanneer u de as van uw dierbare wil bewaren en met u mee wil dragen. 

Onze as armbanden voor heren

De as armbanden die we via Uitvaartland.nl aanbieden zijn gemaakt van leer. Dit is een natuurlijk materiaal dat ademt. Het is dan ook hyperallergeen, wat betekent dat de kans op een allergische reactie klein is. Lederen armbanden hebben over het algemeen een stoere en verfijnde uitstraling. Ze zijn daarom dé perfecte aankoop.

De sluiting van de armband is gemaakt van 925 Sterling zilver. Deze speciale samenstelling van zilver maakt dat de sluiting beter bestand is tegen aanslag dan een puur zilveren sluiting zou zijn geweest.

Binnenin de sluiting bevindt zich de askamer. Hierin bewaart u de as. De armbanden voor heren hebben een gesloten askamer. Dit betekent dat de armband door anderen niet direct wordt gezien als asarmband. Het is dus een subtiele manier om de as met u mee te dragen.

De prijzen van onze armbanden voor heren lopen van 119 euro tot 129 euro.

as armband heren
as armband heren leer

Specificaties heren as armbanden

De asarmbanden voor heren zijn verkrijgbaar in verschillende dikten, namelijk 0,5 cm, 1,2 cm, 1,3 cm en 1,7 cm. Verder kunt u kiezen uit de kleuren bruin, donkerbruin, zwart en cognac. Tot slot bieden we de maten small, medium, large en extra large aan.

We vinden het belangrijk om deze opties aan te bieden, zodat u zelf heel precies kunt bepalen hoe uw speciale armband eruit moet zien.

Alternatieven

Is een asarmband toch niks voor u? Er zijn gelukkig nog meer manieren om de as van uw dierbare op een unieke manier te bewaren. Naast armbanden hebben wij ook een ruim aanbod van ashangers en asringen, mocht dat meer uw smaak zijn. 

Als u nou liever de as op een vaste plek wil bewaren, dan is één van onze urnen wellicht iets voor u. Ons aanbod bestaat uit veel verschillende ontwerpen. Wij vinden het namelijk belangrijk dat u bij ons vindt wat u nodig heeft om een speciale herinnering te creëren.

heren as armband
leren armband as heren

Veelgestelde vragen over asarmbanden voor heren

Hoe onderhoud ik de as armband voor heren?

Gelukkig hebben deze armbanden weinig onderhoud nodig door de uiterst geschikte materialen. We raden enkel aan om van tijd tot tijd leerconditioner te gebruiken. Dit zorgt ervoor dat het leer soepel blijft. De sluiting kunt u af en toe met een droge doek oppoetsen om aanslag te verwijderen. 

Welke maat as armband voor heren heb ik?

Maat small is 17,1 cm, medium is 18,6 cm, large is 20,6 cm en extra large is 22,2 cm. Voor de dubbele armbanden gelden de volgende afmetingen: small is 34,2 cm, medium is 37,2 cm, large is 41,2 cm en extra large is 44,4 cm.

Wat als ik de as armband voor heren niet zelf kan vullen met as?

Als u om welke reden dan ook niet in staat bent om de armband zelf te vullen met as, kunt u contact met ons opnemen. Dan kijken we samen naar een oplossing.

Wat is de levertijd van een as armband voor heren?

De levertijd van deze armbanden is 2 tot 4 werkdagen. De levering is via ons uiteraard gratis.

✓ Scherpe prijzen

Een gemiddelde uitvaart kost al snel 7.500 euro. Regelt u een uitvaart via Uitvaartland.nl dan bent u duizenden euro’s goedkoper uit en krijgt u dezelfde kwaliteit. We bieden hoogwaardige uitvaartdiensten en producten tegen scherpe tarieven.

✓ 24/7 bereikbaar

We begrijpen dat families op ons vertrouwen tijdens moeilijke tijden. Daarom bieden we 24/7 telefonische ondersteuning en begeleiding via tel:072-7100093. Ons team staat altijd klaar om te helpen en ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt.

✓ Snelle gratis levering

Bij Uitvaartland.nl begrijpen we het belang van gratis verzending en snelheid tijdens een uitvaart. We zorgen ervoor dat alles volgens planning verloopt en dat alle producten en diensten op tijd worden geleverd. 

Filters